20

Бай Петко

преди 2 години

Няма страшноДжендър джендъру око не вади

19

Анонимен

преди 2 години

Французите получиха и друг такъв удар- от Швейцария, която се отказва от сделка за 6.5 млрд за изтребители Рафал. Ще купуват Ф-35. Затова Макрон прекъсва официалните отношения със Швейцария и отказва планираната среща с президента.

18

Анонимен

преди 2 години

16, истински мъж съм. Над 10 години съм живял, учил и работил в Северен Кавказ. Прекрасен край, благодатен климат, плодородна земя, топли южни гостоприемни хора.

17

Края на запада

преди 2 години

Няма вечни приятели - има вечни интереси! А "западните ценности" за за балъците! Сега го видяхме и на практика.

16

Анонимен

преди 2 години

От 12 до КънчоНе е крайно време да поглеждаме на Изток, те не са от нашата черга! Те също са цветнокожи- ЖЪРТИ И С ДРЪПНАТИ ОЧИ и коренно различна култура, за пример- китай от хилядолетия смята всички не жълти за варвари! Ние трябва да се бориме за Европа, като внимаваме за кого гласуваме! Евреите са враговете ни, никой друг! А забравих да спомена и още един важен враг- разделението на русофили и американофили! Белите американци са около 250 МИЛИОНА, те са под същото иго!

15

Анонимен

преди 2 години

До КънчоТръгвай за Кавказ, кънчо, бъди истински мъж! Русия и Китай са перлите на цивилизацията!

14

Кънчо

преди 2 години

Крайно време е да погледнем на изток. Вижда се, че с такива "партньори" като САЩ не ни трябват врагове. Разпореждат се във всички европейски страни като в тяхна губерния. Военните им нахлуват в частни предприятия у нас и даже едно извинявай не казват.Ако говорим за военно дело... колкото и съюзи да си правят, ама с който си поискат пак няма да могат да се противопоставят на един неформален съюз между Русия и Китай. Така че..нагледахме се на евроджендърската политика

13

Анонимен

преди 2 години

Неразбирателството било заради отмяната на договора с Австралия за покупка на подводници. Паричките на Франция ги вълнуват, а това, че новият агресивен военен блок AUSUS ще провокира размирици, горещи точки и даже война в Индокитай, кого вълнува? Жозеп нищо не каза за Мира.

12

Анонимен

преди 2 години

От 12Иначе Христов 11 е прав ЕС е на път тотално да подмени генетически своето коренно население с чернокожи от Африка! Дъртите евреи- вампири на по 200 г като другаря Сорос са нетърпеливи да видят робската си утопия реализирана в Европа- 20% (-) бели и > 80% (+) черни. Южна Африка в Европа- с изчезващи бели анклави! От западна Европа скоро ще има бели бежанци към Източна, ако се защити ме разбира се!

11

Анонимен

преди 2 години

Незнам да ли осъзнаване факта, че НАТО е САЩ и че единствената боеспособна армия в пакта е американската! В Тихия океан нещата вървят към война, може би световна и Австралия иска да получи гаранции, не само 4- 5 подводници! Не коментирам и факта за характеристиките на оръжието, те са в полза на американското, онзи ден и Швейцария се отказа от френска сделка- закупи Ф35 вместо Рафал, та незнам за каква солидарност говори Барел! Но явно не е в час, както обикновено!

10

Христо Христов

преди 2 години

Въпрос на бизнес. Имало ли е клауза за отказ, неустойки?! Или са разчитали на атлантически и тихоокеонски ценности? Няма лошо да ги заболи от същността на тези ценности, дето ни ги пробутват и на нас.ПП. На глобалната карта Европа оттече. Единствено на Балканите, неграмотните комплексари си мислят, че ЕС значи нещо.

9

Христо Христов

преди 2 години

До 2"Франция все е минават, защото играят по правилата." - както през 1938, когато, като гарант за целостта на Чехия, предадоха Судетите на Хитлер.

8

Христо Христов

преди 2 години

До 6Пич, какви граници да пази Франция, като ЕС има програма за внос на 100 000 000 имигранта, които все от някъде трябва да влязат?!

7

И на нас

преди 2 години

САЩ ни откраднаха няколко милиарда...

6

Анонимен

преди 2 години

мм д аааа. евроатлантическа солидарност

5

Анонимен

преди 2 години

Франция неможе да опази дори външните си граници на ЕС. На голямата мигрантска вълна, къде беше тоя пуяк ? Къде му беше армията да пази България и Гърция, като външни граници? Скриха се като мишки.. Алоооо женчовци... Сащ са прекалено голяма хапка за вас да им давате акъл. Пийте си там виното, правете си геййй фестивалите и по тиху.

4

Анонимен

преди 2 години

Политическото джудже освен да изрази солидарност, нищо друго няма да свърши. Кучетата си лаят, керванът си върви. Сега вдявате ли защо Великобритания излезе от ЕС, или декларациите и голата солидарност ще ви пазят интересите?

3

нещастници

преди 2 години

отговора може са бъде един, изгонване американските бази от Франция като за начало и после останалите 140 от ес!

2

Анонимен

преди 2 години

Вие толкова се изложихте ВСВ и сега продължавате да се излагате като ЕС,че още дълго време Сащ и тихоокеанските изобщо няма да ви забелязват. Какви ги интересува Австралия някакви евро паткани ? Утре, ако Китай направи проблем .... петлетата ли ще им помогнат? :)) Най вероятно ще прочетат някоя сълзлива реч и до там. А после мъжете от Сащ ще отидат да помагат, както винаги. Осъзнайте се,че никой няма респект към ЕС.

1

Анонимен

преди 2 години

Силидарност или не, като теглете чертата загубиха млрд евро. Те загубиха, а хамериканцие с тънки начини и забиване не нож в гърба са напред с няколко млрд долара. Франция все е минават, защото играят по правилата. А Фащ само гледат кой да прецакат, къде да направят далавера и в коя страна да се забъркат където не им е работа.