60

Милен

преди 2 години

Иванов с чужда пита, помен тръгнал да прави!

59

Алла

преди 2 години

Поредните тънки сметки без кръчмар на Хрито. Пак ще се опитва да прилага неговите схеми да се добере до парламента.

58

чао-чао

преди 2 години

Христо да забрави - категорично стана ясно, че няма да му мине опита....Ице, Ице, никой не иска да си играйка с теб.....

57

Прожектор

преди 2 години

Далновиден и потенциално печеливш ход на Христо Иванов. Поздравления ! Една "предизборна коалиция на промяната" несъмнено ще мотивира и мобилизира голяма част от електората ! Успех !

56

Ристьо

преди 2 години

Го удария 220 волта та стана средно европеец !

55

Фен на промяната про

преди 2 години

Ристьо, вие сте умираща партия вкл. и Майчето . Няма начин как да се случи това което планирате, затова си взимайте палатките и идете на росенец да почивате

54

Путин

преди 2 години

"Комунисти от всички проекти - обединявайте се!"

53

Алекс

преди 2 години

До гербер Последните "проучвания" са платени и по поръчка на ГЕРБ.Преди избори т.нар."социологически агенции" действат на принципа ден година храни.Който плати повече,той печели според "проучването".ГЕРБ поради общоизвестни причини/кражби,далавери/могат да надцакват.

52

Алекс

преди 2 години

По-добре коалицията я направете след изборите.Някак си по-чисто е.И ти,и Мая искате Кирил да ви влачи като локомотив към парламента.

51

Петър

преди 2 години

Този днес при Цветанка Ризова призна,че напуснал работа макар,че се говори ,че е изгонен,няма значение за да работел за партията си-ДБ.Предсавители си за какъв безделник става въпрос-да не работиш ,да се издържаш с парите на народа(партийните субсиди) за да си правиш партия, да си осигуриш луксозен живот,да скиташ по гурме ресторантите.И тоя мошеник ще сменят модели ще ,,прави "модерна България

50

Мераци и мераклии

преди 2 години

Много са мераците за власт, но догодина Байдън ще ги попари, а мнозина от мераклиите ще трябва да се укриват, ако не искат да попаднат под ударите на закона.

49

Анонимен

преди 2 години

Трогателно е как Христо Иванов, който през 2017 г. високомерно отказа на ДСБ да влезе в предизборна коалиция сега обикаля студията и проси коалиция с бившите си ортаци от "Да, България" Петков и Василев. И тези хора се смятат за каймака на обществото - най-моралните, най-умните и най-способните. Могат само да предизвикат снизходителна усмивка у нормалните българи.

48

Анонимен

преди 2 години

Ми гърците започаха да си получават парите от Плана за възстановяване и с тях компенсират засегнатите. Тия дни дори на един приятел гръцка авиокомпания му възсанови парите за полет от преди две години, той отдавна ги беше отписал. Хората действат. А нашите "нови" се чешат по каж-го-де и докато не измислят СЪВЪРШЕНИЯ план, няма да го внесат. Да се гърчи бизнеса и да чака Пеканов и Янев да получат прозрение свише, че този план е важен за хората.

47

Нане

преди 2 години

ДБ са най долните *** пасавретини и трябва завинаги да бъдат изчегъртани от Парламентя... кокорчо и канадеца сдушат ли се с тях... Вън на новият проект... Тия общо взето са по зле и от герверастията...

46

УВАЖЕНИЕ ВСЕКИМУ

преди 2 години

---ДОВЕРИЕ ВЕЧЕ НИКОМУ!..ПРИКАЗКИ , ОБЕЩАНИЯ И КАНДЪРМИ ....САМО НА ПАЗАРА!

45

Шефа

преди 2 години

Няма да стане , защото Вие Ристе, се интересувате САМО за собственото си оцеляване , а не на това на България!

44

Анонимен

преди 2 години

Ще гласуваме за тези които спрът инфлацията намялат цените на храните тока парното и повишат пенсии и заплати. Иначе отиват у лево да дробат зейе. На празни думи сме се наслушали 32 години времее за действие. Ако си мислят че ще ми говорят в бъдеще време по добре да си взимат шапките и да се прибират у Канада. Бъдещото време го видяхме за 32 години. Потъване потъване и затъване. Копаме дъното яко. В КИПЪР свалиха цените на тока за бизнеса и за за домакинствата и всичко си дойде на мястото.

43

Анонимен

преди 2 години

ДБ се изложиха.

42

Анонимен

преди 2 години

А може и общи г а щ и да обуят? Тафров е заинтересован....

41

Анонимен

преди 2 години

Нали в нета се появи клип, как кирчо канадеца е сред съучридителите на дебе, а сега се прави на нов играч