16

До16

преди 2 години

На 68съм.Скоро смених пломби от 11годишна възраст поставени в училищен зъболекарски кабинет.Още бяха здрави,но черни.Наистина много болеше!Вие сте без зъби ,защото не сте полагали достатъчни грижи,а не заради зъболекарската машина!

15

Очевидно дърт

преди 2 години

Не знам защо, но първата ми асоциация е едни червени автобуси шкода паркирани в училищния двор, а вътре зъболекарски стол ама от тия, с *** дето се натиска да се върти борчето. С едни ремъци, бе инквизицията им е завиждала. И след "грижата им" 50 годишни останаха без един зъб в устата.

14

Бонго Бонго

преди 2 години

До *** философи антиваксърите.Съвсем скоро ще хванете гората, там е широко, удобно и пълно с приятни моменти. Вземете с вас и юмрука редник Радев.

13

Анонимен

преди 2 години

Вече ни наричат "и д,и,о т,и,т,е на европа" . И с право!

12

Анонимен

преди 2 години

Още имало някои, дето смятат, че ваксините те правели имунитет! Абе ало, ти в 17 век ли живееш? Ела ми виж антителата, повече от на преболедувалите ми познати са! Над 20 вида ваксини има вече против ковид, как пък една не ти пасна на кухата кратуна!

11

Анонимен

преди 2 години

До House M.D."Пунктовете не са имунизационни, а ваксинационни, Калкулаторке!!! Там ваксинират, а не имунизират"МНого правилно, защото тези ваксини НЕ ТИ ДАВАТ имунитет.

10

Анонимен

преди 2 години

Егати цирка. Това с ваксините стана като махленски базар. Какво ли не правят *** да ти натикат някоя отрова в тялото

9

Анонимен

преди 2 години

На пазара в Димитровград покрай другите ментета може и да пробутат някоя ваксина.

8

Анонимен

преди 2 години

"Сигурно и в Папуа няма такъв абсурд да ти слагат ваксина пред бакалия или на паркинг."Във всички западни страни има мобилни центрове за ваксини. В Германия, Холандия, Белгия и т.н. има дори преоборудвани автобуси и ванове, които спират всяка седмица на различно място по предварително определен график.Не коментирайте неща, които не знаете, дори и анонимни ставате за смях.

7

House M.D.

преди 2 години

Пунктовете не са имунизационни, а ваксинационни, Калкулаторке!!! Там ваксинират, а не имунизират

6

зън зън ганке ле

преди 2 години

Дали са изнесени или внесени тия пунктове ми е все тая!И за комунисти не гласувам!

5

Втрещен

преди 2 години

Сигурно и в Папуа няма такъв абсурд да ти слагат ваксина пред бакалия или на паркинг.

4

malart

преди 2 години

Хората умират от липса на превенция за ракови заболявания и от менте храна. Кога пунктове за превенция на ракови заболявания?

3

Бай гаенеф

преди 2 години

Най простата нация в Европа затова завинаги остава на дъното с ниски заплати и високи цени.

2

Бил Гейтс

преди 2 години

Побързайте ще изпуснете ъпдейта на Windows 11, който ще е наличен тази есен в комплект с моите инжекции... Вече ние се специализираме в писане на суфтуер за ваксионационни наночипове, но спокойно ще си отдържаме пари за лиценз директно от банковата ви сметка, която ще бъде кодирана в личния ви наночип.

1

МИЛЕНИУМ

преди 2 години

БРАВО