61

Анонимен

преди 2 години

"Подмяната продължава'' и този Лорел е един от продължителите и.

60

Анонимен

преди 2 години

Ха, ха този евреин от къде изникна? И той ще ни "оправя" и "спасявя". Аре бягай поредният клоун и кукла на конци, с неизвестно потекло, минало .

59

Реалист

преди 2 години

Някой да видял евреин работник? Много станаха мраклийте да ни оправят!

58

Анонимен

преди 2 години

Понеже, както сам каза, си от чужд произход и не можеш да казваш Р и Л, "веУваме ти"! ;) (намиг)

57

Атанас Велмазов

преди 2 години

Радев трябва да бъде осъден на доживотен затвор заради убийството на майор Терзиев ! Радев е бългороу.биец !

56

Като го слушах

преди 2 години

Направо се "просълзих", бил си зарязал бизнеса щото милеел за България. Милееш за някое и друго милярдче, щото знаеш, че най-лесният начин да се краде безнаказано и в космически размери е като станеш политик и влезеш във властта. И кво точно сте променили - нищо, всичко си е по старому. От зимата мафията качва газта с още 20%, ако си на власт ще се изправиш ли срещу енергийната мафия или ще се скриеш, я да видим, на приказки сте големи.

55

ББ

преди 2 години

До Коткахаха...така е ...коте...дпс...обслужваните от гроб...така са се оплели...чак итн...оплетоха...страхотна плетка...ще ви топли в затвора...скоро...България е оцеляла 1500 г...сега ни натискат авери от САЩ...Русия...Китай...***.н.та ви...Справедлив Свят...или ще родите чудовище...което ще храним...ограбените...за да накажем децата ви...както вие ограбвате нашите...да играем!!!

54

Котка

преди 2 години

Оплетени са като котешки черва! Не вярвайте на фарисеите!

53

ББ

преди 2 години

уау...Харвард вече е *** дума в България...според дпс-гроб троловете и неграмотните им босове...децата на стотици милиони по-света Харвард...е мечта...и ще си остане...не се гаси,туй що не гасне...!Подкрепа...нека Промяната да продължи...България го засрлужава!!!Шок и ужас,сте за мафията...бъдете внимателни и се пазете...отчаяни са...не е игра!

52

Анонимен

преди 2 години

"Работещите денонощно", според думите на Петков, кифли от снимката, заместник, съветници и прочее, какво са работили апропо? За големите заплати от бюджета, само са звъняла на хора, проверяващи някого, или мобилизирани бъдещ електорат. Попълвали са формуляри и ненужни доклади. Как се използва държавата, за свои и партийни интереси. Това ли, е почтеност?

51

Анонимен

преди 2 години

50 Кой е Христо Иванов, един провален министър и политик, събрал изпадналите трохи от изборния ват на останалите БСП/ИТН. Който следва инструкциите, на недоразумението Радан Кънев, номиниран за европейски депутат от ГЕРБ, а днес плюе по хората на Борисов. Кънев се изживява се, като представител на българското общество?! ГЕРБ трябва, да поиска неговото отзовават от тази му длъжност в ЕП.

50

Анонимен

преди 2 години

Пътуващият из Европа безделник Лорел, който "преподава" на аборигените в България, в "училището" на харвардците, как се кандидатства в Харвард, едва ли, има какво да каже на българите. Освен да разтягане локум.

49

Баба мара

преди 2 години

този господин с какво гражданство е

48

Кирчо седи зад

преди 2 години

Кокорчо и обратно.

47

999

преди 2 години

Хилещата се тъпо отзад детска градина е мноооого сполучлив фон за слепи гласоподаватели!

46

Майна

преди 2 години

Гледам тв и виждам КОЙ ЗАЩИТАВА И РЕКЛАМИРА ТЕЗИ СИМПАТЯГИ! ВСИЧКИ ДО ЕДИН СА КОМУ.НЯГИ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА С ОБРАЗОВАНИЕ. РУСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ***. Жалко за ИЗЯДЕНА И ОГЛОЗГАНА БЪЛГАРИЯ. НО ЯВНО ИМА ОЩЕ МНОГО. МИЛИАРДИТЕ НА ЕВРОПА СА СИЛНО ЖЕЛАНИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ.

45

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев не е зад този проект. Зад този проект е Кремъл, който е и зад Румен Радев. Вие сте различни вариации на една и съща тема.

44

Гхйккй

преди 2 години

Я стига дрънкахте преди ноември то ни омръзна да слушаме съчинения и разкази от политически сюжет

43

Прожектор

преди 2 години

Далновиден и потенциално печеливш ход на Христо Иванов. Поздравления ! Една "предизборна коалиция на промяната" несъмнено ще мотивира и мобилизира голяма част от електората ! Успех !

42

Анонимен

преди 2 години

Пак ли евреи на първа линия? Този проект умря! Ако така ни баламосват, ще гласувам за чекмеджето.