18

Мартин

преди 2 години

По принцип няма как да стане същото.. впрочем има.. да изкарат народа и да ги измете, които и да са. За да не се стига до ексцесии лично ще гласувам за някого, който се противопоставя на медицинския фашизъм Възраждане или Мангъров. Кирил Петков и ДБ барабар с ГЕРБ веднага биха натиснали по Радански, но и Херо Мустафа няма да ги спаси от народната любов. Тук не е нито Гърция нито меките китки от Европа.

17

анонимен

преди 2 години

СЕГА НАУЧИХ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ПРОВИНЦИЯ НА ГЪРЦИЯ. ЗАЩО НЕ СЕ КАЗВА ОТКРИТО АМИ ВСЕ ЗАМИТАТ НЕЩО. БЪЛГАРИЯ ПРОВИНЦИЯ НА ГЪРЦИЯ. ПРОВИНЦИЯ БЪЛГАРИЯ.

16

Анонимен

преди 2 години

След някоя друга година ваксърите ще трябва да са на венозна ваксина, за да преживяват... Врътнат ли им кранчетата - масова мор.

15

Анонимен

преди 2 години

До Krom ("тук ще стане същото веднага щом имаме постоянно правителство") Затова ще гласувам за партия, която открито казва, че мерките са безсмислени и няма да натиска за ваксинация. Примерно Възраждане. И не ми пука кой какви компромати има и какви теории има срещу него.

14

Анонимен

преди 2 години

Ама много сте "загрижени" за ваксинираните гърците бе антиваксърчета "умни"...

13

До Krom

преди 2 години

100% съм на това мнение!

12

Анонимен

преди 2 години

При 97% ваксинирани Австралия е концлагер! Не знам овцете докога ще вярват, че ще се върнем някога към стария живот?

11

Krom

преди 2 години

Тук ще стане същото. Въобще не си го мислете. В момента, няма политик който да го предложи - който предложи си прави сепуко за изборите. В момента в който "проимаме" правителство, считайте, че започва натиска за задължителна ваксинация. Няма да ни бавят въобще - какъвто и цвят, окраска и възгледи да са.

10

Анонимен

преди 2 години

Значи какво излиза - не ти ли набият бустерчето, след около 4 месеца вече ефекта от ваксината е почти никакъв! Е като наркоманите ли ще ги правят? Да не могат без дозичката?

9

Анонимен

преди 2 години

Който мисли, че ваксинацията ще ни върне "нормалното", да види stringency index-а (оценка от 0 до 100, изчислена от различните мерки в една държава) на най-ваксинираните държави. Нашият е най-нисък (т.е. всички имат по-строги мерки от нас), а повечето държави нямат и спад в index-a в последната година - т.е. каквито мерки са имали, пак ги имат - Канада, Куба, Китай, Франция, САЩ, Израел, Португалия, Германия, Малта и други... Лек спад има в UK, Турция, Дания, Швеция, но пак нашият е по-нисък.

8

Анонимен

преди 2 години

Дано в Гърция на следващите избори да дойде нормално правителство, което да арестува масовия убиец Мицотакис, и да прекрати този ужасен медицински произвол върху гръцкия народ!

7

Аз

преди 2 години

Нали беше много яко в Гърция?)Май са по-смачкани от ***)Скоро и паричките ще им спрат)

6

Анонимен

преди 2 години

Византийци.

5

Анонимен

преди 2 години

Гърците да не ги мислим. Няколко обиколки са пред нас. Пък и политиците им не са от страхливите и не се огъват пред местните алибеговци!

4

Хмх

преди 2 години

Като гледам, направо се завърнаха към "нормалността".

3

Анонимен

преди 2 години

Смазаха ги комшиите ковид фашистите! Където е имало фашизъм миналия век, този век той е налице на същите места и същата сила! Водят, разбира се Германия, Австрия и Италия! Гърция не отстъпва много назад.

2

Анонимен

преди 2 години

няма лабаво у гърция - ще им нашарят зад*** до пръсване

1

Анонимен

преди 2 години

Лошата страна на мързела и последващото "спасяване" със десетки(стотици) милиарди!