106

Анонимен

преди 2 години

КОИ ДОХОДИ СА УВЕЛИЧЕНИ- МИН ЗАПЛАТА, СРЕДНА ЗАПЛАТА, КОИ? АХ ДА ИМАЛО РЕШЕНИЕ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ 120ЛВ КЪМ ПЕНСИИТЕ И ЗА ТЯХНОТО ПРЕИЗЧИСЛЯВАНЕ ОТ 25 ДЕКЕМВРИ- ЩЕ ПОЖИВЕЕМ, ЩЕ ВИДИМ, АЗ НЕ ВЯРВАМ. ЗА ЦЕНИТЕ- ТЕ ХВЪРЧАТ- КОЙ ВИНОВЕН- АМИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ- ВСЯКА НЕСИГУРНОСТ ДАВА СКОК НА ВСИЧКИ ЦЕНИ.

105

Анонимен

преди 2 години

Ха добър ден , бабо Дуцке ! Открихте топлата вода ! Нали сте КНСБ - т.е. профсъюзи , какво направихте да защитите работещите ?! Едно голямо нищо - констатации , регистриране на събития и коментари в трето лице ! Всъщност - нищо ново : грижата за давещите се е грижа на самите давещи се !

104

Анонимен

преди 2 години

Затова ли свалихте Тодор Живков, Затова ли избрахте демокрацията и пазарната икономика, Затова ли ходите да гласувате последните 32 години?Да гладувате и да мизерувате.Ами всичко това е от акъла ви ***.Гонете сега дивото,защото питомното отдавна го изпуснахте.

103

Анонимен

преди 2 години

Идва глобалната инфлация.

102

Пловдив

преди 2 години

В България хората от 1989г насам получават само и единствено подаяния за труда си.И това не е съдба.Зад всеки резултат стои дадено действие или бездействие.В случая е пълното бездействие на бг народ.Защото просто няма народ,няма единство,няма морал и ценности,няма цели.

101

Анонимен

преди 2 години

Върнете си царя - той че ви оправи за 800 дни ...

100

Майстор

преди 2 години

Чегъртайте,чегъртайте! Скоро юе чегъртате само загорялата кал на дъното на тенджерата! Имахме средна купа с вкусна манджа , днес вече само малко сос е останал на дъното, а от Нова година колкото и да чегъртаме , няма да има какво - ще сме на голо дъно !!! Е, пак гласувайте за недоразумението Фигурант !

99

ленин

преди 2 години

ами те затова ги вдигнаха защото знаеха че след тях и потоп но понеже има избори малко да замажат положението до преизбирането им .Кога след комунисти не е имало криза.Идеята беше да се създаде хаос да може левите идеи популизъм да помогнат да влязат в парламента такива като ИТН *** Мая Нинова хаджи-баба и черепа.пак гласувайте за тези ама ако може този път с 140 депутата та да направят и супер инфлация да не влезем с еу зоната и да изхарчат квото е останало по харвардски на дедо цар лакейчета

98

абе

преди 2 години

тия КНСБ още ли съществуват? Сега се сетиха ,че ще се изяде. То е изядено още от преди 5 месеца.

97

Анонимен

преди 2 години

До Дост "Българският капитализъм е жесток!Затова обявиха комунизма за престъпен, за да не скочат пак хората на бунт !" . . по принцип капиталъзмът е много мил и нежен, но българския ни се падна да е жесток, ех, съдба, съдба...

96

СМЕХ....

преди 2 години

Аз съм на работа в чужбина.Радвам се как скоро ще чегъртате тенджарите от много АКЪЛ....хахахаааа

95

Но не за всички

преди 2 години

Много от нас не са получили увеличение на доходите, но за сметка на това получихме увеличени цени! Правителството като е тръгнало да компенсира, да компенсира всички, на които доходите не са мръднали, какво като сме в частния сектор (нали ние вадим реалните пари на държавата), да задели пари и за нас!

94

До 93

преди 2 години

Комунист и милиардер са оксиморон, но то толкова ти е акъла... важното е да се разпишеш.

93

123

преди 2 години

На кой-са му се повишили доходите? Освен на всички хрантутници на държавната хранилка??? В частния сектор, който ги изкарва тези пари, повишение няма, от години....

92

Анонимен

преди 2 години

очаквало се повишение на ВиК услугите ? че тука кубика е 4.50 лв , 10 кубика и 45 лв а това количество е нищо , айде честито на балъците .

91

Анонимен

преди 2 години

97 Когато " падна" бай Тодор бях точно на 17 г. в 9 клас в една гимназия в 3 ти микрорайон Люлин, сега нема да и казвам и името понеже и до днеска си е там! Знам какво беше по онова време и добре че си замина безвъзвратно! Но за съжаление комунистите- Бкп не си заминаха, а продължиха да управляват като пребоядисани трошки Москвичи, с други абревиатури и като " капиталисти". Това е причината доходите тук да са несравними с полските примерно, или чешките, или унгарските, а от 2000 г. насам и с ру

90

Истукан

преди 2 години

Изобщо какво увеличение на доходи, заплатата ми не е индексирана от 2019-та година.

89

Грешиш

преди 2 години

До АнонименКомунистите управляваха последно през 1989 година.Ти тогава сигурно не си бил роден.Нямаш представа какво е комунист. Защо говориш неща които не разбираш? Причината за нещастието на Българите не са комунистите а тези които дойдоха след тях!

88

Анонимен

преди 2 години

къде е Радеф ,да обясни колко богати е направил пенсионерите?

87

Истукан

преди 2 години

В повечето сектори няма увеличение на заплати. Както каза и Бойко Рашков, държавата не е бедна, а е ограбена. Ще има хиперинфлация и според мен държенето на пари не носи приходи, защото всичко се обезценява.