8

Живяла някога

преди 2 години

Браво за решението на хората от Айтос, имате подкрепата от една средностатистическа млада жена от Централна Източна България, която се е нагледала и наслушала на какво ли не......

7

Асан

преди 2 години

Какво му е на пътя сигурно е на 100 години и все карат коли :)))

6

Анонимен

преди 2 години

На 15ти септември РАШКОВ беше изкарал милиционерите да пазят от катастрофи. Голямо опазване направиха. Едно ауди разцепено на две, един пешеходец в тежко състояние в болница, една майка в тежко състояние в болница, а семейството и - мъж и двете и деца, мъртви. Ей това е МВР, срам, позор, резил и бок.луци.

5

м дааа

преди 2 години

Решението е просто и лесно , ако кметът толкова милее за града , да издаде заповед за забрана на преминаване на камиони над 10тона в определени времеви диапазон в работните дни и 24ч през почивните и да видиш от АПИ и тям подобните лентяи как бързо ще намерят решение.

4

Анонимен

преди 2 години

Няма отсечка на смъртта, има само плиткоумна глава.

3

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3А защо правителството? Айтос си има бюджет -- да се хващат и да работят.

2

Тошо

преди 2 години

Трудно е за разбиране...град ....с кмет и общински съвет и да не са разрешили този въпрос до сега...какво правят тия хора .....със сигурност има решение, но не , не е помислено до сега!?!Жалко, толкова хора да си отидат без време, на чия съвест е това!?!

1

Анонимен

преди 2 години

Вярва ли някой, че правителство, което спря ам Хемус с готовите пари за нея ще тръне да прави обходи на някакви си в някакъв си Айтос?