12

Анонимен123

преди 2 години

И тези ще ги пишат, или са писани вече Ковид 19... Само, и само парички да има.

11

Анонимен

преди 2 години

"Афтономна Фадрома, не бях чувал эа такава. Това да не е Тесла фадрома, от тия на Мъск?!" Объркали са се, имат предвид атомна фадрома!

10

MaйMyнaтa

преди 2 години

Афтономна Фадрома, не бях чувал эа такава. Това да не е Тесла фадрома, от тия на Мъск?!

9

Анонимен

преди 2 години

В РЗ гробищата са разделени на български и турски. Познайте тези къде ще отидат.

8

Бойко -Разбойко

преди 2 години

Това ми напомня на една реална случка,въпреки че звучи като скеч. По онова време, в едно предприятие купиха японска машина. Хората все едно космически кораб гледаха в завода. Бачкаше си,но след време сдаде нещо багажа,идваха някакви от други градчета и машината я побългариха ,връзване с телове,заварки ,загробиха я с една дума и ремонтите завалява един след друг. И един ден идват японци от фирмата пройзводител и ни казаха,добре че децата не си правим с ръце. *** Балкански на вашите екрани.

7

Анонимен

преди 2 години

Никога не предприемай ремонт на машина в полеви условия. Тази инструкция ако бяха я прочели сега нямаше да са смазани. Само че сега частниците сами си ремонтират машините и стават сакатлъци. 25 години съм работил като фадромист тракторист и комбайнер. По онова недоносено соц време имаше ремонтни работилници във всяко едно ТКЗС. Имаше майстори които правеха ремонтите. Като се развалеше машината закарвах я в рабатилницата и я отремонтирваха. А сега стана мамата си трака у върбалака.

6

Анонимен

преди 2 години

Нещо не разбирам "опората на предпазната работна кофа" или "предпазната опора на работната кофа"... Но както и да е, приключили са, Бог да ги прости!

5

Хоясан

преди 2 години

С тез гаражни ремонти/ремонт в задния двор.. как да стане! Стана андибул морков...

4

Асан

преди 2 години

У Русия атакист изтрепа 8 студенти

3

Ковид 19

преди 2 години

Не е вярно, от ковид 19 са починали защото били неваксинирани

2

Анонимен

преди 2 години

Алах да прости!

1

аз

преди 2 години

Бог да прости!