794

почтен

преди 2 години

Ако си почтен няма да гласуваш за канедски измамник!

793

Minuva42

преди 2 години

Какво стана с плана за развитие, който не беше достатъчно амбициозен? Къде са парите от амбициозния?

792

nilesev

преди 2 години

Каза мазният плазмодий.

791

Кирчо фон Харвард

преди 2 години

Може да вземем и 50%, и 60% и дори 90%! Кокорчо, кажи им и ти бе.

790

Анонимен

преди 2 години

Влизането на нови хора в изборите е положителен акт, защото старите партии имат нужда малко да се стреснат. Там виждахме едни високомерни хора, които се обиждат и се отнасят високомерно към другите партии. Те минираха възможността, след тези караници и обиди, да направят правителство и в следващия парламент, освен, че се провалиха в този.

789

Анонимен

преди 2 години

Каза Кире лъжецо.

788

Анонимен

преди 2 години

Политическото пространство е много разделено. Но ето-появяват се едни хора, които имат желание нещо да променят и правят партия.И другите партии и техните привърженици, започват да нападат новопоявилия се., защото виждат в него съперник, да ги измести. Като се явяват нови лица, сами на избори, могат да изкарат избиратели, които досега не са гласували и не са харесвали никого от сегашните.Това е положително, защото имаше партии, които смятаха, че са с нотариален акт местата им в парламента.

787

ЬЬЬ

преди 2 години

На изборите ще се види кои колко процента вземат, но вие мислите да се коалирате с адвокатите на мафията от ибгни и някакво старо, добре известно задкулисие.А и от къде ще намерите поне още 10 000 некорумпирани държавни,че и общински служители?Вашият "проект" е проект на радевчето,а него,всичко което не е свързано с избора му за втори мандат,е на втори план и малко го интересува.Вие сте дъвката от която в устата ни ще горчи дълго време.

786

Анонимен

преди 2 години

Петков поне има бакалавърска диплома от университет във Ванкувър(магистърска няма), а Слави само ни излъга , че се е дипломирал в НМА

785

Дани

преди 2 години

Някак си ме смущават хора, които се самоопределят за почтени, но подминават надменно и слека ръка полу-истината (меко казано) за канадския си паспорт. Питам аз, това къде се намира в скалата на почтеността? И ако аз НЕ гласувам за тях, каква съм. Определям се като почтен човек.

784

Да

преди 2 години

Може, ама по-трудно.

783

Анонимен

преди 2 години

Може и 100 да вземете бе Кире, но като ви спрат Мариците и останете без шенген и еврото ще трябва пак да хващаш из канадите

782

ООООХ...

преди 2 години

СТАНА МИ ЖАЛ ЗА ТОЗИ ЧОВЕК БИЛ ХАРЕСВАЛ МНОГО ТЕЗИ НА МАЯ МАНОЛОВА А ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ВСИЧКИТЕ И "ТЕЗИ"СА НА БСП И ТЯ ГИ КРАДЕ И СЕ ХВАЛИ ЧЕ СА НЕЙНИ - ХОРАТА ГО ЗНАЯТ ТОВА И СИ ГО КАЗВАТ А КОЕ Е ГАРАНЦИЯ ЧЕ УТРЕ НЯМА ВАШИТЕ ТЕЗИ ДА НЕ КАЖЕ ЧЕ СА НЕЙНИ- МНОГО ГРЕШИТЕ Г-Н ПЕТКОВ С МАЯ И ХОРАТА ЗАРАДИ ТОВА И ЗАРАДИ ДБ КОИТО СА СЪЩИТЕ ВЕЧЕ СА РЕШИЛИ ДА НЕ ГЛАСУВАТ ЗА ВАС - НАЙ БЛИЗКИ ПО РАЗСЪЖДЕНИЯ С ВАС СА БСП НЕ БЪРЗАЙТЕ ДА ОБЯВЯВАТЕ С КОГО ЕВЕНТОАЛНО МОЖЕ ДА СЕ КОАЛИРАТЕ ОСТАВЕТЕ ТОВА СЛЕД ИЗБОРИТЕ

781

БРАВО!

преди 2 години

Кремълските ни медии преувеличават с лъжите и манипулациите, ако от тях зависеше и 100% ще дадат за Радевите измамници, само че не разбират, че не всички българи са баламурници, за да им повярват. Долу руските шпиони!

780

Solar Power

преди 2 години

Мда дори 99% :)

779

Обърках се!

преди 2 години

МУАХАХАХАХАХАХААХАХАХА ..... бих им дал не повече от 3%!!!! ТОЯ ПА И ТОЯ 30%????

778

Почтенна

преди 2 години

Питам Петков как ще се отнесе към подобни на Спецов, които са ощетили бюджета с милиони, а сега са на държавна управленска длъжност?

777

Анонимен

преди 2 години

И Слави така желаеше ,мечтатели)

776

Един

преди 2 години

Кой ще се коалира с тоя *** ? Освен с червената си рода ....

775

анонимен

преди 2 години

Положението сега е адска гнъс и велика отврат.