20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22 Защото не ти си затворника. Локдауните харесват ли ти, само трябва да е още по-ограничаващ да не излизаш без СМС съобщение и повече от веднъж на ден.

19

Анонимен

преди 2 години

Брей след като им е разрешено да стачкуват значи режима е ок и всички афганистанци да си ходят у дома.

18

999

преди 2 години

САМО ЖЕНИТЕ НА АФГАНИСТАН МОГАТ ДА ЛИКВИДИРАТ ТАЛИБАНИТЕ / не физически, естествено/ !!! ПОКЛОН, МОМИЧЕТА!! БРАВО!

17

Анонимен

преди 2 години

Док, аз предлагам друго, ама ей на, и тук има министерство на жените и модовете са феминистки. Веднага изтриват коментари доказващи женските безобразия, а и самото *** е женско безобразие. Само че няма да променят нещата в Афганистан. За това се надявам скоро и при нас да се намерят "талибани" и да премахнат тонва женско министерство!

16

Док

преди 2 години

Добре де, щом толкова много мразите жените си(дъщерите, жените, майките, бабите) аз предлагам на западния свят на всяка жена в Афганистан да бъде предложено убежище. Толкова много ги мразят и тормозят, нека дойдат при нас. Да ги видим мъжете там колко ще просъществуват преди да отидат при Аллах и девиците.

15

Анонимен

преди 2 години

Доказано психичноболни мъже заедно със саудитците.

14

Анонимен

преди 2 години

Абе тия не мирясаха ле бе? Май пак искат да ядат бой? Я ги виж ти, какво им се прищяло? Министерство по въпросите на жените?!? Талибаните ще им дадат едно женско министерство че свят ще им се завие! Да се радват, че им се е разминало, защото като нищо ще ги опукат с калашниците, и женското им министерство ще видят през крив макарон. Край с феминизма в Афганистан, да ходат там да раждат, тия не го ли разбраха, или искат да им го припомнят от управата в новото правителство по изпитан вече начин!

13

ф

преди 2 години

Жени, не забравяйте ***. Праскайте наред! А, гледайте *** да са с незалепващо покритие. По-здрави са.

12

Анонимен

преди 2 години

Талибаните са служители на сащ . Със сигурност изпълняват стриктно заповедите

11

Анонимен

преди 2 години

Тия ,що не бягат...а само брадати ромове по границите

10

А Саудитска Америка?

преди 2 години

"По време на талибанския режим през 90-те години на миналия век, страховитата религиозна полиция се прочу с публичното бичуване и налагане с пръчки на жените, осмелили се да излязат от дома си без цялото им тяло да е покрито."В Саудитска Арабия? Не е ли същото?

9

Няма да може да може

преди 2 години

Ще зачеват деца, ще раждат деца, ще гледат деца.За Авганистан и това е много.

8

Анонимен

преди 2 години

А у нас кифлите се напъват коя да не работи, защото трябва да ходи на кафе с Джуджито. Парадокси.

7

Анонимен

преди 2 години

Горката афганистанка в ръцете на върлите афгани тя е диван вещ която ражда деца не учи не работи ходи забулена,те и руснаците бяха там от 1979до 1989 г. там 10 години и нищо не направиха хайвана си е хайван

6

Анонимен

преди 2 години

А бой ,де!

5

Хасан

преди 2 години

Е те пък се оляха с искания...

4

Ние си имаме

преди 2 години

Наши проблеми и е време да се концентрираме върху тях! Отнемат се права на хора, които отказват да участват в медицински експеримент! Абсолютно същатата дискриминация. Просто признакът е различен! Афганите да се оправят както могат! На нас никой не помогна след 89та. И на студено седяхме, и гладувахме, и мизерувахме! Стига алтруизъм!

3

Друга тема

преди 2 години

В България трябва да се създаде национална институция, която да помага на нас - българите !

2

Анонимен

преди 2 години

Еми, ще им дам 500 кинта да се радват.....хахахаха :))) Като видят стандарта на живот, съответно да избегат с 200 в Германия :))

1

Taню

преди 2 години

Извадиха по-здрави *** от мъжлeтата си...