273

до 316"до друга

преди 2 години

Руски ***!Въпросната ваксина против грип е била обвинена напълно неоснователно, че причинява нарколепсия. "Збачителният" процент който цитираш е 5 на 30 000 000! И след детайлно разследване се доказа еднозначно, че ваксината не е причинила нито един от случаите! Ето - проверих фактите и нищо от това което си написал не е вярно!

272

Анонимен

преди 2 години

Спираме здравното осигуряване за неваксинираните, отрязваме им достъпа до болници изцяло и проблема щв се реши от само себе си. След като те са на егоистичния принцип "ще правя каквото си искам защото е мой избор" ние пък няма нужда да им помагаме повече отколкото те помагат на обществото!

271

До 317

преди 2 години

Тях незнам, Ава теб със сигурност ще те !

270

Анонимен

преди 2 години

До: номер 318 Аз съм попадал на доктор, който не може да слага инжекция. Подкожна по-конкретно с Прегнил. Да ми беше дал на мен иглата по-добре щях да се справя! На всичкото отгоре го беше страх, трепереше горкият!

269

Анонимен

преди 2 години

Всички пунктове за ваксиниране, извън болнични заведения - са незаконни! Демек метростанции, пазари и тн са незаконни. Поставянето на ваксината от лице, което не е дипломиран действащ доктор, също е незаконно. Демек сестра или фелдшер нямат право да ви бодат. Просто си направете труда да прочетете закона за здравето.

268

Анонимен

преди 2 години

А дали са ги e6aли? Особено некоя засукана докторка с големи...

267

До другарите ваксъри

преди 2 години

Другари ваксъри, Вие чували ли сте за ваксината срещу пандемията от cвинcки грип от 2009 г. Pandemrix на фирмата GlaxoSmithKline? Ми тази "прекрасна" ваксина, с която са били набоцкани около 31 милиона души, е предизвиквала нарколепсия в голям процент набоцкани, и това го признават официално от СЗО! Значи, както си караш колата, щрак, заспиваш на волана и бум - в някое дърво! Това са официални данни, проверете ги, моля!

266

Анонимен

преди 2 години

youtube/watch?v=R4Pub_-5uSA

265

Анонимен

преди 2 години

И как именно ги нападнаха? С думи и намерения за законност?

264

Анонимен

преди 2 години

Бе в България няма антиваксъри бе!!! Спрете с тези лъжи и глyпocти бе!!! Вие луди ли сте!!! Хората се ваксинират а вие прилагате нацистки репресии срещу собствения си народ! Господ ще ви накаже!

263

Анонимен

преди 2 години

Хе,нападнали ги с патлаци !!май някой хора взеха да се събуждат)

262

Анонимен

преди 2 години

Нагли, ей...Ще посягат на лекари....Заколете ги веднага..... До крак всичките..... !!

261

Апокалипсис

преди 2 години

Антиваксърите са апокалиптична сбирщина от необразовани, ***, недоразвити и безперспективни индивиди, с които Ковид ще се справи безпроблемно в следващите маншове на заразата.

260

до 306

преди 2 години

"заглушаваните" - не допускайте, ама и не пискайте като се раболеете - спестени го на нас и нашите близки и не задръстванийте болниците, за да ожем ние и нашите близки да лекуваме и други заболявания, а не само вашия ковид на "свободните" антивсичко

259

Анонимен

преди 2 години

Защо да подпишат откази от лечение? Те не отричат другите видове лечения.

258

Анонимен

преди 2 години

ами тези същите да подпишат откази от лечение и да си правят каквото искат. Наша позната пушеше като замаяна докато беше бременна, обаче после детето развило диабет и какво ли още не от ваксинит ....

257

Анонимен

преди 2 години

Ние пък няма да допуснем ние и нашите близки да бъдем заглушавани с маски, тровени с игли и унижавани. Каквото повикало, такова се обадило.

256

до ъ ъ ъ

преди 2 години

Да да - и в болницат като те докара първа помощ първото нещо е целият персонал да ти покажат дипломите си и разрешитените на всяко нещо което ще приложат върху теб - дори и за спринцовките - щото ако спринцовката няма разрешение за употреба и лист с инструкции значи не е преминала тестове и е негодна.Ходи пеша бе като ти е толкова ъкъла

255

ъъъ

преди 2 години

Абе, ти у ред ли си изобщо? Естествено, че ако ползваш нечии услуги - било то на, адвокат, психолог, нотариус, масажист дори, имаш право да се увериш, че въпросният има квалификация и нужните разрешителни за работа, дори са длъжни да ги поставят на видно място в кабинета си, ако не знаеш. Ще ходя аз с екип от полицията и контролни органи навсякъде..

254

Анонимен

преди 2 години

До ъъъ до 286/297 "без да задавам неправомерно въпроси" Има контролни органи за контрола. Случаен човек не може и няма право да осъществява такъв контрол. Утре може да поискаш да инспектираш самолета или влака, че е безопасен. Или че полицая е обучен как се ползва оръжие. Вие сте напълно неадекватни, и не правите разлика между права и слободия. Морето ви е до колене, защото нямате много общо с реалния свят.