310

Анонимен

преди 2 години

Активизирал се е, защото Румбата ще спечели втори мандат. А пък Деса Банова иска да е първа дама.

309

Анонимен

преди 2 години

Плевнята много се активизира напоследък.

308

Анонимен

преди 2 години

Коя твоя демокрация е разрушена ве лилипут?

307

ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ПРАВ!

преди 2 години

Ще бъде голяма грешка на Борисов, ако не номинира съденият за ощетяване на руските интереси Николай Ненчев за президент и председателя на Атлантическия съвет на България /АСБ/ Доцент Момчил Дойчев за вице-президент. И двамата са достойни български евро-атлантици.

306

Глу Пак

преди 2 години

Преродената ирландска Пастирка словоблудства.

305

Б.Костадинов

преди 2 години

А Вие Другарю Певнелиев не я ли решихте с вашето раболепие и послушание?От всички Президенти до сега Вие сте най-слабия.

304

Анонимен

преди 2 години

Ахаааа! Вашата демокрация се руши значи? Коя е вашата демокрация бе, Росене?

303

Анонимен

преди 2 години

развалили личната демокрация на измамника расим

302

Анонимен

преди 2 години

ТВОЯТА я руши, моята-НЕ!

301

Спокоен

преди 2 години

Принципно, бившите президенти много рядко правят изявления, дават мнения и т.н. И Стоянов, и Първанов ако щете, пък и по света е така. Само това недуразумение през ден подскача и джавка пред някоя камера. Имам усещането, че изпитва дефицит на внимание.

300

Алко

преди 2 години

Спрете да показвате това "нещо"!!! Срам ме е, че този е бил президент!!! Не познавам човек, който да го е харесвал нягога във времето. ФАлшиво избран и насила изкарал цял мандат!

299

Анонимен

преди 2 години

Значи стига сте си запълвали програмите с разни смешковци. Резултата е ясен.....Румен Радев - ПРЕЗИДЕНТ!!!

298

Анонимен

преди 2 години

Тази личност може би не разбира, че и на предишните избори го влачеха от студио в студио, от медия в медия и с абсолютно нищо не помогна на един от тримата най-богати в света футболисти, а именно Бойко Борисов....Обидното е, че футболиста от Банкя продължава да има народа за доста глуповат и с помощта на мекотелото ще го обърка и промени мнението му. Но факт е, че никой не смее да се изправи срещу явлението Румен Радев, защото знае как ще бъде, не, победен, а размазан!!!

297

Асан

преди 2 години

Тиквата го страх да излезе за президент срещу Генерал -изтребител Радев защото ще го отстреля :)))

296

Анонимен

преди 2 години

До 435 имам чувството Абе ти очи,уши,нещо в главата имаш ли?Няма за какво да се договарят никой с никого,та този зелен чорап е абсолюно вреден за България

295

Анонимен

преди 2 години

Когато българина разбере, че е много важно всички да са добре. Защото в момента това не е демокрация, а един див капитализъм. Бойко държеше политиката и следеше някой да не кривне в друга посока, Пеевски разпределяше парите в държавата, а Гешев ги пази.....Герб и ДПС са отровни за средната класа. Факта, че масово се напуска страната от лекари и медицински персонал, образовани хора и дори тези без специално образование, говори за мафиотското управление на държавата ни...

294

Мария

преди 2 години

Какъвто е днешния прецедент такива са троляците му и всички подкрепящи го.Формени

293

имам чувството

преди 2 години

че всички стари мутри са се разбрали по между си, да говорят глупости срещу Радев и други достойни личности, за да объркат народа.. Защото ако избереме Кирил Петков, Василев, Рашков, Радев... ще им се потърси сметка на всички

292

Анонимен

преди 2 години

На следващите избори ИТН ще са първи с пълно мнозинство а Румен Радев ще спечели още на първи тур! Само те мислят за обикновения българин, ръководят се от Конституцията и Законите на РБ а не като другите козируващи на чужди интереси партии и мижетурките около тях!

291

Анонимен

преди 2 години

Не случайно Борисов и неговите фалшиво създадени с наши пари бизнесмени се ползват едва с 15% доверие. Крайно време е да ги свалим от джипките и да престанат да се държат с народа като с *** роби. От 30 години не сме имали политици, които работят за тези, които са ги избрали на тези постове. Корупция, лъжи, кражби, разпределяне помежду им на европарите....Ако не бяха крали и наистина градяха не собствените си партии, а държавата, сега нямаше да има липса на образовани хора...