46

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам, колко *** хора има в България. Цените скачат не заради Борисов и неговото управление, ***!!! Вече ви управлява Радев. Ако не сте разбрали какво ви чака ще го усетите на голите си ***, дето ги размятахте на площадите. Проблемът ви е, че Радев не го е грижа за вас. Както не го беше грижа и когато приятели и роднини умираха в болниците, а той ви събираше по площадите и размахваше юмруци. Тепърва ще ревете от него, но тогава няма да има кой да ви чуе!

45

Наивници

преди 2 години

До Анонимен 43. Когато питаш някого за нещо му даваш трибуна, за да ти отговори. Кога за последно някоя телевизия е поканила Борисов да отговори? Няма такава, която да декларира такова нещо. Това ли е демокрацията? Публично от най-високата трибуна ръсиш обвинения, без право на опонента. Е, такава държава ли искаш? Крайно време е някой да даде на Борисов време да отговори на всичко, което касае държавата ни и неговото управление.нещо, като блебисцит. Иначе си стреляте във въздуха и се лутате.

44

Наивници

преди 2 години

До 45. Разбира се, че не говоря за още управление, но го прекъснете цивилизовано, с избори, без ексцесии. Изберете нови, но нормални, хора с опит, умения и знания, а не площадни освирепели неудачници. Икономиката не е шоу, нито трябва да се допускат стари мутренски муцуни до нейните лостове. За ковчежник ни бутате човек със съмнителна полова ориентация, а за икономист човек в конфликт с конституцията. Човек и, когато се жени пък не бърза, а вие слагате управници от на два месеца и фуражки.

43

stiling до СССР

преди 2 години

"Браво на тиквата плати 3 милиарда от нашия джоб за тръбите, сега всеки месец увеличаване на газа ,браво тикво простаааа мутренска."Пич ако ТИКВАТА на беше построил тръбата с твойте пари, най-вероятно цента щеше да е още по-висока защото по малко газ щеше да се пренася на запад. Тогава същия ти щеше да ревнеш. "защо тикавата не построи тръбата през България, ако я беше построил щеше да има повече газ и по-ниска цена!" Така, чу няма угодия и тако и вако винаги ТИКВАТА Е ВИНОВНА. ЛОШ МАТЕРИЯЛ!

42

СССР

преди 2 години

Браво на тиквата плати 3 милиарда от нашия джоб за тръбите, сега всеки месец увеличаване на газа ,браво тикво простаааа мутренска.

41

наивник

преди 2 години

До Наивници ...///...И още колко по 12 години да го чакаме да довършва Борисов???Връзката с Гърция не е ли готова? Баце я открива поне три пъти, а сега се оказва, че не я довършил. Балкански (турски) поток е готов, НО без отклонение за нас, само транзит на руска газ към Сърбия.По твоята логика да го оставим Борисов до живот да управлява, че да му търсим отговорност. А като се гътне, прехвърля ли се отговорността върху наследниците му? Иначе не виждам смисъл да го оставяме до живот премиер.

40

Наивници

преди 2 години

До Анонимен 45 Сега вече ще питаш юмрука.Борисов не успя да довърши Балкански поток и интерконектора с Гърция и нищо не можем да му кажем,а виновните сте вие,които ни натресохте корумпирани некадърници,на които в проекта им пише един + 50 млр и един-за тях. Борисов ме интересува дотолкова, че да можех да го питам: като ти дадоха доверие хората, защо сега е така...? А,сега на кого?На старата ми шапка!Има ли буфери и могат ли вашите учени всезнайковци да ги приложат. Времето на чегъртането свърши

39

Анонимен

преди 2 години

Питайте Винету Борисов и Теменужка Увехнала, къде е евтиният американски газ от диверсификацията, която казаха, че извършили. Къде е азербайджанския газ от диверсификацията им?

38

Анонимен

преди 2 години

Ако беше на власт ББ, вече щеше да има всенародни въстания, назобени и след това самозапалени хора, а сега нищо, пълна тишина, това говори само едно, че срещу Борисов всичко е било организирано.

37

Наивници

преди 2 години

До до наивнициБорсата драги е едно, а другото се нарича буфери.Ако беше Борисов щяхме да му на трием мутрата и да го питаме къде е ефекта от балкански поток. А, сега тия ще ни пращат да гоним Михаля.Те си чегъртат и си слагат свои хайдуци, а икономиката и народът кучета ги яли. Това са хора, които ще ни унищожават по проект, ако това ви устройва.Мен обаче не,искам някой да го е грижа за успеха на цивилизационният ни избор.Ако този някой е бърка в кацата да го съдим,нали има един Панов и Кьовеши

36

реалист

преди 2 години

БКП,БКП,БКП

35

до vdch

преди 2 години

Немците затварят, обаче Франция и Англия строят нови, Турция може и тя да се включи мощно на пазара с атомна енергия ама... все тая, за друго иде реч. Дори и да тръгне някога Белене, от него евтин ток никога няма да видим, цената за изграждане ще е баснословно надута и поне половината средства ще са от кредитори. А кредиторите не са *** парчета и не са благотворителна организация...

34

Стефан

преди 2 години

До Наивници По глупаво герберско съчинение не бях чел, заради такива хора като теб съм способен и Господ да намразя, ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ е виновен, как едно служебно правителство може да вдигне цените на ток, газ и горива, разберете го най после - това увеличение е за целия свят, а специално за теб с друг пример - ако купя кило домати за 2 лева на борсата КАК да ти ги продавам по 1.50, дано си разбрал, ама едва ли.

33

Анонимен

преди 2 години

Ето я бе! Ето я голямата полза от подаръка на Баце от 3 милиарда за Турски поток. Важното е, че изпълни заръката на господаря от Кремъл, пък м..ната му на народа!

32

Бай Шиле

преди 2 години

Еха, кеф.Абе вдигаите цената направо на 200 % да не се занимавате всеки ден с увеличения.

31

vdch

преди 2 години

33, може и да си прав, но не Кремъл е виновен за дефицита на ток в Европа. В края на годината немците си затварят последните ядрени реактори, следва ново повишение. А и не Кремъл повишава цените на въглеродните емисии и измисли "страшните" климатичните промени и други глупости, в които и ти не вярваш.

30

Анонимен

преди 2 години

Е той Путин толкова години беше приятел на България, най-скъпата газ в Европа плащахме...

29

Анонимен

преди 2 години

Ако Белене работеше, ситуацията щеше да е същата! На общ енергиен пазар сме, Белене щеше да продава на европейски цени, а не на 3 стотинки за населението, въпреки, че и внуците на населението ще има да го изплащат това Белене... Стига с тези *** Кремълски опорки!

28

Зозо

преди 2 години

Нали ви писах тук, че до изборите рундю ще се оака тотално. Е ся му яжте юручето, комунистчета :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

27

Анонимен

преди 2 години

Да му мислят тези с кредитите и най вече с ипотечните, защото на много хора банките ще си вземат жилищата.