27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Поне да сподели колко и плащат да скълъпва тези Бъ....очи.Сигурно си струва, нагона на филийките хляб и киселото мляко имитиращ продукт на пенсионера.Добре преживява,но живее в страх да не прихване Ковид на работното място или в колата като се прибира А тези дето ровят в кофите за парче сух хляб,не се страхуват,защото не гледат телевизия,и нямат интернет.Те са по-добре и по-добри и истински хора.Гледал съм баба,дядо и внучка да ровят и да събират хартия от контейнерите за да купят х

26

Анонимен

преди 2 години

За загиналите при катастрофи и инциденти защо не пишете има ли информация за съпътстващи заболявания? Не е интересно,затова.Трябвабда набезите младите починали,че са неваксинирани може би?От доста време диагнозите на починалите са Ковид, в болниците лекуват Ковид.Как го лекуват - никак,че е по-лесно.Близък лежа в болница и постоянно искаше вода.Кчвахме в отделението баки редовно.Като почина знаете ли,че върнаха неотворени 4-5.Как са го лекували?Умря гладен и жаден със сигурност.Вирусът мързел!!!

25

Анонимен

преди 2 години

Ами като няма въведена информация в системата я въведете бе сп..ящи кра...савици и при...нцове!Аз ли да дойда да ви вкарам информацията,кого чакате да я свърши тази работа?То нямало информация за една ,а другите за тях има.Защо пишете заглавие само за младата, дето за нея няма информация?Скоро ще се пишат и никой няма да ги чете статиите ви.Поне аз съм на това мнение,хората да спрат да ви четат и да не се натоварват с негативи, това им вреди повече от Ковида!Колко умряха при катастрофи за деня?

24

Анонимен

преди 2 години

Поредни жертви на ковида , отказали ваксина. Направили са си избора.

23

Анонимен

преди 2 години

"без болести" са ваксинираните

22

Анонимен

преди 2 години

само 80-90 годишни дето са се измъкнали от мизерията - кисело мляко и една филия хляб на ден.

21

Анонимен

преди 2 години

Искаме повече материяли за антиваксъри които са се разминали на косъм, какво мислят сега и дали са се разкаяли?

20

Анонимен

преди 2 години

Здравейте, сектанти от "Свидетели на ковида от последния вариант". За пореден ден ви напомням, че тези хора не са без болести, а просто здравната система нехае за тях. Ако направите аутопсии, ще разберем от какво са били болни. Освен това как успявате да забележитв изключенията, а не забелязвате правилото? 100 % от тези, за които има данни в системата са болни от сърдечно-съдови, диабет, затлъстяване и белодробни.

19

Анонимен

преди 2 години

Европа заживя както преди пандемията, а нашенци още умуват колко са страшни ваксините. Ами умирайте!

18

Анонимен

преди 2 години

Късните възможни вероятни странични действия настъпват максимално до 6 месеца след ваксинацията . За 4,5 милиарда вакситирати вече, и наблюдения повече от година е ясно, че никакъв рак, нито стерилност , нито подобни глупави твърдения са настъпили в нито един ваксиниран от всичките 4 ,5 милиарда хора. Точка!

17

Анонимен

преди 2 години

Колко ви плащат да пишете тези глупости бе? Егати ***!

16

ДртПрч

преди 2 години

До Бay. Когато след някоя и друга година (не дай боже !) те хване рак, ще има да се чудиш дали не е заради ваксината.

15

Бay

преди 2 години

затова се ваксинирах, защото съм на 41 и не се знае как ще го изкарам.

14

Хаха

преди 2 години

Мъж на 95 години:))) сто на сто короната го е убила.

13

Анонимен

преди 2 години

Според мен Бербатов ще бие перуката на конгреса,на клубовете им писна от това мафиотско управление!!

12

Анонимен

преди 2 години

до 6 Какъв биопродукт е тази "ваксина -убиец " ? Четете малко бе хора, преди да коментирате !!!

11

Анонимен

преди 2 години

95-годишният мъж също е бил без заболявания и изведнъж от небето се появи ковид и му прекъсна живота без време по средата на младостта.

10

Анонимен

преди 2 години

Силата на този сайт е в коментарите на аудиторията. Иначе редакцията е ясна - в заглавието "Без болести", а в съдържанието "за която към момента няма информация за придружаващи заболявания". Няма разлика, нали?

9

До 1

преди 2 години

Ми не чети бе, то и без това се напъваш много. Забий си главата в пясъка и всичко ще продължи да е супер ;-)

8

Анонимен

преди 2 години

Тоа ви сайт ясен пълно с FAKE NEWS