107

Анонимен

преди 2 години

Еееее, дончев, мacтийо бъxлива, теб на плажа ли те набримчи Тулупа, а? А двеста? Отзад?Аре, потапяй се, гербераст! Harла пacмина! ВЪН!

106

Анонимен

преди 2 години

Джон Траволта и Пекенеза не можаха да си оправят микрофоните, та държавата ще оправят заедно с онова моме, магистър-инженер мениджър социално управление.

105

Читател

преди 2 години

Дончев, ама ти си бил истински Гъзолизец Храбър, че и се опитваш да изглеждаш "интелЕгентен", но то покрай Бойко от Банкя това едва ли е много трудно, нали?

104

Ало, Ваньо!

преди 2 години

Дончев, Дончев ... Ако си даваш сметка на какво приличате пък ГЕРБ с Борисов за тартор и тоталната ви борисовщина ...

103

Анонимен

преди 2 години

Като не ставали тия,ония(Петков) можели да стават.Вие опитахте и с Жорж Ганчев, и с Бареков,и с Трифонов,и с Манолова.С тая логика сме на опашката и чакаме някой да ни оправи.Българският избирател гласува емоционално вместо да гледа коя партия защитава интереса му(данъци,услуги,инфраструктура,сигурност и т. н..)Но,такъв е материалът за събаление.

102

Тошо

преди 2 години

Лятна любов на плажа, добре, но да не се окаже с .... неочакван потенциал и край на 14.11.21!Защото като не стават тия, дай да видим ония, може пък те да стават за работа!

101

Анонимен

преди 2 години

НероденПетковият проект ПП(Платени Пеderаzи) ще отнеме гласове предимно от ДБ. В България няма толкоз пеderаzи и за двете партии.

100

Сата НАТО

преди 2 години

Дончев почва да си показва типичната герберастка про стащина, но там сексисткият тон го задава дебе лакът от село Банки - известен е бачс 200

99

Зоро

преди 2 години

Не мисля че проекта ***+Кокорчо ще влезе в парламента! Много ми приличат на царя, направиха се едни големи реклами и го пробутаха. Обаче веднъж стомна за вода...Хората се оправиха за 800 дни яко, нали. По скоро се опариха и не вярват на някакви менте реклами.

98

Анонимен

преди 2 години

"Надувайте балона, надувайте момчета - да каже пук!"Този балон-зайче ще каже фъсс ....и ще мирише лошо!

97

наблюдател

преди 2 години

Мераклия.

96

ДевалвацияПолитичска

преди 2 години

Фокусниците от задкулисието изкараха отшапката си ново бяло зайче,..ама харвардско. Старите зайчета се окакаха едно друго и взеха да вонят! А изпирането им бил дълъг и труден процес - затова зайчета еднодневки. Ползваш - хвърляш! Ей, тва за нищо си ги нямате тези бели зайчета - едно време ползвахме тоалетна хартия за тези цели, ...даже в-к "Работническо дело"!

95

ЬЬЬ

преди 2 години

Който не е бил във властта,само той не е крал пари от държавата (сиреч от всички нас).Сега на мода са Петков-Василев,но ние преди повярвахме на костов,на царя,преживяхме лукановите зими,тройната коалиция и орешарски,минахме през неописуемата хиперинфлация на виденов и банковите фалити и какво: останаха ни само излъганите надежди,беднотията и мизерията.След всички тези случаи,вече не вярвам на нищо и в никого и спирам да гласувам,за да не се разочаровам повече.

94

555

преди 2 години

Дончев, всеки вече знае ,че борбата не е между лявото и дясното а между разумното и безумното. Ултра популистите и случайните нови , коита попаднаха в 45 и 46 парламент , доказаха своята немощ , вул-гарност и цинизъм присъщи на първичните индивиди и за да се даде отпор на разрухата, която вече набира скорост , най-разумния ход след изборите е ГЕРБ БСП и ДПС да създадат коалиция и най-подготвените от 3те партии да поемат министерствата. Да,това е компромис, но с висша цел-спасението на България.

93

Чочо

преди 2 години

Ами...ходи да се любиш,тогава

92

Злобен

преди 2 години

И този е злобен като господаря си.Логично - при това съдържание на телефонните разговори между двамата ...

91

Анонимен

преди 2 години

Големи философи се извъдиха всичките...

90

Qanon

преди 2 години

Дончев май завидя и пожела двойката да стане тройка... Ехх... :)

89

иво

преди 2 години

Тая лятна любов Дончев и Боко Тиквата ще я почустват мощно изотзад.Тъкмо гербаджийските мутри ще са подготвени за бай Ставри.

88

Алекс

преди 2 години

Красивата лятна любов ще се превърне в тежък изборен нокаут.