19

Анонимен

преди 2 години

Бихте ли се включили в протест в БГ срещу лъжата и ваксините ?

18

Анонимен

преди 2 години

До 25: Защо да спазват мерки? Ако не си разбрал, протестират срещу мерки. Чети бавно докато разбереш.

17

до 5 от славянин

преди 2 години

Сигурен ли си че в Гърция ако отидеш в частния кабинет на зъболекар той ще ти иска сертификати за ваксинация преболедуване или тест!? Или ще ти иска просто да му оставиш парите си!? Аз съм сигурен, че го интересуват парите ти!

16

Анонимен

преди 2 години

Изпитвам огромно удоволствие, четейки такива новини. Разбирам, че нормалните хора са мнозинство. Дано статии като тази бъдат повече от прогнозите на Витанов!!!!

15

славянин

преди 2 години

В България по една много проста причина няма да се престрашат да въведат принудително бодене! По причина на полумъртвата ни икономика, защото съвсем няма да остане кой да им работи и да им пълни бюджета с данъци и осигуровки ако принудят нормалните хора да се бодат!

14

Анонимен

преди 2 години

Един професор от Казахстан /гинеколог/ го описа в обръщение към нацията. Когато си бременна, имунната ТИ система е ВИНАГИ ослабена. Природно АКО НЕ Е-ти НЯМА да можеш да износиш плода. А ТЕ ви бият НЕЩО си, което КАРА вашата имунна система не да "скокне", ДА направи "салто-мортале" И ПОСЛЕ ИСКАТЕ да ИЗНОСИТЕ ПЛОДА.Той си го каза-ДЕТЕУБИЙСТВО. При това почти УЗАКОНЕНО

13

Койчо

преди 2 години

Очаквам и у нас да започнат да притискат бременните. Съветвам да прочетете следващият ми пост и да помислите.Много да си помислите. ПОСЛЕ няма връщане назад...

12

Анонимен

преди 2 години

До 18: Ти нали си ваксан? И що пишеш с големи букви? Търсиш внимание ли комплексарче? В реала сигурно те спукват от бой. Заслужаваш го.

11

АнонимеН

преди 2 години

БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА! ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ НЕ ХОДИ ДА ГЛАСУВА С КОЕТО ПОКАЗВА, ЧЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ДОБРОТО НА ДЪРЖАВАТА И ОСТАВЯ ДПС ДА ТРУПА ПРОЦЕНТИ И ДА СЕ ПРЕВРЪЩА ВЪВ ФАКТОР В ПОЛИТИКАТА! ВЕРОЯТНО НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ СЪДБАТА ДА БЪДЕМ ПРИНУДИТЕЛНО ВАКСИНИРАНИ!

10

До 6

преди 2 години

Преди 8 години идваха в София за едно гостуване на Лудогорец от лига Европа на Васил Левски,и още преди мача отседнаха в ареста защото пречукаха прасчовците фенове на ЦСКА!!Да идеш в чужда държава и да биеш местни фенове е показателно!!

9

Анонимен

преди 2 години

Тук кога? Трябва организирано навсякъде. Едновременно във всички държави.

8

До 12

преди 2 години

Да, освен ако не ти се наложи да влезеш в съда или в банка...

7

Кал-Ел

преди 2 години

До Койчо. Не се ядосвай, няма смисъл. Инжектираните в България са около 5%, толкова са и в Египет, просто там не се опитват да ги манипулират дълбоките Ради с измислени проценти. Ако се наложи ще се вдигнем. Така ще се вдигнем, че ще се чуе по четерите края на света. Гаранция ти давам, че всичко е изчислено, скоро ще се премине на следващата фаза от пландемията и ние няма да влезем в нея, защото доказахме, че заслужаваме да съществуваме.

6

Анонимен

преди 2 години

Българите си караме по нашия начин. Пълен игнор на безумните правила!

5

Анонимен

преди 2 години

В България само в днес.бг има бунтари, на коментари иначе мишки зад монитора

4

АнонимеН

преди 2 години

НА ПЛАКАТА В ЛЯВО ПИШЕ ГЕНОЦИД И, ЧЕ ОТ 7 МИЛИАРДА ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ 15% ОКОЛО 1 МИЛИАРД ДУШИ;D ЯВНО СА ВЗЕЛИ ИДЕЯТА ОТ ИНТЕРВЮТО НА БИЛ ГЕЙТС КОЙТО КАЗА, ЧЕ 1 МИЛИАРД Е ПРАВИЛНОТО А НЕ 7

3

Леша

преди 2 години

Агитките са на хранилка при правителствата. Когато обикновения човек започне да бие, тогава нещата си идват на мястото.

2

Койчо

преди 2 години

Подкрепям! АКО незнаете, в Гърция-за да ви прегледа зъболекар-или генно-модифициран, или с пср тест. И тази ЗАРАЗА от всички страни пълзи към НАС. Ако СЕГА не се вдигнем-НЯМА да имаме бъдеще. До бременните и децата вече се добират. Какво още трябва да ви направят, та да се събудите вече оФФце??Срам ме е, че сме имали предци като Левски и Караджата.Заслужаваме си такива, като Бау и ВеганистаПфу.

1

Антимаскъра

преди 2 години

Браво!