16

Анонимен

преди 2 години

Затлъстяването е болест. Ако някой от починалите е бил със затлъстяване, щеше да е вписано като болест. И не спекулирайте с наркомании и глупости. Малко уважение имайте към починалите . Истината е една -вирусът убива, а ваксините спасяват.

15

Анонимен

преди 2 години

Имали са доста време да се ваксинират, да са мислили ако са имали с какво.Единствено ми е жал за дечицата и тези с автоимунни заболявания, ок останалите *** и ганьовици последователи на Мангъров нека си следват съдбата ->поп и гроб.Мангъра е ваксиниран от 10 месеца и ви се смее открито в очите.

14

Анонимен

преди 2 години

Повярвали са на антиваксърите -терористи. Някой задал ли си е въпроса защо Европа ваксинира и децата? Ами затова! За да не погребват деца и младежи!

13

Анонимен

преди 2 години

Защо не са се ваксинирали? Вирусът е гаден, и деца умират. Не чакайте!!!!

12

Анонимен

преди 2 години

Все по-млади хора умират и то съвсем напразно! Ваксинирайте се, бе хора! На какво разчитате? Не вярвайте на мангъровци! Най-голямото нещастие е да погребеш децата си!

11

Demonaz

преди 2 години

Никога до сега не са умирали хора на 22 и 23 години. За почти 2 години плашене, доста рядко някой на тези години си отива от "ковид" дали не са били наркозависими с отслабен имунитет или по 130 кг. като знаем днешните жени.

10

До10

преди 2 години

Остави ги, и без това хората ги разбраха че мошенници нашите управници! И не само това,ами. И репресори ,сякаш Бог им е дал правомощие да си разполагат с живота ни! Направо ни мога да ги гледам вече ,толкова противни. А тези дето пишете тука статиѝте-жал ми е колко сте бездушни!

9

Анонимен

преди 2 години

Вероятно са били препаратизирани и от полезните химикали са ритнали камбаната,но търгашите с бели престилки мълчат като тиквата крадлива за шкафчинциту.

8

Имате грешка

преди 2 години

Аз съм мъж на 44 г. имам диабет, хронично бъбречно и сърдечно заболяване И НЕ СЪМ УМРЯЛ .... след като ви пиша ... хаха . АМИ ПИШЕТЕ ИМЕНА или поне ГРАД И БОЛНИЦА ЗА ДА ВИ ПОВЯРВАТ ХОРАТА ... че то така написано само оФцете и зомбетата ще ви се хванат на дъъъъъъъъъъъългия като Слави списък , само с някакви години и произволен брой "заболявания" . . Ако искате да убеждавате антиваксъри - ПИШЕТЕ ИСТИНАТА и с повече подробности за доказателство.

7

панчо

преди 2 години

аз се ваксинирах и не мра да му мислят не ваксинираните

6

бай ганю

преди 2 години

ахам и всичките са били ваксинирани

5

А аз

преди 2 години

Само да попитам,за един преател иска да знае:били ли са с някаква вакса бодвани? Или турят на всичко Що мре кобид??? Големи грехове ,големи сътворявате ейййййййй!

4

няма

преди 2 години

да има непокачен от к=рвата и п=едарТа

3

Асан

преди 2 години

С коя вакцина са вакцинирани

2

Номер2

преди 2 години

Вече правилно го казват: С ковид, а не ОТ ковид! Хората си умират, както преди! По 300 българи на ден! Промяна няма! Само където паникьосват хората, че от тези 300 има и няколко с ковид!

1

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Преди да почнат "ваксинирането", ковигрипчето тръшкаше само стари. Откакто почнаха - вече падат и млади- Интересно като почне масово "ваксиниране" на 12-18 годишните, дали "новият вариант" на вируса ще почне "да ги поразява". Вече ни подготвят.. за този ВАРИАНТ