24

Анонимен

преди 2 години

Аз пиша във вашата медия, само да ме отървете от глупавата пропаганда за Кирчо, сега и вие почнахте......хахахаха :)))

23

Анонимен

преди 2 години

Браво!!!!!!!!! Най-накрая светлина в тунела!

22

Анонимен

преди 2 години

След чорапите, белите якички искат да ме и да ви, оправят, осанна.

21

Анонимен

преди 2 години

Радев не седи зад партията, обаче всичките лица от правителство му,като още ще се влеят след като мине мандата на служебния кабинет. Почват с явна лъжа. Ако Радев наистина не седи за тази партия и нищо не знае, означава ,че той е една марионетка президент на който всичко му се спуска от някъде какво да прави. И двата варианта не говорят добре за радев

20

бай Ламби

преди 2 години

Кът го слушам тоя момък, що ли ми напомня на един дърт пезевенк дошъл от Испания преди около 20 години който наричаше себеси незнайно за мене защо цар на България. И той ги редеше едни благи слова а видяхме после кво стана.Чиляка си зема горите, царските резиденции и имоти че накрая и осъди България.Не знам дали има друг такъв случай в човешката история цар да съди държавата на която се счита за цар.

19

Анонимен

преди 2 години

Никой не се е и съмнявал, че кандидатът за президент на двамата харвардски тарикати, е Румен Радев. Партията им е негов проект. Апропо, докога Василев и Петков ще си "присвояват" Харвард, с делата си, само петнят този институт. Който, не е това, което беше, междувпрочем.

18

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

Уважаеми, Дами и Господа от ПП ГЕРБ, Вашите стенания за власт в НС са класическа музика за ушите ми и ме карат да изпитвам чувство на блаженство във ваната, защото Вие, Сте нагли и алчни за власт, ясно ??? Дано, да Ви е ясно, *** на ГЕРБ ?!!!

17

Алекс

преди 2 години

Успех и смело напред.

16

Анонимен

преди 2 години

Не е лошо, о аз ще ударя герберасите с глас за Възраждане!

15

Анонимен

преди 2 години

Прокопиев и президента-фигурант е зад тях, какво лъжат. Новия морал ама лъжи още от началото.

14

Топгънър!!!

преди 2 години

Ха ха ха!Само българите още не са зацепили,бре!Аре да си пишем на 14.12.2021г!Тогава Джон Траволта ще е Премиер,а Кокорчо вицепремиер и министър на финансите!До средата на 2022г.Македония ще стартира преговори с ЕС,а на 01.01.2024г. еврото ще бъде ВЪВЕДЕНО тук!Това са условията и те ще се реализират,а чорапа ще е с втори мандат!Велик е стария ДЖО и неговата Камала(най-вече!).А толупа от Банкя и вие всички ще гледате оцъклено,бре!Ха ха ха!Кеф и пак кеф!пп-Джон Траволта е новия ПРЕМИЕР,бре!

13

Анонимен

преди 2 години

Прокопиев, колко такива еднодневки ще правиш? България не е експеримент с който може да си играеш.

12

Анонимен

преди 2 години

Тея още с зачеването на партията си излъгаха, като казаха че президента не е зад тях. Айде моля ви се...

11

Анонимен

преди 2 години

Лъжци и мошеници, но кой ли ви вярва

10

Смехурко

преди 2 години

32 години демокрация и хайде да вдигнем данъците на богатите. За бога? Богатите си плащат също както и бедните и то по големи суми. Едно е 50 лв. от 500 на месец, а съвсем различно 5000 от 50 хиляди на месец.Но.. Духа на комунизма броди из България.И богатите са си низвегнати и е *** дума

9

Анонимен

преди 2 години

Не е ли по-добре промяната да започне с показването на сертификата на Киро (око изобщо има такъв)

8

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

Уважаеми, Дами и Господа, " мили мой " от ПП ГЕРБ, ето това е Вашият залез от Политическата сцена, сега вече окончатело ще бъдете изчегъртани и няма, Вие, Гербавите повече да видите Парламент, само отвън, ясно мутраги ??? Дано да Ви е ясно ???

7

Анонимен

преди 2 години

И защо да не се вдигнат данъците на богатите, както е в развитите европейски държави?

6

истина е

преди 2 години

Тези млади хора ще бъдат смазани от гроб,дпс и бсп ,защото те се борят за влас и пари ,а не за доброто на държава и народ.

5

Анонимен

преди 2 години

Тоя народ не може да ме учуди, за Слави гласува, та няма за тия изпечени измамници да гласува.