49

Анонимен

преди 2 години

"3 случая на 1 млн. дози при ваксина от производителя "Moderna" Ехааа аз познава двама от тези 3 на 1млн. Ще ходя да пусна тото.

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54Броят поставени дози не бива да се приравнява на клинично изпитание, още по-малко да се приема за критерий за безвредност на продукт. Иначе, кокаинът ще следва да се приеме за клиничноизпитан безвреден продукт, защото само последните 50 години са приети десетки милиарди дози.

47

Анонимен

преди 2 години

Аз от много години страдам от различни сезонни алергични реакции, приемам антихистамини, стигал съм и до инжекции с урбазон, поставяни ми от екип на Спешна помощ. Въпреки леките притеснения се ваксинирах с Модерна и мога да кажа , че никаква алергична реакция нямах и след двете дози. От посоченото в материала е видно, че като цяло нежеланите реакции са пренебрежимо малко. Вече почти 6 милиарда дози са поставени по света и това показва, че не трябва да има особени претеснения.

46

Анонимен

преди 2 години

На всеки 5 минути.

45

До 50

преди 2 години

Заради вас имаме отново локдаун и заради вас болниците са препълнени и то само с ковид болни. Човек не може да се вреди за другите си болежки.

44

Анонимен

преди 2 години

Факт е, че моето дете направи тежка алергия към ваксината против дифтерия и тетанус преди години. Оттогава й спряха всички ваксинации. Сега се ваксинира с Модерна и нямаше абсолютно никакви странични реакции.

43

марги

преди 2 години

От какво се плашат ваксинираните? Нали са неуязвими? Ако пък не, защо да се ваксинираме?

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"За много по-малко случаи в човешката история ваксини са спирани веднага от употреба"Конкретен пример? Или така си говорим бошлаф.

41

Анонимен

преди 2 години

Който е алергичен, да взема антихистамини 1-2 дни преди ваксинацията. Нищо страшно няма. То има алергични и към витамин С. И какво, да спираме витамин С от употреба ли?

40

Анонимен

преди 2 години

Много често.Само Норвегия в началото на кампанията сподели за 30 случая, след това всичко се замете.Та на цял ЕС 40 човека?- хайде стига хумор.

39

Анонимен

преди 2 години

Сега антиваксърите ще видят Ваксина и Алергия в едно изрчение и почват конспирациите...

38

Анонимен

преди 2 години

Ако ви кажат,че трябва да станете г-е-й,за да живеете ,то какво ще изберете?Ясно е ваксърите какво ще изберат.

37

Анонимен

преди 2 години

СЗО нито е световна,нито здравна.Всеки може да види кой ги финансира и ще се изненада.Дойче Веле са фронтотряд на ЦРУ и нито са дойче,нито ще кажат нещо друго освен манипулация.Истина е,че това не са ваксини,защото цикълът на изпитание е далеч от завършване.Статистиката е вярна,толкова колкото Садам Хюсейн имаше оръжие за масово поражение.Който има ум ще разбере,който има очи ще види.

36

Анонимен

преди 2 години

Нека вътърнат софийското гражданство,но само за ваксинираи,иначе на село..

35

Q

преди 2 години

-Как реагира фанатичния ваксаджия като види свидетелства на увредени и починали след токсината? -Като набожна лелка чула, че любимия й пастор опипва деца - отрича и не иска да дори да чуе.Извод: ваксинацията е псевдо-религиозен култ подхранван от медиите чрез манипулирани данни. Вярата, че токсината е добро се основава на свръх-желанието на вярващия.

34

ами

преди 2 години

нивгъж

33

Анонимен

преди 2 години

Тези, които желаят да се набодат, поне да настояват дя им правят тест за алергия преди това.

32

Анонимен

преди 2 години

До Вуйчо Ваньоа днес пък прескочихме 20 хил души починали от ковид. официална статистика за разлика от твойта.

31

Q

преди 2 години

Хора, споделяйте за починали и увредени навсякъде където можете. Сред познати, социални мрежи, коментари. Нека мълвата се носи, нея не могат да я цензурират как да е. Не ги оставяйте да ни заглушат със смъртоносната си пропагандата.

30

Любовник

преди 2 години

Защо някои държавни служители искат аз да нямам приятелка, хората да имат грешни мисли за мен, да ме мислят за луд и т.н. и да не ме искат !?Защо някои държавни служители искат да нямам реално и хубаво бъдеще ? Става въпрос че съм нарочен от един циганини и един арабин !Ама ТВА НЕ Е НОРМАЛНО да е така ! Защо така правите ?Нека да не си усложняваме живота и да има живот и за мен, не се знае поради кви причини и как точно е създадена епохата на човечеството, точно заради тва, нека живеем !