33

Анонимен

преди 2 години

Това се нарича ваксинационен терор и диктатура с генни препарати, които са троянски коне за имунната система и организма. Като са толкова добри защо не оставят хората сами да преценят дали да се възползват от тях, а ги правят задължителни. Уж да ни опазят здравето, а всъщност подмолно да ни го подкопаят и после да кажат, че не е от ваксините. Лъжа в измама и диктатура, това е масовият поход за задължително ваксиниране.

32

Анонимен

преди 2 години

Едно време науката измисли ДДТ и с него дезинфекцираха децата. Защо няма сега хора, които биха третирали децата си с ДДТ? Нали науката преди време казваше колко е добро това?

31

Анонимен

преди 2 години

Трагично е колко са просссти вече студентите! За едни лекции опитни зайчета стават! Лошо поколение! Ще се понесат последствията скоро.

30

Анонимен

преди 2 години

Гледайте д-р Зеленко. Много внимателно го гледайте.

29

Анонимен

преди 2 години

*** бе византийци.Най -големите борчлий в света!!!

28

Малакис Кукус

преди 2 години

От сега да се готвят за задължителната четвърта игла на зима! Да повишим възможностите не имунната си защита срещу предстоящия Ламбада щам! Експеримент до дупка!

27

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 2 години

Планът е задължителна ежегодна многократна ваксинация за всички. Стъпка по стъпка се бута нататък. Само много бавните умове не са разбрали още.

26

ДртПрч

преди 2 години

До Бay ;-) "Вярата" в науката е като вярата в Бог. Проблемът е, че има много религии и всяка от тях по няколко секти. Само дето Науката не се основава на вяра, а на доказателства. Не е случайно, че нямаме ни една одобрена ваксина. Имаме няколко с разрешение за спешна употреба. Само Щатите си одобриха една под натиска на Байдън, обаче хората пак не щат да си я слагат, защото видяха, че разрешението е принудително. Лекарствените агенции си иматпроцедури, които траят години и то с основание.

25

Анонимен

преди 2 години

Да, българинът е беден - малко хора от нас имат яхти, по няколко ферарита и бентлита.А на запад огромната част от хората са толкова богати, че дори нямат собствени жилища.

24

Анонимен

преди 2 години

Медиците фа им бият ваксините само на едно място. Така няма да си фалшифицират сертификати и да ди мълчат за последствията от биопродуктите за ковид

23

иванчо

преди 2 години

А след третата доза - абокат?!?

22

Маскираният певец

преди 2 години

Накрая ще останем само избраните-неваксинирани!

21

Леша

преди 2 години

До Бay Ако ходиш на лекар и след това отидеш на за второ мнение, това прави ли те беден? Знаеш ли, че само две нации имат народна медицина - бългаската и китайската.

20

От Берлин

преди 2 години

Вчера на пазара в Спандау(голям квартал в Берлин), тинейджър колабира минути след,, иглата" в палатката за,, ваксинация... Такива има с хиляди, но всичко се прикрива!!!

19

Леша

преди 2 години

Последна фаза на пландемията настъпи, защото хората обръщат всичко на смях. Подиграват се със злото и по този начин го убиват. Без страх няма пландемия. Ето например Бау, няма по голям шоумен от него, но все остава неразбран.

18

twin peaks

преди 2 години

Ваксината срещу ковид е масово гласуване за ВЪЗРАЖДАНЕ. Другото са безплатни експерименти върху доверчиви добродушни хора, които не могат да си представят колко злонамерено и планирано е всичко.

17

Бay

преди 2 години

*** си мисли, че е огромно постижение да не вярваш на науката. :D Затова България е бедна. Не са политиците виновни.

16

Коментар

преди 2 години

Ами като са се набълбукали със стотици милиарди дълг ще изпълняват каквото им наредят шефовете даващи парите,иначе ще намалят кранчето!Това е истината!

15

Анонимен

преди 2 години

Витанов днес цял ден изтрезнява и утре го очакваме със статия в този сайт - как след 2 седмици ще имаме по 8000 заразени на ден ако не се ваксинираме.

14

Анонимен

преди 2 години

е в бг да дойдат, може спечелят от лотарията хахаха