19

Анонимен

преди 2 години

цялата информация я има в ЕСГРАОН. Преброителите могат да преброят сградите, апартаментите и къщите за статистика и готово.Няма загуба на време за хората.

18

До 20

преди 2 години

Да, цялото преброяване е кьорфишек. всички знаят, че сме под 6 млн. Само че се правят на утрепани

17

Анонимен

преди 2 години

Някой зебеляза ли, че като си вкараш ЕГН-то в раздела за Домакинство, автоматично ти попълва дейността на работодателя и дъжността? Изглежда прави справка с НАП.

16

До 6

преди 2 години

Ако искаш да не се преброява населението. Обаче после не се сърди ако има 50 000 полицаи, 10 000 съдии и прокурори и 240 депутати независимо дали сме 9, 7, 5, или 3 милиона. Щото бюрократите обичат да си пазят местата нищо че трябва да са по-малко ако населението е по-малко

15

До 17

преди 2 години

Не сме повече от 6.2 милиона. Хващаме ли се на бас?

14

Анонимен

преди 2 години

Айде сега умножете резултатите от тази 1/4 по 4 и стига се занимавате с преброяване. Апропо, как знаете, че са 1/4 като не сте преброили останалите?

13

Анонимен

преди 2 години

Едно от най - важните неща в преброяването трябва да се разбере броя на ромите в България и да се оповести, за да знаем в България ли живеем все още или вече е време за смяна на името на България в Ромоцигания

12

ббб

преди 2 години

Я кажете колко са се преброили в Столипиново, Факултето, кв. Христо Ботев и другите ромски квартали и махали в България?? Аз Ви отговарят НИТО ЕДИН !! И колко достоверно ще бъде това преброяване, или то не е за преброяването, а за да се вземат още няколко милиона на наши фирмички!! Докога Беее, докога ще ни дерете Бееее.... Не можеше ли да изчакате още година, две да мине пандемията и тогава, когато хората са спокойни да се броим????

11

Анонимен

преди 2 години

В Столюпиново и Редута ще има ли преброяване? Питам за един познат

10

Анонимен

преди 2 години

Нали щеше да се плаща на преброители? Толкова безработни има - да свършат някаква работа и да вземат някой лев, който така или иначе ще бъде откраднат.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 Въпросът с канализацията е много интересен наистина :) Колко ли % от живущите в село без канализация имат канализация :)

8

защо

преди 2 години

Кърджали и Бурса са гласували първи 100% електроно на последните избори

7

Анонимен

преди 2 години

аз сега чакам повече овце да се преброят и а и опишат жилищата и после хаквам сайта за да взема информацията, хем за собствено ползваме хем ще я продам на разни авери апаши

6

Анонимен

преди 2 години

Под преброяване разбирам да се напишат имената и ЕГН, без други тАпи въпроси от рода с какво се отоплявам, с какво готвя, имам ли хладилник, печка, какво вероизповедание изповядвам, работя ли и къде, имам ли канализация и много други безсмислени въпроси с които ни губят времето.

5

Дедо

преди 2 години

Докът са преброите , първите преброили се пак требе да почват да се броят!

4

Анонимен

преди 2 години

Преброихме се, но не схващам идеята, честно казано. Ако Кадастърът или ГРАО са изпуснали някого или нещо, как преброителите ще го хванат :) Имаме сума ти институции и държавни, и общински, които непрекъснато би трябвало да следят тези неща и накрая се преброяваме. Поне кажете какви разлики се установяват!

3

Пътешественик

преди 2 години

А пък в Никарагуа, който не се е преброил, го преследват Специалните части. Проследяват непреброените с дронове със специални датчици. Надушат ли такъв, изпращат сигнал до Централния щаб, откъдето веднага тръгва дежурен отряд с хеликоптери. Отцепват района и включват парализиращ ултразвук. След това, командосите скачат с въжета, обграждат неподвижния от ужас непреброен, повалят го с ласо на земята, блокират движенията му с невропаралетичен газ и го преброяват. Накрая му бият и една ваксина.

2

Пунта МАРА ГАРГАмел

преди 2 години

Строй се, преброй се.Овче стадо.

1

До 1

преди 2 години

Хахахахахахах