45

Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

преди 2 години

Ами той Байдън освен за подигравки, за друго не става. Когато не се търкаля по стълбите и не приказва глупости пред камерите, само спи. Изкукалите старчета на неговата възраст за друго не стават.

44

Факт

преди 2 години

Джо Байдън може да свърже цяло изречение,само ако говори на малки момиченца.

43

Бързия Джо

преди 2 години

Ами забравил е

42

IM-А-мен_DrtБЯЛBoY!

преди 2 години

ИТС-ъ-МЪСТ е напълно прав в случая, визирайки прекалено одъртелия и бидейки с доста фалшиви трикс избран ЩАТски президент, имайки предвид ТУК специално стария хит на една младежка Бритиш-банда от края на 60-те години на миналия 20 век - Мравките на Хърман, а именно The Herman's Hermits - "Sleepy JOE" / лятото на 1968 година...

41

Анонимен

преди 2 години

Какво му се подиграва, на изборите не го ли подкрепяше?

40

IQ 2.28

преди 2 години

странно що в задунайская всички гледат портофело на мъск, а никой не коментира, че наса спря договора за рогозинските батути. сега, братските султани ще си имат батути, а мъск и безос до 20 години ще направят космически хотели. а внуците ви още ще учат ИТ на правец 82 и робко

39

Анонимен

преди 2 години

Че Байдън е поизкуфял и одъртял - така е. Но Мъск е богаташко синче, крадящо чужди компании и присвояващо си постиженията им. А това, което сам измисли, е скарани с физиката. Маската му бавно започва да пада и милиардите няма да го спасят от резила, който следва.

38

Аз

преди 2 години

ако бях на Байдън, щях да му национализирам компаниите на тоя.

37

Шиба Флоки

преди 2 години

Кучето на Илън Мъск само една негова снимка на домашният му нов любимец вдигна на 1 000 % цената крипто монетите Шиба. Много нашиибаана работа.

36

Анонимен

преди 2 години

Инсталираната тоалетна чиния става само за подигравки, и НИЩО повече. Браво на Мъск. Точно казано!

35

Анонимен

преди 2 години

Айде, айде, не на нас тия. Подиграл се, а папка финансиране от него. Тези мурафети на други, не на нас! Гарван, гарвану око НЕ ВАДИ!

34

Анонимен

преди 2 години

Остават им само още 40 години да настигнат станцията Мир...

33

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Американския Президент е Заспал Хууйй,ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29Мъск е странна птица със странна физиономия малко нещо като робот от "Блейд рънър" Малко е страшничък за гледане. Тъй че ако сме гадняри, можем да се посмеем за негова сметка Пък и едва ли му трябва да кара България да кляка. Той иска Америка да му клекне, Байдън демек, като символ на тази страна. В това отношение съм за Байдън - няма за какво да му кляка на Мъск. Не е хванал господ за шлифера. Просто поредното новоизлюпено милиардерче.

31

Фин

преди 2 години

До Анонимен 31.... е кое смешното умнико, там са повечето спътници и станцията, която е на 408 км от Земята.

30

Анонимен

преди 2 години

мъск или байдън, ако кажат бг да клека, ще клека, не само ваксини, ще си сложат и дулото, ако те кажат, бг ваксинираната овца няма собствено мнение

29

Край

преди 2 години

Ходенето на 500 км от земята се има за успех а през 1969г били ходили на Луната която е над 360 000 км от Земята.Има ли още някой да вярва.

28

Анонимен

преди 2 години

"на 500 км над земната повърхност" муа-ха-ха-ха

27

прав е Мъск

преди 2 години

Последните двама президенти на САЩ са тотал щета. Единият луд, другият изкукуригал...

26

Анонимен

преди 2 години

мъск, ако тропне по масата българия ще клекне и ще му се моли и чорапите ще му перат всеки българин, мъск е по велик от всекиго с тия бали пари, ваксинирани и не, всичко ще пере чорапи, мъск е вашия бог нов