90

Fenb

преди 2 години

За първи път се натрапва с досадна упоритост статистика за смъртни случаи от началото видите ли на пандемията...еми кажете от това начало, другите смъртни случаи - от други болести и т.н?! Да се види и сравни?!

89

по въпроса

преди 2 години

Прочетете Калки на Гор Видал 1979 г

88

Анонимен

преди 2 години

КАКТО КАЗАХ ДОСТА ОТДАВНА,ПЪРВО - НЯМА "ЧИСТИ" ОБЛАСТИ. ВТОРО - ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЛИЦЕМЕРНО НИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ СЕ "ГРИЖИ" ЗА БЕЗОПАСНИ ВАКСИНИ. И ВЪПРЕКИ ТОВА НИЩО СТРАШНО. КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!! ЗА ОСТАНАЛОТО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ.

87

Ясно е!

преди 2 години

До Solar Power- Отговарям! Прав си че на изкаралите вируса понеже имат по-добра защита от ваксинираните, трябва да им дават също сертификати. И то безплатно. И съветвам млади, здрави хора и деца да намерят начин да прихванат вируса, защото за тях вируса е по-безопасен от ваксините. И да се свършва с това ковид безумие.

86

ваксаджия

преди 2 години

Поне вече никой не умира вече от грип от две години. А що стари и болни хора измираха от грип преди. Дори вече неваксинираните умират по-рядко от рак, инсулт и др.

85

Анонимен

преди 2 години

Някой да е изненадан, даже се чудя дали са само толкова. Когато аз се разболях от COVID още в началото, НИТО ЕДНА болница не пожела да ме приеме, личният лекар вика - обаждай се на РЗИ. РЗИ след 1000 обаждания пратиха линейка и стоят на 20 метра и не искат да се приближат. Викат ми - имаш паник атака, пий една мента глог и валериана и личния утре да ти изпише по-силно. Аз им обяснявам, че съм бил в една стая с 30 доказани болни в чужбина, те пака - имаш паник атаки. Ей така се лекува в БГ.

84

Solar Power

преди 2 години

До още един въпрос.: Според мен боледувалите трябва да се изследват за антитела и да получат сертификат. Относно неваксинираните и неболедувалите не знам защо се натискат да кен зат на един стол с дупка в стая с още 4 човека. Урина торите се сменят на 24 часа... смърди вътре... да не говорим ,че маските за дишане са 2. Не знам защо се натискат :)

83

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: И какво искат да направят според теб ? Във всеки случай няма луди които да си избиват клиентите :)

82

Анонимен

преди 2 години

Властелините на света -това което не успяха да направят с Ковид..ще го направят с ваксините

81

--

преди 2 години

Колко ви плащат за да плашите всеки ден хората бре ,,човеци'' от днес.бг?

80

Анонимен

преди 2 години

9.6%. А бяха по 6-7% от пробите. Масово НИКАКВИ мерки не се спазват. Чух даже, че и това "било въпрос на личен избор" даже. Ами...всеки да се спасява както може. Понеже явно народът е неадекватен.

79

БАУ

преди 2 години

МЯУ

78

Анонимен

преди 2 години

До До 83 не ковидохулствай!!! Който е с Ковид умира само от Ковид. Дори и да е с 15 куршума в тялото.

77

до 86

преди 2 години

Защо изобщо ти трябва да се ваксинираш, след като организмът ти очевидно е в състояние да се пребори?

76

още един въпрос.

преди 2 години

А трябва ли човек, който е преболедувал преди 5 месеца, но има антитела да се ваксинира, или трябва да изчака докато намалеят под долната граница. Мерси за отговора предварително!

75

До 83

преди 2 години

Преди няколко месеца направиха проучване колко от починалите с вируса са починали от него и резултата беше, че 95% са починали от Ковид-19 и 5% са починали от друга болест, но с Ковид-19.

74

Анонимен

преди 2 години

В такива случаи почти винаги вируса изпреварва другата болест и човека умира от Ковид-19.

73

до 81

преди 2 години

Веднага ти казвам. Един човек, който умира от белодробна недостатъчност, защото с много напреднала фаза на рак на бял дроб и множество метастази, а е заразен с ковид19. Какво пишат при смърт? от ковид ли е починал или от първичното си заболяване.

72

До 80

преди 2 години

Отвори сайта на НСИ и чети колко човека са починали по болести през 2020 година или през предишните години и съпоставяй, съпоставяй,...

71

Анонимен

преди 2 години

Да, има статистика за другите болести от години. Какво съпоставяне искаш?