143

Анонимен

преди 2 години

По-големи глупости за къщи не бях чел досега ! По българските села има някакви подобия на къщи на по 100 години, които предстои да се срутят при следващия полъх на вятъра !Ако има ***.оти да дават по 70 х. евро за тях , значи ***.отизма е избуял жестоко ...

142

Kolio

преди 2 години

До ненормалните със селските къщи село без път слевд всеки дъжд багер,без канализация без училище искат 30-70 хиляди,керпич които вече се туши,Питам аз психиатрите какво правят лудите навън?

141

циник

преди 2 години

Поредни балон се готви за пукане. На троловете от агенциите ще им напомня колко струваше апартамент в Банско 2009г- 60 000 ЕВРО! Сега е пълно с такива за по 30 000 евро. Край с митовете за печалби от имоти. След година ще е пълно със селски къщи за по 50 хил. ЛЕВА, щото ще се окаже, че просто няма кой да живее там. В София, Пловдив и Варна е малко по различно, но и там се пригответе за 25-30% надолу. Аре сега у лево в кюшето можете да вряскате и истерясвате до посиняване....

140

Анонимен

преди 2 години

Ние продаваме къща на пъпа на Казанлък и никой не се интересува вече 6 месеца, не знам как е във Велико Търново.

139

Blondie

преди 2 години

Ауу, в София , още познато като Голямото Село, толко се извисиха, че вече освен на провинция, делят и на селски и градски. Напрау Лондон да ви завиди :))))

138

Анонимен

преди 2 години

Га намерите къща с две спални, двор и гараж...елате да ми се обадите да я купя веднага! Ако е някоя съборетина за събаряне, на пичка си лелина...да. Но кой иска да се забие там. Нали трябва да има живот, близо до град, инфраструктура и т.н. Нормалните къщи на два етажа, сравнително ново строителство почват от 200.000е и нагоре!

137

СТР. ТЕХНИК

преди 2 години

Който е писал това , си няма и понятие от строителство, и покупко -продажба на имот.Пълно награмотен и неосведомен човечец.

136

Роко2

преди 2 години

"За хора с ниски доходи къщи по 130 000 Е " хахахахахахахаСмахната рбота един учител или мед сестра или военен трябва да работи 2 живота за такава къща....Може да са ни мега ниски доходите,но са ни мега скъпи жилищата.Май вторите по ум в Света сме доста зле в имотите и инвистициите.Наливаме всичко в бетон и чекаме чудо.

135

Бочко

преди 2 години

Комшията си взе страхотна къща в Белгия с първоначална вноска 10 хиляди Е+500 Е на месец вноски.Ако иска може да я даде за 1200Е под наем и ще има чист приход 700Е на месец.Това е влагане на пари в имот,а не да се набуташ 70 000 Е за къща край Велико Търново и ако я оставиш 10 дена без надзор да ти изтръгнат даже кабелите от стените крадците с каруците.А наематели нема.... има само разходи...

134

Анонимен

преди 2 години

Ей такива брокерчета не ги обичам. Заработвате си процентите, но пишете глупости за очевадни истини!

133

Кого лъжат???

преди 2 години

Брокерите лъжат, че пара се вдига! Влизали ли сте в селски къщи - изоставени от години, с течащи покриви и мухъл, уж вътрешна тоалетна, но се ползва само външната. Няма лекар, няма магазин. Ако има авария с тока или водата, чакай със седмици, дори месец...докато храната в хладилника и фризера се развали!

132

Падаря

преди 2 години

Аре теа мошенници брокерите налазиха и кандидат селяните от градо.Край Ловеч има къщи за по 2 500 Евро.с по 2-3 декара дворове.

131

Анонимен

преди 2 години

Имотите поскъпват, само че в българия сега се надува имотния балон. Цените вървят нагоре и заради "галопиращата" инфлация. Властта безмерно печата пари за да финансира КОВИД кризата и за да обезцени парите. Населението е "луднало" за имоти за да си спасява парите. Брокерите надуват имотния балон защото от това печелят. Всеки е прав за себе си. В КРИЗА СМЕ ! Иначе, българското население намалява с по 50 000 човека всяка година. Празни имоти колкото щеш!

130

Анонимен

преди 2 години

Проблемът на селата става следния. Доскоро беше евтино да живееш на село, а заплатата ти да идва от града. Изкарваш 2000 лева, ядеш хубави и евтини яйца на село. Обаче скоро и там няма да има евтино, яйчицата като има повече ядачи и плащачи ще поскъпнат. Та не се радвайте толкова. Това, което следва съвсем скоро е бензин 4лв и хляб 2.50. Отделно и гипскартон и армарура поскъпват. И добре дошли - вашите хубави доскоро заплати от по 5,6 хилки ще станат окей заплати , ако няма кредити, ама имате.

129

Стойне от Чукурово

преди 2 години

Лудите немат свършак.

128

Анонимен

преди 2 години

До София цените са съвсем други 300-400 хиляди евро, което другаде в България струва 50-70 хиляди евро.

127

Анонимен

преди 2 години

Откъде ги вадим, че да отида да си извадя и аз?

126

До 137

преди 2 години

Бояна, Банкя, Симеоново, Драгалевци- това са СЕЛА до София, населени със шопи (шопите обитават СЕЛАТА около София). Хората кореняци имат вили в тези СЕЛА от десетилетия. И аз имам вила там, но не се кефя- мръсен е въздухът. Под наем я дадох след основен ремонт, а самият аз редувам имот в полите на Витоша и къща на 25км от града. Порай хоум офиса даже си стоим вече година тук.

125

Анонимен

преди 2 години

Ако броите Банкя и Бояна за села, тогава може такива да се цените за селските къщи там.

124

Селянин

преди 2 години

Иска ви се брокерчета, селските къщи да се продават по 70 - 100 000 евро. Реално цените са 3-4 пъти по-ниски. А в Северна България, където върлува един познат етнос са направо за без пари: двуетажна тухлена къща с 2 декара двор за 5000 лева ги дават.