24

Американ

преди 2 години

До там няма: Я па ти - пълно е с такива и в Копенхаген, и в Торонто

23

Географ

преди 2 години

"както и екологична сигурност - една от новите категории за тази година" -- ето гяволиятаскояо са изместили Сингапур и са наместили Копенхае и Торонто преди него!Торонто е смешка - това е единствният град в който съм бил окраден, съм бил в много.. Ама нали там с цоциялисти, трябва някак да ги бутаме напред..както и Копнхаген.

22

Анонимен

преди 2 години

и как са го постигнали това ана лно сближаване пардон социално такова с крадененот деуги народи.Какво произвежда Дания нищо какво произвежда Русия или Беларус всичко а едните богати другите не толкова.Как става ли с мошенгии и измислени нищозначещи хартийки наречени пари.Фалшив стандарт на живот ей тва е лежане на гърба на цяла Европа и тупане колко смв големи

21

Анонимен

преди 2 години

Продали са им лоша дрога. В Куба не се купува така свободно както в САЩ.

20

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости! Първо, кой ходи на туризъм в Копенхаген и Торонто!?!? Второ, какво го интересува туриста, че дирктора и чистача де срещали в супермаркета. Баси политкоректнитр идиотии! Сякаш не е така навсякъде. Тъпотии!

19

Анонимен

преди 2 години

В България е най-добре и най-безопасно. Роми на всеки ъгъл, крадливи и гадни политици, лоша инфраструктура, некачествена храна, мръсен въздух, слаба медицина, страхотно е.

18

Adam

преди 2 години

в амстердам е хубаво , спокойно , тревица. хубава кухня имат. жените са чудесни. На малдивите също е добре. Наскоро прескочих до там. На яхтата е най добре. Адам от амстердам

17

Маке-ариец

преди 2 години

Нашите северни съседи от Канада имат много уредени и безопасни градове, но точно в Торонто се стрелят всеки ден и има толкова трафик и замърсяване. Тази класация може само някой *** от дълбочините на Искаро да я е писал!

16

Иван Б.

преди 2 години

Последно Мианмар беше държава. Кога стана град и то един от най-опасните?

15

Анонимен

преди 2 години

Най безопасния град е Тутракан. Спокойствие, няма велоалеи, но колело се кара спокойно и по платното. Същото е и в Каспичан.

14

Анонимен

преди 2 години

Поредната статия всяваща страх за вирус с 0.0004% смъртност и то според CDC. Което означава, че реално е доста по-ниско от 0.0004%.

13

Анонимен

преди 2 години

Как се определят тези класации, какво отчитат? За мен са въздух под налягане, нима New York , е на 11 място? Има места, където бял не смее да пристъпи, да не говорим за London, че там бандитите се разкарват с мачете и посред бял ден те съсичат, ако не им харесваш. Такива кражби видях на живо, през деня, само за няколко дена, честно казано не бих живял никога там.

12

Каракочев

преди 2 години

Копенхаген, най-сигурен, но за сметка на това е и между най-скъпите.

11

да бе

преди 2 години

Стокхолм 10-о място. Според сайта Уикипедия само за 2019г. в Стокхолм е имало 1102 сексуални посегателства срещу жени, 564 улични грабежи, 21 убийства и 6 атаки с гранати. Ехати безопастността, егати чудото.

10

Моля?

преди 2 години

Амстердам е хубав град, но сигурен? Сигурно е майтап. Там само преди месец убиха журналист на улицата като куче. Преди години думнаха Косьо самоковеца. И въобще как може град, в който леките наркотици са свободни, известен е със секс индустрията си, съответно сутеньори и работнички, може да бъде сигурен?

9

Анонимен

преди 2 години

Бил съм в Копенхаген. Доста е приятно. Запомних го с многото велоалеи и спокойната атмосфера. Определено е безопасен град.

8

Зомбират ви

преди 2 години

Някой може ли да обясни каква е тази апаратура за смачкване на психика, техника базирана в България! Тази техника е разположена почти навсякъде в БГ!

7

Анонимен

преди 2 години

Кметът на Копенхаген Ларс Вайс била жена. Умна жена. Казаното от нея за днешния Копенхаген напомня за българските градове по татово време. Те взеха най-доброто от нашата социалистическа система, а ние от 32 години култивирахме най-лошото на дивия империализъм.

6

Анонимен

преди 2 години

В света? А на кое място са Трявна, Априлци, Сопот? Или света е само Копенхаген и Торонто?

5

Анонимен

преди 2 години

факултета и филиповци са най най :)