11

Анонимен

преди 2 години

те училищата отдавна изглеждат трагично, едно дете дойде от чужбина и влезе в бг училище и попита майка си дали това е болница, ясно на какво приличат сградите, а инак - средата е важна, но само на думи.

10

Анонимен

преди 2 години

Хайде да си учим сами децата.Стига експерименти,то е ясно,че вече улилището не е това ,което беше.О,времена ,о нрави.

9

Анонимен

преди 2 години

Чист въздух ли? В София? *** нИмож дЪ бЪди. Досега ни облъчваха колко замърсен, запрашен бил въздуха, коя мобилна станция колко пъти над нормата отчела замърсяване.

8

Анонимен

преди 2 години

Абе не ви ли се струва, че това не прилича на училище а по-скоро на нещо като концлагер?

7

Алекс

преди 2 години

Само че България не е на Екватора.Иде зима и идеята е неприложима.

6

Анонимен

преди 2 години

До Край - Не търси "производителност" от децата. Не са машини и ако си мислиш, че ще ги "оптимизираш", нека само ти кажа, че в бинзес средите, в банковия сектор, както и в научните среди е пълно с хора, които като деца са били "оптимизирани" и в мометна са масово социопати и нарцисисти, с коплекси от всякакво естество и много малко са щастливи. Ако искаш това за децата си - ок, на собствените си деца, ако искаш и в кладенеца ги метни. Ама за учждите, не давай акъл.

5

Анонимен

преди 2 години

Децата са невежи, защото са деца (duuuuuh), a родителите им са невежи, защото си мислят, че знаят всичко, защото децата им са оцелели до 7-8 годишна възраст, следователно ги прави експерти или нещо такова, нищо, че това са го постигнали десетки милиарди индивиди през вековете ...

4

ИСТИНАТА

преди 2 години

РАЗБИРА СЕ ДОКАТО Е ТОПЛО ВРЕМЕТО ЗАЩО НЕ.ДАЖЕ АЗ БИХ ИЗКАРАЛ И ДО ОКТОМВРИ С ГАЗООТОПЛЯЕМИ ПЕЧКИ СУТРИНТА.А НЕ ПАРИТЕ В УЧИЛИЩАТА ДА СУ ПРИБИРАТ ЗА ДМС А ДА СЕ ДАВАТ ЗА ТАКИВА НУЖДИ.

3

Край

преди 2 години

А добър ден. Цяло лято градските деца се чудят къде да ги денат родителите им.3-4 м. ваканция е остатък от времето когато децата са ги ползвали за работа по полето.Учителите по 3м. също се чудят какво да правят.Сега даже и в клас няма да са заради тази пандемия.Вместо това трябваше лятото да ги ангажират със занимания навън. Най лесно се учи биология с пеперудките и бръмбарчетата на поляната.

2

It's happening

преди 2 години

Онези рисунки с карикатури на учители с мегафони и деца с бинокли насред поляните във фейсбук стават реалност

1

aaa

преди 2 години

Голяма простотия! Важното е да сме "иновативни", а не да да научат нещо децата.