162

Анонимен

преди 2 години

Няма как истината и спасението да дойдат от бездетна бабичка-комсомолка, бездетен френски геронтофил, побър кано шведско аутистче, изгустирано петербургско жуже или дебел банкянски ту луп-сексманиак. Спасението не идва от беснуващи слуги на Гявола,

161

Анонимен

преди 2 години

Няма къде да залесяваш! Планините и сега са покрити с вековни гори. ----///----- Глупости. Горите се изсичат безобразно.

160

SS

преди 2 години

До 2035 год всеки ще трябва да си купи кон и каруца за да е мобилен .Питам ? Когато забранят ДВГ двигателите и навлезът елекроавтомобилите,откъде ще дойде толкова ток ? Консумацията ще скочи до космоса .А баровците и държавните глави (тикви) в бронирани елекроавтомобили ли ще се возят ?

159

Селяндур с джип

преди 2 години

Отнемат ли личните автомобили на работническата класа в Джендъристан, точно за една седмица всички ще започнат да ровят по кофите или да си ядат краката. Всеки според личните си предпочитания. Маалцайт!

158

Анонимен

преди 2 години

Толкова са хубави електромобилите, че ще ви забранят други. Толкова е хубава ваксината, че ще ви забранят да сте без. Толкова са хубави джендърите, че ще ви забранят да не ги харесвате. Толкова е хубав зеления ток, че ви забраняват другия... СеСеСеРе ряпа да яде!

157

Равнопосавеност

преди 2 години

До 149Само да ти кажа за справка, че САЩ са единствената държава която не подписа договора от Киото за ограничаване на вредните емисии. И така ние ще се гърчим и ще ни се увеличава тока заради квотите парникови газове и ще плащаме безумни пари за електромобили за да може тия зад океана да карат огромни бензинови джипове и да ходят на работа на 180км. Ми в крайна сметка тази планета е и тяхна и те имат повече да губят!

156

Анонимен

преди 2 години

Много е просто - в някои страни (на запад) ако магазинчето ти(бакалийка, бензиностанцийка) инсталира ел. зарядно(1500лв), получаваш субсидия, данъчни отстъпки и т.н. и (каква изненада) имат много ел. зарядни същото и с електромобилите -10 000 евро субсидия - и имат много електромобили( защото цената им става съизмерима с бензиновите)

155

Равнопосавеност

преди 2 години

Никой не е казал, че всеки трябва да има кола. Колите са за тези които могат да си го позволят. Тъкмо и проблема с паркирането и задръстванията ще отпаднат. Хората искат капитализъм, но винаги си въобразяват, че те ще са богатите независимо, че богати са много малко.

154

акула

преди 2 години

Светът е предвиден за богатите и имотните. Другите не са предвидени. Ще гледаме циркове от клоуните.

153

Анонимен

преди 2 години

Ще спре. Стадото не знае какво го чака, щото не се интересува. Скоро почти никой няма да притежава собствена кола. Автомобилите ще са автономни, ще има паркирани на определени места в града/селото и ако ти е необходим просто наемаш един. Вече го има на запад. Ще има тотален контрол на предвижването. Достъпът до места ще бъде ограничен, всичко ще се записва.

152

Shark

преди 2 години

Няма да спре. Ще разберете, че електромобилите замърсяват много повече. Още не са започнали да им хвърлят батериите. Нека минат няколко годинки, да поостареят електроталигите и ще си говорим.

151

българин

преди 2 години

"Това означава те да бъдат заменени с електромобили или такива на водород."Електрически коли е имало още почти от създаването на първия автомобил и конските талиги и дилижансите още са били на мода!!! Първия електрически автомобил се смята че е бил Flocken Elektrowagen, още през далечната 1888 година! А първите електрически модели на автомобили са създадени още през 1834-та година, от унгарския изобретател Аньош Йедик! Тогава още сме били под турско робство!!!

150

Анонимен

преди 2 години

Хайде стига сте разлайвали кучетата , чешейки езици ! Ако иска да спира , ако иска да не спира продажбата -ще поживеем -ще видим ! Седнали другарката Гилотинова ,която за пари отрязани глави пускаше в ефир и двама заплатаджии ,дето не им стигат 30к заплата , да се правят на разбирачи !Всичкото Мара втасала ...

149

До 150

преди 2 години

В момента една кола среден клас (нова) струва към 30 средни заплати в България! Не виждам да са намалели. Друг е въпроса, колко от колите са нови? При електрическите по-скоро ще се появи проблем при вторичният пазар при нас, а явно и не само при нас.

148

Анонимен

преди 2 години

Ше бъде като в соца. Една кола ще струва 15 средни заплати и тогава естествено автомобилите ще намалеят. И трафика ще намалее и катастрофите може да намалеят.

147

Анонимен

преди 2 години

Ако оставим подхода да е плавен ще съсипем планетата, защото държави с много бедняци като България, Китай, Русия и т.н. никога няма да го направят този преход.

146

Дедо

преди 2 години

До Ларавел 135Какви 1000 г.,човек?С темпото на мюсли и чернокожи след 40 г. сме там!

145

Край

преди 2 години

Шефовете на света не искат бедните да имат коли - нашенците викат ама как ще се возят бедните. Ми за сега във влак и трамвай с маска на муцуната. След 10г. - хич няма да се возят. Първичните им нужди - ядене, пиене и секс ще бъдат задоволявани на място. Като при говедата - на ясла.Прави се вече месо от клетки, пиене бол - секса ще е с очила и гумен костюм.

144

Анонимен

преди 2 години

Значи газа ще струва по 5000 долара за 1000 кубика ;) И заради ЕС ще е ,,пазарна ,, цената а не ниска като в Китай 148 долара за 1000 кубика ;) ЕС ще унищожи България.

143

gio

преди 2 години

производството на батерии в комбинация с факта, че последното десетилетие добива на въглища се е утройл и то не само благодарение на китай, а и на доста западноевропейски "еко страни" показва, че това с ел. автомобиите си е чиста доза Пи Ар. Друг е въпроса коко българи ще могат да си позволят еко ел. колите, като се има предвид живота на една батерия. Защото като си купите втора употреба и трябва да дадете още 5 - 10 хил долара за смяна батерии ще се озъбите.