129

Кой знае

преди 2 години

Може и умишлено да са го убили. Да не се окаже отмъщение. Баща му защитаваше Петър Маринашки, който при шофиране след употреба на марихуана катастрофира и уби двама свои приятели и инвалидизира трети.

128

Симо

преди 2 години

,,Возил се на задния капак на кола"-друсан ли е бил и защо не търсят компетентните органи заради ПТП веднага и може би това е причината да не отидат в болница още при удара .Бащата е юрист и поне е запознат със законите.Или поредното дрогирано ***,дошло си от чужбина,да се прави на интересно в България .,,Дали му били приспивателно"Алооо,в коя държавна болница дават опиати,най-много аналгин да му е даден .Не са информирали болницата за престъпното поведение на сина си.***.

127

до 139

преди 2 години

Ако е имало специализирана компютърна система както твърдите, нямаше да се налага родителите да издирват мед. персонал и да го намерят пред телевизора. За спасяване на човешки живот ТРЯБВА ЕНТУСИАЗЪМ И ОТГОВОРНОСТ. а такива с охладен ентусиазъм да се молят да не преживеят същото.

126

Анонимен

преди 2 години

До как Вероятно не знаете, че в модерните болници мониторингът/ наблюдението/ върху състоянието на пациентите е предоставен на специализирани компютърни системи, следящи нещата в реално време и сигнализиращи персонала секунди след появата на спешна ситуация. Успокойте ентусиазма си.

125

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че задълженията на сестрите се свежда само до даване на хапчетата 2- 3 пъти дн. няма допълнителни грижи и наблюдение за болните. За санитарите да не говорим. Сутрин преди визитация минат веднъж с мопа и това е. никаква помощ и обслужване. Дори за важни изследвания не придружават болния. Работят в условия на санаториум, оправят клюките, кафетата и цигарките, и не пропускат сериалите по тв не знам за какво им плащат и защо имат претенции за повече.

124

как

преди 2 години

как са го наблюдавали като са гледали телевизия? детето има черепно-мозъчна травма, а при него няма сестра! Разбира се че при ЧМТ има внезапно влошаване-това са го учили и лекарите и мед-сестри.Затова е оставен за наблюдение! А те наблюдават телевизора!!!!!Никакви телевизори, пушене и сбирки за клюки и кафета.

123

Анонимен

преди 2 години

У нас не стигат медицинските сестри, а в отделенията същите гледат сериали и това не е тайна за никого. В другите държави във всяка болнична стая дежури медицинска сестра през цялото си работно време. Това е остатък от миналото, когато заплатите им бяха ниски и те не се пънеха много да работят, но ако се искат високи заплати, би трябвало за тях да се отговори с по-високо качество на работата им. Да не говорим че повечето сестри и санитарки се държат като фелдфебели с болни хора,

122

аз

преди 2 години

лекарите са убили повече хора от убитите във войните

121

Анонимен

преди 2 години

В тази болница са от бездарник нагоре, колко хора са си отишли без време заради тия там

120

Някой

преди 2 години

И кой ще ги разследва? "Гарван гарвану око не вади". Както винаги нищо няма да се случи. Като например корупцията. Щом няма осъдени значи няма корупция. И сега няма да има осъдени. И после - Връщайте се да живеете в България. Ми няма да се върнем.

119

Анонимен

преди 2 години

До 122 Напълно прав сте. Пушенето би трябвало да бъде строго забранено, с налагане на солени глоби на нарушителите. Гледане на телевизия в работно време също. Това разсейва персонала и не си върши задълженията, както се е случило при този фатален случай. това са организационни мерки, к ръководството на тази болница би трябвало да контролира.

118

Гиб Мелсън

преди 2 години

Родителите казаха, че целия персонал на болницата се бил скупчил на едно място и гледали турски сериал. Крайно време е болниците да станат напълно държаавни както си беше по онова лошото комунистическо време. Защото предпочитаме лошо здравеопазване пред никакво здравеопазване.

117

Анонимен

преди 2 години

Вие понеже в болница всички сте работили и мислите, че само обикалят по коридора. Иначе, че се неглижират в държавните болници има нещо вярно, но и пациентите са прекалено много и няма как да им се отделя толкова внимание.А тези на които са помогнали не се виждат.

116

Анонимен

преди 2 години

По същия начин лекуваха татко. Лека му пръст! Два пъти намирахме спринцовка с лекарство в завивките му. Очакват сам да си я включи в системата. Беше паднал от леглото и си разбил носа- така останал на пода половин ден

115

яаожгтнв

преди 2 години

Дайте пример за осъден лекар, медицинско лице за погубен от него невинен живот и преди да се превърнат единствено в ковидолози- служители на търговски дружества в това число и не чудовищна търговия с органи на жертвите- не дават никакъв документ вече.Няма нали?

114

Анонимен

преди 2 години

въпросът е от ковид ли е починал или не? Щом не казват че е от ковис, значи за му забили ваксинка.

113

Анонимен

преди 2 години

До 122 пияното дете се е качило на капака на колата на пияния си приятел. Случаят се е прикривал една седмица. Затова късно за отишли в болница.

112

Анонимен

преди 2 години

На коя работа с клиенти/пациенти се позволява телевизор? Хайде радио - как да е, но денонощно телевизор трудова дисциплина му се вика на село.

111

Анонимен

преди 2 години

Независимо на кого е адвокат бащата, детето не е виновнои е трябвало да се положат максимални грижи и адекватно лечение за спасяване на живота му. До 121

110

Анонимен

преди 2 години

Не е катастрофирал с мотор. Возил се е пиян на капака на кола,управлявана от друг пиян и е паднал. Бащата е адвокат на пияни шофьори, предизвикали тежки ПТП- та с ранени и жертви.