111

Симеонов

преди 2 години

Друже Бабикян,метафората тук е излишна и ти го знаеш.Сърди се на бъбривите си баби,особено на едната,които ви докараха тревожно, под "летвата" за влизане в 47-мия парламент.Когато наричаш значими личности с имена на животни,резонанса е ясен и той не закъсня.От ИТН,един "агент" "разнищи" автобиографията на обичан от хората министър,резултата вече е ясен.Социолози смъкнаха ИТН от първо място на четвърто, сега.Новия политически проект,ще изхвърли от "лодката" партии които една стоят на краката си!

110

Анонимен

преди 2 години

Каза блатния ***.

109

Анонимен

преди 2 години

Не съм гласувал за Бабикян, но въпреки това съм му голям фен! Изказва се винаги емоционално, но пък винаги казва истината, и то точно тази истина, която ни пречи да бъдем нормална държава! Дясното го възприемаме като "фабриканти със цилиндри", а лявото като "бедняци със ***"! Какво по-точно от това?! Ми вярно си е! Ляво и дясно вече няма! Имало е през 18-ти век, Френската революция! Сега сме 21-ви век и няма ляво, няма дясно!

108

Анонимен

преди 2 години

Депочетата си играеха и чатят в НС ,а тоя Бибиян спеше редовно ,камерите ги даваха 3-- 4 пъти ,взел ум да дава )

107

akudд

преди 2 години

бабисикян четка млади новия комунистически хибрид с десни и харвардски оттенъци :) :) :)

106

ИМА И ДОБРИ АРМЕНЦИ!

преди 2 години

Бабикян говори празни приказки , не е да речеш, че не знае български. Най-добре да заминава за Надолни Карабах, защото руснаците отстъпиха Нагорни на Ердоган.

105

Армани

преди 2 години

Вия българите и арменците сте си направили конституцията така да има вратички за крадене.вия ги правите тия закони да крадете безнаказано.къде сте били кога се е правила конституцията на българия на село на събора.тука за един месец ставаш олигарх.в чужбина не може да станеш богат 20 години.тук за една седмица пълниш един чувал.колелото се завърта и ще доиде пак на същата спица.трябва и депотатите да неса повече от 40\50 максимум и всички разходи и приходи да подлежат на държавен и обществен кон

104

Петко

преди 2 години

По-вонящо блато от сайт за фалшиви новини обслужващ червените олигарси не мога да си представя.

103

Анонимен

преди 2 години

Бабикян се страхува да не загуби депутатската си заплата

102

Asd

преди 2 години

Няма как да разчистваш със стари парцали като Татяна и Мая и адвокатите на мафията. По-скоро играете за олигарсите в изгнания вече 2 години. Барабар с фигуранта и неговите ГМО партийки.

101

Anonimen

преди 2 години

Ако Киро Канадеца се забърка с отровните, рийтингът рязко ще слезе надолу.

100

Анонимен

преди 2 години

Къде си тръгнал арменецо, къде ? ! :)) Верно, че арменците са криви, ама по криви не са от нас.....хахахаха :)))

99

ОТРОВЕН АРМЕНЕЦ

преди 2 години

БАБИКЯН, МЛЪКНИ..!!....... ЩЕ НАМРАЗИМ АРМЕНЦИТЕ, ЗАРАДИ ТЕБЕ И ДЕЙСТВИЯТА ТИ СРЕЩУ ЕДИНСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ.....ЦЯЛАТА ПРЕСТЪПНА КОХОРТА НА РУМЕН РАДЕВ

98

анономен

преди 2 години

Какво иска да каже Бабекян- просто приказката за тях свърши. Наиграха се. Правеха се на клоуни. Обиждаха и замереха полицай. Искаха да ги палят. Този ако по някаква причина стане депутат. значи не си заслужава да се живее с тая страна.

97

иво

преди 2 години

До Г - н БорисовИСКАМ ПРЕВОД ОТ ПСИХОАНАЛИТИК !

96

АС

преди 2 години

SEGA SE SYBUDI KAPITAN - "БАБА-ВОЙВОДА" , НЕ СИ ДАВА БЛАТОТО !

95

Г - н Борисов

преди 2 години

Дами и Господа, Мили мой, не с лошо, понеже съм про.т, на мен английският ми е лош, мислех че това искате Мая Манолова да е, язък то се токава, то се набутало на Цвета Караянчева в ду.арата и си такова и си се върти там и така... Про.т съм и ми е лесно, то е кофти да си сложен, Мили мой.

94

до 108

преди 2 години

Ами, той вашият Кирчо само на един язовир изпусна водата. Но Б е отремонтирал 10 големи други язовира и над 90 по-малки. Има вода да се давите всички. Има вода и за напояване. Нищо, че служебните отрязаха на напояването 400 млн лв. А парите за магистрала Хемус са предназначени за ремонт на БКП паметника на Бузлуджа (т.е. връх Хаджи Димитър). И каквото остане - 10-15% - отиват за мерси на същите нови министърчета.

93

Анонимен

преди 2 години

Ами то дясно и ляво е това, Бабикяне. Бизнеса и работниците. Само че у нас едрия бизнес е на рожбите на фалшивите марксисти от едно време, дето градяха комунизма, когато всеки щял да обгрижва на 1 място общото благо. А те си имаха и прислужници, и Кореком. Независимо от строя, елита винаги иска да живее като западни богаташи, това се копира.

92

Do 116 -

преди 2 години

Още имало безкултурници, които не знаят, доказаното от години - че ПОП КРЪСТЬО НЕ Е ПРЕДАЛ ЛЕВСКИ. Да си търсят материалите по офцоални източници