9

МНЕНИЕ

преди 2 години

Тази Мярка се спря по друга причина . Покарай Ковид се нароиха много фирми мошеници . Имаме вече *мъртви души* не само за изборите , но и Туристи и Сервитьори , Готвачи и Аниматори в Хотели .

8

Анонимен

преди 2 години

Уааау, *** то имало такава помощ, иначе за бедните пенсионери 50 кинта.....хахахаха :)))

7

Асан

преди 2 години

70 кинта чиста печалба :)))

6

Тренажор

преди 2 години

Аз само заради тази субсидия отворих туроператорска агенция и препродавах почивките на други туроператори. За една година не съм звъннал на нито един хотел, авиокомпания, атракцион или каквото и да е било друго. 50/50 субсидията с истинския оператор и му давам записалите се. 20-30% от сумата наливах в спам във фейсбук реклами. Никога през живота си не съм изкарвал такива пари.

5

Анонимен

преди 2 години

мааалоумните коментиращи не разбират че помоща не е спряна! само е променена , вече може да се взимат само БЪЛГАРСКИ авиопревозвачи, а всички знаем те на кого са, не може да вземеш евтино турски, полски или немски авиопревозвач!

4

Анонимен

преди 2 години

Да живее социалната държава към богатите и бизнесмените. В конституцията пише, че сме социална държава, не се уточнява, че важи само за богатите и за бизнесмените. Трябва да се напише.

3

Алекс

преди 2 години

Най-накрая спряха този грабеж на бюджета.Промяната е видима.

2

Ясъмкон

преди 2 години

Помощи за пенсионери и социално слаби заради ковид няма ама видиш ли туроператоритенай важните за държавата

1

Анонимен

преди 2 години

Както предполагам е спряла и помоща за всяка незаета седалка в междуделски автобус и затова сега такива няма там са на търсене на съседи кой да те заведе до болница или друго място