50

Анонимен

преди 2 години

Гигантски доброволен експеримент в България на отказ от ваксинация в условията на пандемия! Ей, много *** народ!

49

Анонимен

преди 2 години

До махни се на.Аз пък изобщо не включвам телевизор и не ми липсва

48

Анонимен

преди 2 години

Това в момента според теб е нещо,за мен,обаче друго нещо.Скривай се у вас защото ваксините не действат на 100 процента.За хора над 50 е опасно!Не ходи без маска на работа,защото го искате от мен, а вие се снимате в лаборатория без.То само за снимка ще кажете

47

Анонимен

преди 2 години

Тази няма ли внуци, извинете правнуци да им се радва или да ги гледа?

46

ужасена майка

преди 2 години

обичайните заподозрениМира Кожухарова, Радка Аргировапроф. Ива Христова, проф.Радостина АлександроваКунчо , бай Шиле, Д-р Томови математиците с кози брадички

45

Анонимен

преди 2 години

Скъпи парцали и бижута на некъпана и несресана баба. Що е то?

44

House M.D.

преди 2 години

Кожухът отново не каза колко пари взе от фармафията за да рекламира експерименталните им отрови.

43

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен:Аз пък се кефя,че българина е *** :) Така ще падне товара на пенсионната система а и ще остане още повече свободно пространство за живеене на тази територия. Така,че умирайте приятели ... а ако все пак се спасите ви пожелавам да се радвате в стола с друпка в болницата където евентуално ще кенз ате през очите на още 4 човека. Хахахаха :) Не е лесно да си ***, а още по трудно е да си *** българин.

42

До 47

преди 2 години

Поради носенето на маска, 4 щама на вируса на грип са изчезнали

41

Анонимен

преди 2 години

Е, вече ще и е много по-лесно на ковид-дружинката, от която е и въпросната професорка, да пропагандира и да ни заплашва с поредната вълна. Идва есента, а с това и традиционните вирусни инфекции и настинки, и тъй като от две години всичко е ковид (грип в статистиките им няма), ще им се получават медийно нещата с четвърта - пета - Nта вълна. Само дето хората все повече ще ги взимат на бъзик и ще ги подминават с омерзение. Не знам дали са го калкулирали това в пЛандемията.

40

Щом

преди 2 години

Като е задържане защо излекуваните бяха повече от новите случаи. В края на сезона ще се разбере окончателно дали овчарчето е лъжливо.

39

махни се ма

преди 2 години

Тази баба докога ще я показвате по телевизиите, тя вече говори едни и същи неща. Аз като я видя по някоя от телевизиите, превключвам.

38

Някой си

преди 2 години

От преди месец и половина, в разгара на лятото, непрекъснато ни стресираха с прогнозите си, че когато се завърнат от морето хората по родните си места, ще започне апокалипсисът. Мина август, септември и той върви към края си. Учениците тръгнаха на училище, обичайно през есента започват вирусните инфекции, които през зимата взимат връх. Тази есен и зима, вече втора година няма да има никакви други болести, освен ковид в незнайно какъв щам. Стоплихте ли?

37

Анонимен

преди 2 години

Тя ти прилича само че явно е че хич не е изкофяла, а си е направила много точно сметката и сега стресира яко срещу някой лев разбира се.

36

Анонимен

преди 2 години

Да виждаме, не сме кьopaви! Не е пик а плато, казано с други думи.

35

Анонимен

преди 2 години

А по какво познаваш че някой човек реагира добре на ваксините, бабо?!

34

ИСТИНАТА

преди 2 години

Имаше едно Време Новини без Коронавирус Отивам да чета там.

33

Анонимен

преди 2 години

Пофесор а ? На мен ми прилича на изкуфяла соц бабичка :)))

32

Анонимен

преди 2 години

Някаде по новините случайно в един репортаж дочух че някоя от фирмите произвеждащи ваксини щяла да строй нов завод за ваксини, та представете си само щом строят заводи нови дали скоро ще преключи тази сага с ваксинирането.

31

Анонимен

преди 2 години

Същата тази, в дружен сговор с кунчевци, витановци и прочие обслужваща гмеж, от началото на август започнаха да ни облъчват, че тръгва страховитата четвърта вълна! Която в средата на септември щяла да ни залее и да видим тогава какво страшно щяло да стане. Е, средата на септември мина, отмина, животът си върви, и вече с насмешка чакаме "датата" на следващия пик-апокалипсис.