11

хахахахаа

преди 2 години

смятай за кви "милионери" става дума...:)))))))

10

Анонимен

преди 2 години

Sa da orekrivat miliardite si sa tiva teglat saschto bg pensioneri studenti ne teglet boku s kakvo e kupil kola aoartm.na natali girkata ne moje da sabremenee kato borislava ot barselona

9

асдаа

преди 2 години

Никога повече ГЕРБ !!! Не трябва повече да допускаме такова зло!

8

Киро

преди 2 години

Като служител в банка, мога да добавя, че така се перат парите от незаконна дейност. Като нямаш доказателство за произход със заема имаш. Така всеки има доказателство за произход-банков заем. Същата роля играят и в покупката на имоти - банките финансират на пазарна оценка, но сделката се изповядва на данъчна, по-ниска, за да се плащат по-малко данъци. Перфектана пералня, но никой не я пипа, защото и политиците перат там.

7

E,

преди 2 години

Че те американците само от заеми живеят. Ако нямаш кредитна карта не се броиш за човек.А братята гърци удариха всички в земята допреди десетина годити

6

Анонимен

преди 2 години

В много случаи - Не ги връщат. Така тарикати с подкрепа на хора на властта станаха,, честни,,бизнесмени и фалираха банките.

5

пияница мистик

преди 2 години

Ами нормално е. И моята ми казва, че мъжа и винаги работи със заеми. Така им излизало по-евтино. Даже ми дава примери, имаше си и точен термин за този вид търговия, ама го забравих. Вместо да си чакаш парите, да ти ги преведе клиента е много по-изгодно за следващото производство да вземеш заем от банка, а парите после клиента директно на банката ги внася.

4

Анонимен

преди 2 години

Закво ми е заем аз, имам овшорка на апенините и съм ощетил бюджета с няколко бинки.като теглиш заем после трябва да го връщаш.

3

Муахаха

преди 2 години

Нека Балъците работят и да си носят парите на банките - отдавна са им източени под формала на Заеми за така наречените милионери, т.е. Кредитни Милионери с Народните пари, раздадени на наши хора! КТБ Завинаги!!

2

Анонимен

преди 2 години

Да теглят за да си озаконят недекларираните пари които са им кеш.

1

Асан

преди 2 години

А връщат ли ги :)))