290

Хунта вън!

преди 2 години

Прав е Плевнелиев, а тези дето го плюят - всички са от 80-те процента!

289

Анонимен

преди 2 години

До До Херо Мустафа Гербав, колко пъти тази опорка :) Не сте спрели да крадете.

288

Анонимен

преди 2 години

радев вън от президентството!!!

287

Анонимен

преди 2 години

Всички медии се страшно разочароващи, като продължавате да ни занимавате с хора, които с причина са в миналото и никой не си спомня за тях. Гласуваме за ПРОМЯНА!!!!Тя няма да дойде от миналото. Мрън-Мрън и всички с неговото ЕГН са от време, когато се членуваше в Комсомола и БКП. Такива бяха времената. После бързо уж си смениха нагладата и убежденията и се изкараха репресирани и борци. Всъщност изведнъж се превърнаха в крупни бизнесмени. Сега когато се удари именно големия бизнес ревнаха...

286

Гиб Мелсън

преди 2 години

Най-некадърния президент в историята на България плюе по най-кадърния Президент, който е имал България. Искам само да напомня, че Плевнята се хвалеше, че го сложили до да яде на съседна на Барак Обама маса. Спука се да се хвали как го сложили да яде на съседната маса. Напишете на ютюба "ирландска пастирка" да се посмеете на глупостите му.

285

Ralica

преди 2 години

Дир, продължавате да се излагате като давате форум на Мисирката. По голямо мекотело в политиката ни не е имало. Учъдвам се че не лепна както видаги нещо за ЕвроАтлантическата ни ориентация, само това беше успял да научи, след Агфанистан даже и този плиткоумник е разбрал, че това вече не върви.

284

полковник Колев

преди 2 години

***, Радев не руши, а спасява демокрацията която ти и другите предатели разрушихте... Либерал демокрацията е най голямата пречка на истинската демокрация!!!

283

se

преди 2 години

Да раздели вашата демокрация а не нашата на народа.Вашата демокрация е бетон,асфалт и грабеш на европейските програми за ваши хора.Нашата демокрация е достоен живот на пенсионерите,здравна реформа за народа и безплатно образивание актуално на съвременните изисквания.Нашата демокрация е достойно заплащане а не да бъдем роби в нашата страна.Радев пак ще спечели заради такива като вас и вашата демокарция.

282

Анонимен

преди 2 години

Мекотело

281

1

преди 2 години

До Анонимен-385,а ти знаеш ли че твоя расим плевнелиев е син на член на ЦК на БКП, той самия е бил комсомолски секретар и агент на ВКР.

280

Асан

преди 2 години

Чегъртай всичко перушина да не остане от ЕТ Гроб :)))

279

Анонимен

преди 2 години

До Питане Пак ли, гербав. Още не сте спрели да крадете. Тепърва ще започне затягане на кранчетата. И до вас ще стигнем, имайте търпение :)

278

Анонимен

преди 2 години

. Радев е новия стар президент на България след изборите.

277

Анонимен

преди 2 години

До Определено Гербав, вие си измислете кандидат, че времето си върви.

276

Анонимен

преди 2 години

До До 396 402 Щом не сте чист, значи сте м.ръсен, разбрахме :)

275

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Боко с...обръчите от фирми и калинки,квот можаха...накрадоха демократично.Сега идва нашият ред,да им го вземем...демократично,но кат се...изрита демократичмо Каскет Гешефф.Това е живота;спирала,не стои на едно място...демократично.

274

Данко Харсъзина

преди 2 години

До Анонимен..... Какъв човек трябва да си, за да мразиш така животински някой друг? Може би тябва да си чист българин?....... Мразят го русофилите. А те никога не са били и никога няма да бъдат българи.

273

До 396

преди 2 години

Генетично съм доста българин, ама не съм чист, защото не мразя, обиждам, оплювам, подценявам, неглижирам другите хора, независимо кои са и какви са.

272

Анонимен

преди 2 години

До Питане 397 Че вие още си крадете, гербав. Вие, т..р..о.ловете от бюджета си взимате заплатите, нали. Не става бързо изриването на гербиевите обори.

271

Данко Харсъзина

преди 2 години

До Анонимен...... По принцип съм от герб но всъщност съм ......... Ами тогава си готов да станеш радевист. Отговаряш на единственото необходимо условие.