26

маргинал-майор Жаго

преди 2 години

промяната на Радеф в действие! Ние идваме !

25

179

преди 2 години

Турците биват победени под негово пълководство. Вземи прочети ,че е бил наказан и заточен. От както нападат Австрия започва технният упадък. Още тогава се е говорило че османците са доста по назад от всяка една друга Западна империя включително и Русия.

24

Бай Иван

преди 2 години

А като дойдат клоуните от дб и канадчето на власт , ще сте длъжни сутрин да падате на коляно за меланиновия електорат ;) !!!!

23

Сюлейман паша

преди 2 години

Между другото не се казвам Сюлейман-това ми е никнейма.Утре мога да сьм Осман паша или Митхад паша.Избрал сьм го за да се дразнят ганьовските баламур...ци !

22

Сюлейман паша

преди 2 години

Всички турски пьлководци са изиграли някаква роля в изграждането на продьлжилата над 6 века империя!За мене всичките са успешни и се гордея с тях!Ти как мислиш се завоюва Империя,разпростряла се на цели 3 континента и сьстояща се от милиони кв.км,стотици нации и етнически групи ,живели векове заедно?! Докато идващите от Африка кораби са били пьлни с роби,твоят дядо имал кьща,челяд,добитьк та чак от рахатльк е гонел палавата Ганка из двора!

21

179

преди 2 години

Всеки човек избира какъв да бъде. Всеки има карма и път по който трябва да върви. Светът без такива хора няма да бъде свят. Ти въобще не разбра какво съм написал. Или четеш между редовете. И само да те питам как точно си избра това име а не някое друго на някой успял османски пълководец. Сюлейман Паша е един типичен двуличник , расит и масов убиец.

20

Сюлейман паша

преди 2 години

До 23/ 179 ! Никой не се ражда,не желае и се стреми да живее в мизерия!Специално в *** сьдбата на тия нещастни хора се определя от вкорененото в душата на *** отношение,неприязьн,омраза ,което се предава от родители на деца и в наши дни.Ако имаш бизнес и се появи ром с диплома на инженер и иска да работи,ще го приемеш ли?!Ама честно-без ганьовско шикалкавене и двуличие!!!!

19

179

преди 2 години

Една част от ромите живеят точно такъв начин на живот. Те няма как да виреят самостоятелно и затова избират да живеят близо до други етноси. Прехраната им идва главно и от там - в добрия случай събиране на отпадъци и в лошият - кражби. И за двете занимания са им нужни друг тип хора за съседи. От тук идва израза, че са паразитен етнос. Разбира се това не се отнася за всички роми които живеят в България.

18

Сюлейман паша

преди 2 години

Моите искрени сьчувствия,уважения и сьжаления кьм принудените да живеят в такива нечовешки условия,в една така наречена,,европейска'' дьржава нещастни хора!Коментиращите,вижте си коментарите и се засрамете!

17

Сюлейман паша

преди 2 години

До Меди Доганов! Тия явления са плод на ганчовската немарливост,невьзможността му да управлява една шепа народ и дьржава,плод на расизма,фашизма дьлбоко в душата му срещу различните от него!!!По време на турците е нямало бездомни,гладни и боси!Пьлна свобода да станеш богат на територия,разпростираща се на 3 континента,без оглед на националнстта ти!!Анладьн му, ***?!

16

Истината

преди 2 години

Държавата безсилна пред римската глупост и наглост. Колко са жалки институцииките ни - мвр, община, днск и т.н....

15

Анонимен

преди 2 години

Кажи Редута и веднага разбираме че са команчи. Стават все повече и все по нагли. Ще дойде време когато ще превземат всичко и ще превърнат БГ в европейска сомалия

14

Меди доганов

преди 2 години

Турското културно наследство, башибозук, също като мен.!.

13

избора е ваш

преди 2 години

Невиждате ли как се самонастаняват в Народното Събрание та за някаква изоставена сграда.

12

Хюго Бос до 3

преди 2 години

Българите- да, оркоподобните- не.

11

Хюго Бос

преди 2 години

Досетихме се, че са оркоподобни- смрад, мизерия, самонастанили се подразбира се, че са от миризливите ***.

10

Лекар

преди 2 години

Има един коктейл кръстен на един бивш съветски дипломат, не е зле да го използват

9

Стария Джо

преди 2 години

Във Варна на ул Козлодуй имахме същия проблем, но през 2019 год около 15-20 мъже от квартала щурмувахме сградата вечер. Сега пак има римляни , но са кротки, поздравяват и не създават проблеми, а вечер е тихо и спокойно. Асан помни само белега и болката, другото щеше да го забрави

8

Асан

преди 2 години

Новодомци роми римляни и ромеи :)))

7

Анонимен

преди 2 години

Проекто министърката няма ли да излезе със становище?