31

ами

преди 2 години

те просто нагледно са обяснили какво правят но откога е товаоткакто има гроб вероятно едно време не си поволяваха такива неща срещуобикновени хора

30

СМЕХ...

преди 2 години

АМИ , ЗА СЕГА ---САМО ЩЕ СЕ "ОБЕДИНЯВАТ"....А , ПОСЛЕ КОЙТО НЕ ИСКА ДА СЕ "ОБЕДИНИ" , ЩЕ ИСКАТ ДА ГО ЗАКОЛЯТ..../това е нормално при комунисти и левичари../СБАБИКЯНЧО , ГО ЗНАЕ ТОВА И НЕЩО ХИЧ НЕ МУ Е ПО ВКУСА....НО , ТОЙ Е СВИКНАЛ НА ТИЯ ВРЪТКИ И ...БЪРЗО И ЛЕСНО ЩЕ ПОЧНЕ ДА БЛИЖЕ ХАРВАРДСКИЯ ЛАЧЕН , ПАТЪК....ПРОСТО АРМЕНЕЦО , НЯМА ДРУГ ИЗБОР!!!!!!!!!!!!!!!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Арменския толуп да си ходи у Армения там да се прави на политик

28

Анонимен

преди 2 години

Поредните ултрапопулисти и очевидни демагози -поне това е очевидно за всеки прочел принципите които искат да заложат в проекта си.Единият има изъчването на професионален измамник/и за такъв е обвиняван/, другият разиграва комсомолски ентусиазъм. Основни качества - учили и работили в чужбина/т.е. почти чужденци/ и очевидно Радев им вярва. Търсят се наивници, които да ги подкрепат-било защото са повярвали, било като наказателен вот за ИТН. Вероятно ще намерят достатъчно.

27

Анонимен

преди 2 години

Тоа мързелив Арменец какво прави в Българския Парламент?Арменците в България най хитри защото се занимават предимно с с Златарски Магазинчета и нищо друго.Да сте виждали Арменец на Строителен обект?Няма!!!!

26

ПЛОВДИВ

преди 2 години

Е... дотам я докарахме! Бабикян да ни дава акъл, а ХАДЖИГЕНЕВ, мутренският адвокат, ни обяснява наказателно право? БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ..

25

toti

преди 2 години

Ами видяхме всички,че сте си изпели песента и нямате работа в политиката,а хващайте мотиката и дим да ви няма!!!

24

Анонимен

преди 2 години

нема страшно, бабикяне, и да се изцапат, ти ще ги шшпаккловаш с Изик и ще ги почистиш! както винаги правиш... и да не забравиш да ги предупредиш да не ядат люто!

23

Анонимен

преди 2 години

КИРЕ, ОТ КОЯ СМЕТКА ИСКАШ ДА МИ ПРОВЕРИШ ПАРИТЕ? ОТ БГ СМЕТКАТА С 600 ЛВ ИЛИ ОТ ОФШОРНАТА С МИЛИАРДИТЕ??

22

Анонимен

преди 2 години

и кво? *** и кокорчо като са "учили" в харвард, да не са станали айнщайновци?! и там има влечуги като навсякъде! всичко опира до пари - плращаш си гяволъка и получаваш "диплома"!

21

Ще се вземат

преди 2 години

До 9Ами те сега с още по-голяма готовност искат да го прегърнат и целунат.Така или иначе Бабикян и & отпадат от игрите, но ако могат да задържат около 2,5-3% от старите си гласове май ще са интересни за новите политици и техните създатели.Така или иначе и едните и другите са творение на един и същи екип за политически инженеринг.

20

Анонимен

преди 2 години

Най-смешното което бех чел в друг форум, че тези балони били симпатяги......хахахаха :))) Сега, знам че има много овци в територията, но не бях чувал да наричат тези които ги мамят симпатяги, има напредък.....хахахаха :)))

19

Миро

преди 2 години

Изчезвай бе ,наглец блатото сте вие вмирисахте на тиня цялата държава.Негодник,лъже,,борци" срещу мафията платени мошеници на мафията да пикаят по обществените сгради,да разнасят кофчези,да хвърлят яйца, домати,да пречат на нормалните хора,да предизвикват полицията .....Вандали мръсни,безделници жадни за тлъсти пачки.Я сик-..тер

18

Калеко Алеко

преди 2 години

Така е барбикяне, тези които поругаха сградите на българските институции и затлачиха канализацията на София със свинските ушички, пъдпъдъчите запъртъци и другите си нечистотии, трябва да бъдат изметени от фирмите за чистота, те превърнаха и българският Парламен в Цирк с маймунджилъците и прасешките си касички и скоро там ще влязат санитарните органи на държавата за дезинфекцират и обезпаразитят остатъците от нечистото им присъствие ... !!!

17

Кривондел

преди 2 години

Едно обаче не мога да отрека. Арман много добре е разбрал за какво става. Да кисне в тинята :)

16

Анонимен

преди 2 години

"Лъскави харвардски обувки", не са това, което изглежда. И Харвард не е това, което беше. В западния печат има многобройни статии по този въпрос.

15

Анонимен

преди 2 години

Сега всички ще се упражняват в дрънкане на празни приказки по адрес на Петков, но ако ги потърсиш да свършат някоя свястна работа, ще извадят сто причини, че не става и не може! Защото са от статутковото и блатото им е напълно по вкуса!

14

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера що ни пробутват някакви само защото били учили в Харвард.И разбираш ли, това ги правело върха на сладоледа...половин година бяха министри и най-ценното им качество било, че били учили в Харвард, разбираш ли...

13

Анонимен

преди 2 години

че то точно вие сте братото и фъ/шкиите! и внимавайте да не изцапате лъскавите "харвардски" църв/у/ле когато минат през вас......

12

Анонимен

преди 2 години

Бабикяни, ще съм доволен тея 2мата да те сменят в парламента, макар че не съм и фен. Просто ти по гнусен от изтривалка за обувки.