7

пияница мистик

преди 2 години

Аз като дойдох преди години да живея в София не можех да го понасям този град. Ама сега си го обичам колкото родния ми Пловдив :))) Само че аз съм в центъра, ако живеех в някакъв квартал като Люлин, Орландовци надали щях да го харесвам толкова. Скоро бях в Манастирски ливади. Станал е страхотен квартал. Много баровски, хубави нови сгради и затворени комплекси. Като всеки голям град си има хубави квартали и гета. Абе бива Софията :))))))

6

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е човек да търси красивото, дори и в гадните места.Но, ако сме обективни сф си е бая грозен град.

5

Анонимен

преди 2 години

Българите изоставиха малките градчета и села на ромеите и отидоха в София затова цели области са с чисто джунгалско население като Казанлъшка Ямболска Новозагорска Сливенска и др. околий

4

Анонимен

преди 2 години

"Етюдите на София" е доста сладникав проект с фалшива романтика. Снима отвисоко, отдалече, добавя изкуствени филтри. Къде са ***, които пътуват с метлите и мръсните дрехи в градския, къде е прахта, която вдигат докато метат, къде е мизерията, миризмата, простотията?Как това момче има достъп до толкова сгради, изобщо има право на това, граничи с беззаконие бих казал, само за да си движи проекта. Кога ще спре да публикува лица, които не са дали съгласието да бъдат снимани?

3

Анонимен

преди 2 години

София си е жив кърлеж,впил се в тялото на държавата.

2

Анонимен

преди 2 години

Имаш право да не пишеш тъптии.

1

Анонимен

преди 2 години

ако ме е снимал имам ли право да го съдя? да или не и на какво основание, ако отговора е да, да знам кво да правя. благодаря!