44

No Name

преди 2 години

Ама тя войната вече започна и ще става все по-жестока. ДБ я обявиха негласно и продължават в тази линия. Нелицеприятните действия тепърва предстоят.

43

Анонимен

преди 2 години

Още гел и лъжи )

42

ББ

преди 2 години

***...съм дедо...дедо Йоцо съм,ти сейрджия ли си?мали какви сейри правеше Народа ни...отупахме ...сума ти империи...византия...османската...СССР...роби на пиивски с офшорни...роби на мафията продаващи Народа ни...ще гледали...сейр...сапуна мога да ви го платя!...а с надбавката май и въже..чекай да сметна...ако ви стиска бре...позора е ...невиждан е...и мърдате

41

Борис

преди 2 години

ДБ сами ще имат минимален брой депутати, всъщност те не заслужават да бъдат в парламента, тъй като са група стари кримки.

40

Праведен

преди 2 години

До до Гробито - най-добре 101 +,

39

Асан

преди 2 години

Наддавайте суджука и бирата да видим за кой ше гласуваме :)))

38

О хо хо

преди 2 години

Всички пожелаха Милиардите на Европа. Война ще е!!! Няма майтап.

37

ХРИСТО и МИРЧЕВ

преди 2 години

ДА СЕ КАЧВАТ НА ЛОДКАТА... И ПРЕД РЕЗИДЕНЦИЯТА НА РУМЕН РАДЕВ - ГОЛЯМ НОМЕР

36

Анонимен

преди 2 години

Радо Предателя и Клюкара никой няма да му казва нищо. Лъжливото овчарче Радко Лъжата.

35

Анонимен

преди 2 години

Бобо Борисов товари колчетата и ще бяга в Дубай. С толкова много партии в парламента как ще се краде след следващите избори??? Те не могат да се разберат кога да има заседание парламента, камо ли за сериозни кражби по 1-2 милиарда да се договорят

34

Виктория

преди 2 години

Радко, къде е Батко? Защо е толкова тих фъцбука му? Защо си продава замъка в Делта Хил за 1.5 млн евро? Защо се подигра така на всички, хайде народа се усети, но защо се подигра на музикантите в екипа си , които се занимават само с музика и преподаване? Колко струва политическото шоу? Наистина ли е 100 - 120 млн? Кои си ги разпределиха? Сценаристите? Защо не се оттегли и не остави наистина тези професионалисти да се изявяват? С п.Илиев и КарЪмански( Demir bank?)какво ще се случи?

33

Анонимен

преди 2 години

Тодор Колев пееше: 100к ракия давам, само да те притежавам, Лили Иванова!

32

Дарина

преди 2 години

ДБ се опитват да ползват моментната популярност на ДБ, тва е ясно, ама както се видя - няма да стане

31

Гроби Таласомо

преди 2 години

Първом трябва да се изчака и да се види въпросното "ПППП", демек се у гъ.зъ дали ще мине "чертата";))) Още отсега се говори, че ще е много "над" и ако е така, означава само едно: някоя голяма политическа партия е продала част от периферният си порцион избиратели на ПППП. Всяка голяма партия си има сигурна квота избиратели и пазарна квота избиратели, т.е.тези, които би могла да напазарува. Тази квота също варира в определени граници.Така политическото пространство е урегулирано и имаме Статукво!

30

1212

преди 2 години

Тоя зализан адвокат, вместо да коментира кой с кого ще прави коалиция, по-добре да си погледне собствената партия, че от простотия, нарцисизм и себедостатъчност ще духат супата яко. Колкото до явяване заедно на изборите с ДБ.... Киро и Асен щяха да направя голяма грешка ако се бяха навили.

29

та така

преди 2 години

излизат некакви нови и всички освен ГЕРБ и дпс почват да ги ухажват :) изглежда само на тях им е ясна играта на фигуранта . със слаФчу не се получи , и с тия няма да стане , много са прозрачни .

28

ло

преди 2 години

Значи направят ли коалиция в демократична българия много ще загубят. Този лидера им на ДБ е толкова алчен и завистлив че няма и на къде!!!! Нищо с него!!!!

27

Алекс

преди 2 години

Коалиции преди избори правят само малки партийки,чието самостоятелно влизане в парламента е съмнително.ПП е доста над чертата и няма нужда от предизборна коалиция.

26

Анонимен

преди 2 години

Партията на Славуца потъва, инвестицията на Шиши в нея отива по дяволите. Чегъртането на герб и дпс се отложи малко, но пък е неизбежно.

25

Край

преди 2 години

Абе какво е това Пп Бате не викаше ли така на Караянчева.