31

ммм

преди 4 месеца

Вчера, 19 септември 2021 г. бях в Тутракан и уви, няма нито едно работещо заведение! Нито едно. Добре, че хапнахме рибена супа в едно страхотно заведение до брега на Дунава.

30

Коментар

преди 4 месеца

Пияндурски истории!Щом като Алито саботира държавата и не ще да спазва наредбите като другите как иска да се действа?Да обясни

29

Гроби Таласомо

преди 4 месеца

Не бива да се забравя, че съветниците на Радев, Узунов и Копринков също, както гербажиите са една милиционерска хунта и то жестока милиционерска хунта! Лично съм изпитал на гърбът си, действията на хунтажиите на Узунов! Така, че силовите органи ще са още по-репресивни и от времето на Бойко. Просто, милиционери, сър! Затова е време да се отървем и от шапкара Радев след 2 месеца!

28

Анонимен

преди 4 месеца

Докато не насилим ние полицаите няма да се оправи работата!

27

Анонимен

преди 4 месеца

Защо Рашков и Хаджигеев не разследват полицейския произвол

26

Васо

преди 4 месеца

До АнонименЩе обявиш ти,интернет партизанин. Това вече даже не е смешно а тъпо,повтаряте както папагали а не смеете да си покажете носът прес прозореца хахахахахахахахахахасмешковци.......

25

Иво

преди 4 месеца

Видели са те полицейски произвол !

24

Анонимен

преди 4 месеца

Пък в парлмента някои ходят без маски. А са гласували да има ба такива места. Кога ще има арестувани депутати.

23

Sd

преди 4 месеца

Значи ще работят на 10% ДДС, ще им плащат 60/ 40, 80/ 20 и т.н. и пак се правят на интересни кръчмарките ! Нали затова им наливат милиони левове за да спазват правилата? Орежете им държавните помощи на кръчмарите и без това тези пари е по-добре да отидат някъде другаде де към болниците, към пенсионерите и т.н.

22

Вярно ли е?

преди 4 месеца

Че на морето вече имало ресторант с табела на входа: "Уважаваме и се гордеем с всички ваксинирани. Вашето здраве и живот са най-важни за нас защото знаем че сте уязвими за кавид. Но нашия ресторант е за НЕваксинирани, защото и те искат да се хранят. Това не означава че ще дискриминираме ваксинирани. Ако сте ваксиниран и искате да посетите заведението ни, трябва да подпишете информирано съгласие, както при ваксиниране. Добре дошли" - Иначе им препоръчвали да ходят в многобройните други заведения

21

Анонимен

преди 4 месеца

Мисля си, че много скоро гражданите ще обявят война на държавата, а такива полицайчета, които се мислят за бабаити щото имат палка и пистолет ще стоят пребити и разсъблечени по канавките. Мислете добре (към полицаите), това не е Австралия. Ако застанете на страната на корумпираните политици и Българоунищожители, вие сте наш враг. Враговете на България ги очаква само една участ !

20

Анонимен

преди 4 месеца

Не затварят в 23,00,а казват, че не могат да накарат хората да си ходят... Само полицията можела. Балкански номерца.

19

До 23

преди 4 месеца

Цяла Европа е отворена за концерти-Дания, Холандия, Англия. Дори в момента върви лайф от Islе of Wight Festival 2021(с ДюранДюран в момента, но надали ги знаеш..) Само дървените бг тик ви чакате Стоичков за президент и Бг на три морета... Светът живее, развива се, дори в кризата., с помоща на ваксините,но в Бг яко главите у песеко, ракИя и нихилизъм...Да се връща ББ да еи дооправи.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Нали не вярвате на ресторантьорите? Те ще направят всичко само за да са жертва. Казаха ви, 23:00 затвяряте, но не Пенчо започва да затваря в 23:45 за да не изпусне пияниците на едната маса.циркове

17

Анонимен

преди 4 месеца

Бг е на първо място по смъртност и на последно по ваксинации. По голем тъ паК от бай *** у света НЯМА! Нихилист, негативен и всезнаещ индивид. Гола вода.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Вечерен час има за заведенията, но не и за хората. Из.родите са си превишили правата. Пак.

15

Оппа!

преди 4 месеца

Ако в Благоевград има вечерен час, кой е виновен за този произвол?

14

Анонимен

преди 4 месеца

До Тато из Правец При комунизъм има вечерен час. Имало е и при бай Тодор-румънеца вечерен час. Сега пак има вечерен час, по времето на Гумен Крадев. Откриваш ли приликите??

13

Какъв вечерен час ?

преди 4 месеца

Да не е почнала война ? Затова ли напълнихте държавата със всякакви специални сили и жандармерии ?

12

Анонимен

преди 4 месеца

кандев, гони афганистанците а не българите