91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 102,Как точно Ви увериха, че "минимизирате" след ваксинация? Или защото това чувате по ТВ-то?

90

До 102

преди 2 години

Ти явно не си разбрал, че ваксинираният също може да заразява. Ти, ако си ваксиниран, какво те бърка този до теб какъв е??? Ти нали си се обезсмъртил. Той трябва да се притеснява при такъв вариант. Ама той не реве като теб.

89

Анонимен

преди 2 години

Абе , не е въпроса, да не се заразиш, а да се ваксинираш, за да минимизираш възможността да умреш след като се заразиш. Ваксините са за това. Стига вече философии за личен избор и т.н. Като ползваш градския транспорт, заедно с моята майка, когато детето ти ходи на училище, където е и моето дете, когато пазаруваш там, където и аз ходя... ще се ваксинираш!

88

мдаа

преди 2 години

До Аааа Да! Светят от наногела в "луцифериазно" зелено!!!

87

Георги

преди 2 години

До ЯворВсеки отговаря за себе си,престанете с тази пропаганда.И да се ваксинира човек пак ще заразява другите.За какво говорим тогава?

86

Анонимен

преди 2 години

Червени области, значи хората вървят по улиците като зомбита и падат умрели от ковид. Край, свърши се.

85

Анонимен

преди 2 години

С ваксината иРНК-информативна инжектирана в мускулните тъкани се придобива едногодишен безопасен имунитет. Една позната ми заяви, че искала да се разболее за да има естествен имунитет. Само че не знае че вместо една игла, при разболяване едно голямо гюле ще мине през организма й, не се знае дали ще оживее. А вируса ще мутира и ще зарази стотици хиляди. от които 10% ще умрат.

84

Аааа

преди 2 години

Светят....Аааа...Аха

83

Дар от БОГ

преди 2 години

Живко от Варна е правилният човек, който трябва да управлява България, но и Македония ! Трябва да му бъдат отстъпени и подарени !

82

селтак

преди 2 години

Бърже да се набоцкате, че ще се мре.

81

Явор

преди 2 години

Отивайте към пунктовете, при лични лекари, за да сте живи и здрави. Имате отговорност към близките си. Имате отговорност и към лекарите, към учителите и учениците, както към професорите и студентите. Освен това не ни трябва втора есен на мухлясване вкъщи.

80

Анонимен

преди 2 години

Смолян е последна дупка на кавала и по заболеваемост и по икономика.

79

SHEFA

преди 2 години

250 НА ОБЛАСТ И СВЕТВА В ЧЕРВЕНО?!?!?!?!?-ПА НИЕ СЕГА ГО КАРАМЕ ЗА 3-ТИ ПЪТ ТА НЕКОИ И ПО 5 ПЪТИ ГО КАРАХА ЗА ТЕЗИ 2 Г.-ПА ЛИ ГИ ПИШАТ В РЕГИСТРИТЕ НА РЗИ ТЕЗИ ДЕТО ГО ПОВТАРАТ-ПОПЕТВАТ?

78

до хахах

преди 2 години

значи утре числото за България ще е различно, да правиш генерални изводи извлечени от данни на дневна база, означава само че ти си от тия с чугунените глави.Реалността казва нещо доста по-различно. Д а не говорим, че пак не е вярно това 10,5 на милион дето го дъвчеш от сабахлян.Вчера са починали 43 човека, ако приемем че сме грубо 7 000 000, то вчера би следвало да са починали 73 човека за да е вярно., ако приемем че сме 6 000 000, трябва да са починали 63 човека.Трябва на теб да се смеем.

77

Анонимен

преди 2 години

До 89, а тези мерки освен да се приемат трябва и да се спазват. Далеч съм от България, но чета статистиката за процент ваксинирани, както и говоря за приятели до колко се спазват мерките. Пак сме наопаки на света, не е учудващо нарастването на случаите

76

Ти да видиш

преди 2 години

"Най-висока е заболеваемостта в ..., а най-ниска в област Кърджали - 137/100 души."Ниска, ниска, обаченив световен рекорд - от 100 човека се разболяват цели 137.

75

Анонимен

преди 2 години

е не трябваше ли да има някаква промяна при такова масово носене на маски, ваксинации и тн.. защо все така със същите темпове се заразяваме?

74

ман

преди 2 години

мненията са противоположни и силни. да се оправя всеки както може - болнави и уязвими - вкъщи до пролетта, безсмъртните - по ресторанти и клубове както пожелаят.не може да се налагат ограничения - нека има избор кой как да премине през кризата.

73

Анонимен

преди 2 години

Внимавайте на хората да не им светне, белите стават бързо.

72

Анонимен

преди 2 години

извод: като се ваксинирате с 5 игли и се затворите у ке нефа, че се оправите. Нали тъй бе, "просветените"?