143

АнонимеН

преди 2 години

НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ, ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СПРЯМО ПРИРОДАТА!

142

Анонимен

преди 2 години

147 ако имаше истински работеща ваксина аз също бих се ваксинирала. Но нямам доверие на тази. Твърде много лъжи, твърде много реклама и заплахи. Никой не прави това за качествен продукт. Аз вярвам в науката, имам всички ваксини, децата ми също. Но не вярвам на тези, а и знам колко много лъжат компаниите и разните органи, когато има фин интерес. Нещо друго стои зад тези ваксини, но не ни се казва какво е. Ще излезе рано или късно. Има твърде много търсещи хора, че да успеят да го скрият.

141

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 134 Има вече в Китай, на Санофи. Всички китайци са ваксинирани, не участват в експеримента с генните препарати.

140

Шаши

преди 2 години

Лъчо, можеш ли да изчислиш, кога ще идват немските танкове?

139

разбира се

преди 2 години

До Анонимен 147Никой няма нищо против истинските ваксини!Но тези измислени недоразумения,дето зорлен ни ги тикат да се боцкаме няма да ги бъде!

138

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са перфектен щит - гарантирана 100% доживотна защита срещу заболявания с огромна смъртност. Само ваксината за хепатит е със срок 5 години. За морбили и полиомиелит на практика носят доживотен имунитет. Да сте чули някой ваксиниран с тези ваксини да се е разболял? А препарата срещу ковид-19 който наричат ваксина е търговска спекуалция която да донесе бързи десетки милиарди печалби на фармацефтичната мафия и милиони комисионни на хората около Урсула и може да доведе само до уврежнане на здравето и имунната система.

137

Голамата измама

преди 2 години

Това може би е най-голямата измама в човешката история. И добре го направиха, щом хората са толкова глупави - цял свят накараха да се инжектира с тестови химикали които ги пробутаха за ваксини, и направиха милиарди печалби, а сега вече иамамените ще трябва всеки 3 месеца да ходят да им инжектират във вените тестовия химикал ако не искат да им се срине имунната система.

136

Анонимен

преди 2 години

До Бay И ние искаме да се посъветваме с експертите, без посредник. Защо не вземат да препитат 10-15 хил. учени, които са много наясно с материята, но с полиграф :) Тогава или ще узнаем истината, или ще "чуем" оглушително мълчание, което е същото.

135

Василев

преди 2 години

Ковидът и ваксините решават няколко генерални въпроса на васалните правителства по света!Първо в буквалния смисъл на думата се затварят устите на хората!Второ едрият вътрешен капитал има време да се преформатира,пренареди, и да заеме пак своето господстващо влияние!Трето , вече са безпредметни всякакви диалози между работодателите и работници за покачване на жизнения стандарт!Четвърто , така хората се научават да се страхуват и стресират, което ги прави лесно управляеми!Агент Рита Брамачи!ЦРУ!

134

Анонимен

преди 2 години

Стига бе! Цялото ми семейство изкара ковид и то още първия му щам, дето беше най-агресивен. Всеки го кара с различна тежест. Децата най-леко, аз с ужасно главоболие и 3 дни несваляема температура от порядъка на 39 гр. Мъжа ми не вдигаш температура и пи 3 антибиотика. Сега, година и половина след боледуването ни всички сме ок. Никой няма увредени органи и за ужас на паникьорите за тоя период да сме имали най-много хрема от климатиците. Ваксинирани сме с всички ваксини по календар, но не с ковид!

133

Анонимен

преди 2 години

Аз вече съм уморен от всички тези мерки и локдауни. Противник съм на ваксините по принцип, с изключение на класическите от едно време, но сега ако имаше ваксина срещу ковид-19 бих се ваксинирал.

132

Бay

преди 2 години

този човек се изказва за ваксините, защото се посъветвал с експерти... Така правят умните хора. Не да си мисли 'аз съм гении и знам всичко' :D

131

Анонимен

преди 2 години

Д-рът е гербав т...р..ол.

130

Анонимен

преди 2 години

В Ботевград такова чудо - изнесени пунктове за имунизация в почивните дни НЯМА ----///----- А ти ваксиниран ли си?

129

Анонимен

преди 2 години

След като БНТ покани математикът д-р Лъчезар Томов - преподавател в Департамент Информатика да се изкаже за ваксините, защо не покани и някой професор от миннно геоложкия институт преподавател по полезни изкопаеми да се изкаже за ваксините?

128

Батко

преди 2 години

Аз не мога да разбера на този психично болен човек до кога ще му давате думата? Този е жаден за изява да си вдигне егото. Съмнително е и дали е математик, а от медицина е ясно, че нищо не разбира!

127

Анонимен

преди 2 години

За истинските ваксини сме съгласни. Ние не сме антиваксъри. Напротив. Но тея бози не ни убедиха, че са истински ваксини с всички разрешения за използване. Има нещо нередно в тях. Колкото и да се пънат да обясняват, че науката била толкова напреднала, че вече правят ваксина за 1 год, знаете че човешкото тяло и реакциите му са си същита както и преди векове. Хората не са машини. Проблемите ни се проявяват след години и това тук не се отчита. Просто отказваме участие в експеримента. Това е.

126

Маймуни

преди 2 години

Правят ни на маймyни! Ваксините не правят една болест да изглежда като друга болест, това не е ваксина. Ваксините дават 100% имунитет и защита срещу болестите.

125

Анонимен

преди 2 години

Какви времена - математиците ни разказват какви увреждания получаваме от грипа.....

124

Анонимен

преди 2 години

До Василев И, като осъзнавате всичко това, как помагате?