70

Анонимен

преди 2 години

До До 74 Почти навсякъде и в ЕС и в САЩ - България няма да комантираме определени сили издигат с техните пари и на разни фондации политически лидери които да се използват като пионки. Няма ги отдавна лидери като г-л Де Гол, Фраонсоя Митеран, и Хелмут Кол пр.За сега има само един Орбан.

69

Анонимен

преди 2 години

Гледайте д-р Зеленко! Внимателно го гледайте.

68

Козар

преди 2 години

От стара коза, яре е българина, затова и няма да се ваксинира, па който иска да разправя, че бил ***..

67

До 74

преди 2 години

Ако българинът няма доверие в политици и учени, не вижда ли какво става по света? Вижда, ама "оти ония са ", се ваксинират. Глупав народ, следователно и калпава държава, и нисък стандарт.

66

мхм

преди 2 години

Дърти.я пар.цал що не вземе да се погледне в огледалото, вместо да ръси простотии, дропла, стара, вмирисана...

65

Анонимен

преди 2 години

Българинът трудно се ваксинира . Защо? Защоно отдавна няма доверие в политическата ни система, в управляващите от началото на прехода насам, няма доверие в министри, политици, прокуратура, съд, полиция и пр.Плащаш здравни осигуровни и доплащаш кеш ако имаш.

64

Анонимен

преди 2 години

До Алтерниращ веганист Герботроле, ваксина в момента имат само китайците. И Путин, и западняците имат генни препарати, така че са от един дол дренки. Те по принцип само се преструват, че са противници.

63

Анонимен

преди 2 години

Аман с тия ваксини, вчера една бабишкера проф.Радка Аргирова, днес тази, ръсят глупости. Вече стават смешни

62

Мечо Кух

преди 2 години

80% от популацията е генетично резистентна към коронавируси, в това число и към ковид 19. Никви вълни няма да има освен тази от следващия сезонен грип, Ще ми бъде интересно да видя и тази зима ли няма да има грип, а само Ковид.

61

Antvx

преди 2 години

Планирате ли смяна на екипа плашила, или само това имате?... Не че нещо, но вече почваме да се стресираме повече от наглостта на тези мутри, отколкото от самия вирОс. А това не хубаво, губи се тръпката от играта...

60

До 30

преди 2 години

Много моля разумните да си стоят по домовете

59

факт

преди 2 години

Виросът е политически и борбата с него трябва да е политическа

58

ПроСоТо

преди 2 години

Ех!...Де да можеше и некой ДА ЗАДЪРЖИ опротивялата ни ваша груба агитация!..

57

до 52 от славянин

преди 2 години

Ако някой фен на хроничния скара-бираджийски живот умре от някаква болест, защото се е скапал и разплул здравно, не мисля че аз нося отговорност за това! Аз съм привърженик на съвсем друг живот и съм в много добро здравно състояние! За което заслуга имам само аз, никой друг!

56

Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ....

преди 2 години

"Процентът на ваксинираните не е много висок, някъде над 20%."20% от всички, живеещи в България! Щом знае процентът, то знае и колко са всички живущи в България!Защо, аджеба, тогава ще ни преброяват?

55

Анонимен

преди 2 години

Бабите да си гледат внуците и да им разказват приказки!

54

славянин

преди 2 години

Нормалните хора са привърженици единствено на нулевата доза!

53

уф

преди 2 години

Тази жена е много нечистоплътна, чак от екрана ми понамирисва. Стига сте я канили, поканете някой по-представителен, да излъчва повече доверие.

52

Анонимен

преди 2 години

Тази "професорка" винаги ми напомня за една песен на Пинк Флойд - Money.

51

?!?

преди 2 години

Това в момента е плавен ръст! А за смъртта на младите хора който не трябва да умират носте вина вие цялото правителство и Радев! Кръчмите бачкат та се пукат и вземат 60/40 а долу млади ***.