422

Анонимен

преди 2 години

Ако говорите добре български език, сигурно знаете, че НАПАДАМ и ПИТАМ са различни глаголи!

421

Независим

преди 2 години

До АнонименЕХ СИНЕ , ДАНО ТЕЗ ОТГОРЕ ЧУЯТ ДУМИТЕ ТИ ! ДАЛИ ПЪК Е ВРЕМЕ ДА СЕ ЗАЛИЧИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ................ БОЖЕ ПОМАГАЙ !

420

Независим

преди 2 години

До Анонимен ЕВАЛА МОМЧЕ , НАЙ - ДОБРЕ ОХАРАКТЕРИЗИРА ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ !

419

Независим

преди 2 години

До Колио Кой ти каза , че сърбите са първи ! Е много сте информирани и компетентни във всичко , бе българи !

418

Независим

преди 2 години

До Мирослав БРАВО , РАДВАМ СЕ , ЧЕ ИМА И ХОРА КАТО ВАС ! ДА СТЕ ЖИВ И ЗДРАВ !

417

Мирослав

преди 2 години

Антиваксърите в по-голямата си част са неизживяни доктори, на които им се иска да разбират от неща,за които се учи години наред. Изчитат две платени статии и започват да разбират от микробиология, че и мнения започват да ръсят.Веганите са същите. Бивш наркоман,алкохолик,антиваксър и веган няма. Антиваксърите и *** някой ден ще управляват света и може би тогава ще превъртим играта и ще яхнем тоягите

416

Моряка

преди 2 години

Не бе,Койчо,не насред,а на Централния вход на Морската градина- гордостта на Варна.

415

Койчо

преди 2 години

Правилно са попитали хората.Насред морската градина бият ваксини.

414

бръм

преди 2 години

Антиваксър=Талибанин ***

413

баба Пена

преди 2 години

Беладжийите 100 часа обществено полезен труд - да метът улиците, да поливат цветята да чистят кучесшките л-а и да се научат на ред и дисциплина. Ако продължават много да се отварят -200часа. Градовете ще светнат от чистота, защото отворковци има бол

412

32

преди 2 години

Каквото и да кажете - все тая. Виновни сте, че мислите, че поставяте под съмнение действията на цяла съзаклятническа група, която иска да командва другите хора и да управлява живота им.

411

Много фейк

преди 2 години

Антиваксъри няма. Има хора, които искат ДА СЕ ИНФОРМИРАТ, преди съгласие евентуално да се ваксинират. ТОВА ПРАВО ОБАЧЕ ИМ СЕ ОТНЕМА. И когато им се отнеме това право да преценят РИСКОВЕТЕ ЗА ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА СИ не им се предоставя възможност да дадат своето информирано съгласие! Министерството на здравеопазването всячески пречи на информирането на хората, които желаят да се уверят в надеждността и безопасността на ваксините като ПРИЕМА ВСЯКО ПИТАНЕ ЗА НАПАДЕНИЕ! СРАМ!

410

473

преди 2 години

излиза че, не е добре ако някой не е съгласен с тебе, да не се окаже че ти си многознайкото, който всички ТРЯБВА да слушат?

409

Колио

преди 2 години

До Анонимен 473Е Сърбите као са първи защо мрът като мухи??Професоре??

408

бой по кратуните

преди 2 години

Антиваксърите в трудов лагер 5 години строг режим и ще се оправим

407

Анонимен

преди 2 години

колегата долу е прав - тоя адвокат разиграва цирка за да може министерството да прокара законите за задължителна ваксинация - самият адвокат е ваксиниран с Пфайзер и си взема под масата хонорарчето за цирка, всички останали са добре подбрани статисти в цялата игра, абе всичко си мирише на постановка

406

Анонимен

преди 2 години

Многознайковци,експерти по всичко,лесно манипулитуеми,ниско образовани,арогантни,с параноидни тенденции-товс е профилът на антиваксърите.Припокрива се с профила на немалка част от българите.Затова сме последни по ваксинация и не само.

405

Анонимен

преди 2 години

Истерията по ваксинационната линейка се разигра с цел подкрепа прекарването на закони за нелегитимно и безконтролно прилагане на експериментален препарат върху подплашеното простолюдие.Лов на кухи ***.Адвоката е ваксатрол.Двоен агент.

404

Мичмана

преди 2 години

Веднага ми изникна в главата асоциация с талибаните, антиваксърите са като сиамски близнаци с тези диваци!!!

403

бай Тодор

преди 2 години

който задава въпроси, несъмнено е антиваксър , в Белене на свинете!!!