98

Атаман Сирко

преди 2 години

Каква поредна ромска драма!

97

Turk

преди 2 години

Анатолийските тюркизирани гърци винаги са се гордели с природата на Анадола. Но става въпрос за промяната, дължаща се на глобалното отопление. 2/3 Анатолия ще се превърне в пустиня до 2060 г. Това означава, че огромните гладни времена ще чакат анатолийците. Анатолийският е това, разрушителят, потребителят! Ние, караманоглу турците, бяхме заселени в централно-южната анатолия, но бяхме принудени да се преместим на Балканите от Османската империя.

96

Анонимен

преди 2 години

Още 200 години да властва чобанина. Да стигнат Бангладеш.

95

Анонимен

преди 2 години

Турците произвеждат много зеленчуци. Не вярвам да останат гладни.

94

Анонимен

преди 2 години

Ако още 20 г ги поуправлява Ердоган може и 1000% инфлация да им докара

93

Смехурко

преди 2 години

Плюете страна с трилионна икономика и доход на човек от населението сравним с нашия.Въпроса е толкова ли е голяма разликата между бедни и богати за да няма какво да се яде?

92

Turk

преди 2 години

Ердоган е от грузински произход. Озал е от кюрдски произход. Ербакан е от сръбски произход. Мендерес е бил анатолийски гръцки мюсюлманин. Ататюрк беше единственият ТУРК, който управлява Турция през последните 100 години.

91

Turk

преди 2 години

Когато ислямистите поеха водещата роля в Турция, те винаги носеха огромна финансова криза след себе си! Мендерес (1950-1960, Озал 1985-1991, Ербакан 1994-1996) и Сега Ердоган (2002-2023). Но Ердоган даде на цялата нация най -голямото въздействие за 100 години! Това беше по -голямо от времето на султан Абдулхамит II. Ислямистите никога няма да се променят!

90

Боко е тъп

преди 2 години

Тариката от Банкя да звънне на Ердоган и да му обясни, че Радев е виновен.

89

всичко

преди 2 години

след 30 години сигурно се провали

88

поне

преди 2 години

е смислено сьдьрйанието изнудвал у врачанско село тва виц ли е тука ела си го познаи от селото

87

пецата

преди 2 години

те са също колония на запада като нас и политиката спрямо населението е едно към едно като нашата, целта е да се изгонят колкото се може повече хора да работят в германистан и да пращат пари на родителите си , това е много по доходоносно от привличане на чуждестранни инвестиции, 1 млн човека ти вкарват от 5 до 8 млрд евро в икономиката на година , това никой чуждестранен инвеститор не може да го направи

86

аз да ви обадя

преди 2 години

Проблема не е че вдигат цените, а че първо смъкват качеството и чак като няма на къде вдигат и цената. Затова в магазина всичко е пълен провал.

85

Зевзек

преди 2 години

Какво пък, погледнете го от добрата страна. В такива моменти човек разбира кои са истински необходимите неща в живота. Храна вода, топлина, усмивка и добра дума. Всичко останало е панаир на суетата!

84

Анонимен

преди 2 години

Какво добра новина тук мислят за турците )а за България сякаш цените намаляват )

83

Ямболски цървул

преди 2 години

Ами какво да кажем ние?!?!

82

Реджеп

преди 2 години

Аз сим билгарски турчин и постояно патувам в Турция и Билгария. Вие билгарите сте 100 години пред нас. Знаете ли колко е лошо в Турция. Заплатата вече не стига за нищо. Вай, Вай, Аллах, криза голяма. Аллах да е с нас и да ни помага! Вай Вай!

81

Серия 255/ сезон45

преди 2 години

Случката с лимонадата ще бъде част от епизод в турски сериал, а в епизода за бирата, работникът ще бъде лош герой, защото го отучват да пие

80

Джемал

преди 2 години

Постояно пътувам между България и Турция и българите сте вече толкова пред нас че нямате стигане.Турците е абсурд да си позволим почивка не зад граница но и в Турция

79

Анонимен

преди 2 години

Глад мори ориенталския ***.Заплати и пенсии два,три пъти по-малки от българските след 15 години управление на Ерджолан.