9

Анонимен

преди 2 години

Някаква си кифла имала свобода на словото... Е , ние пък имаме свобода на словото да й кажем, че е т.ъ.п.а. антиваксърска кифла - попада в типичния профил, нищо че е по-заможна от повечето списуватели тук.

8

Анонимен

преди 2 години

Има и дездоранти без алуминий, умнико. Всеки си решава за себе си какво яде, ползва, и тн.

7

Анонимен

преди 2 години

Чичо, алуминий има и в дезодоранта ама не се съмнявам че такъв не ползваш.Останалите нелепи глупости като "абортен материал" дори не знам как да ги коментирам.Психиатрията те зове моля те върни се там.

6

Анонимен

преди 2 години

Еми нормално е Дутзен да е антиваксърка, все пак тя е модел от 14 годишна, няма образование и единственото,което може е да си показва задницата за пари.Естествено че няма как да има интелекта на медицински професор тя жената цял живот по прашки работи.Друг е въпроса защо има хора които я слушат за информация свързана със здравето си.Тя е специалист само по въпроса за какъв цвят *** са най модерни ама и от там я наритаха де.

5

Анонимен

преди 2 години

Браво на Даутцен! Но зомбираните не могат да я разберат, защото за тях свободата и човешките права вече са загубили стойност.

4

Анонимен

преди 2 години

Тая бърка любов и съпричастност с физиология. Като напъхат тръбата в гърлото, друга песен запяваш и почваш, ама защо така стана

3

Анонимен

преди 2 години

Айде бе къде са набоцканите да осъдят женицата ,че не желае да се набоде в полза на прецаканите:)))

2

Анонимен

преди 2 години

Във ваксините, които още поне осем години ще бъдат в изпитателен срок, има алуминий, ГМО /генномодифициран генетичен материал/ и клетки, взети от убити бебета /абортен материал/, това го пише в листовките със състав на ваксините - с туй нящо аз няма да се ваксинирам. Като излязат нормални, пастьорни ваксини пак ще си говорим.

1

Ха-ха!

преди 2 години

Ако твърде много хора откажат да се ваксинират, ще се разпространят нови варианти на вируса и това означава, че дори хората, избрали да се ваксинират, ще бъдат изложени на риск, което изобщо не е честно ======================== ===================== ======================== ======= Чудя се как може толкова много проваксърска глупост да бъде събрана в едно изречение. ;-) Не било честно! :-D