43

Сашо от Варна

преди 2 години

Предпочитам да инвестирам в една каравана, и така ще си бъда независим и мобилен. Ще спестя сума ти пари, винаги ще бъда близо до работата ми и ще се местя на воля все на хубави места!!!

42

Айде нЕма нужда!!

преди 2 години

Нито санирането е истинско, нито пък имаме държава! Мафия безкрай~~~~~~~~~

41

УЖАС!!!

преди 2 години

Аз ВЕЧЕ изплащам кредит от 100 лева на месец и издъхвам и изнемогвам. А за още един кредит и дума да не става - невъзможно! Това сме хората които още ходим на работа! А като отчетем застаряващото българско население (скоро ще се разберат резултатите от преброяването), голяма част от домакинствата в България са от пенсионери, които и един лев не могат да заделят от мизepните си пенсии!Значи саниране на кукувден? Решението - България да стане богата европейска държава. Как? Като не се краде!

40

Анонимен

преди 2 години

Средно по 18хил. на апартамент струваше санирането на един блок в Горна Оряховица! Стиропор, боя и дограма -18хил. на апартамент! Пари от данъци когато са чужди и без контрол, лесно се дават

39

Fena

преди 2 години

До 42 Я па ти..Тези 4 милиарда, както и всички грешни праичики хвърлени на вятъра досега за т.нар. "Саниране" са за "Енергийна ефективност" или как да се топлиш повече, като цапаш по-малко природата. Само някоя покорна и подкупна кратуна е решила, че това е санирането. Може да е АЕЦ, може да е газификация. В пъти по-оптимални методи за повишаване на енергийната ефективност. И то за всички, не за пет човека.

38

Ами

преди 2 години

До Никк Тези които са си изолирали апартаментите, сменили дограми, тръби и т.н., ще плащат само за общи части и прозорец, на избите и боядисване на блока. Лесно се изчислява, каква е квадратурата на поставената изолация на блока, дограмите и метража на поставените тръби! А сигурно ще има за подмяна и кранове и друга арматура по ВиК, която също може да бъде вписана към общи части.

37

Пурко

преди 2 години

С така нареченото,,саниране,, нищо не правят.Лепят стиропор и боядисват.50процента от парите се крадат от ,,наши,, фирми.Първоначалната идея беше да се обследват заварките при панелките и ако се налага да се подсилят с нови заварки и чак след това да се вършат другите процедури.Сега е ,,Мижи да те лажем,,

36

Асан

преди 2 години

Хоризонтът е далече... Пари на унгарски мушеници да давам :)))Който е имал пари вече са е санирал - студиопор и дограма :)))

35

Анонимен

преди 2 години

Ами тя Кристилинка още като неше Евродепутатка каза, че 50% трябва да се поема от собственика. Ама това саниране си е чисто съсипване на панелките.

34

Анонимен

преди 2 години

Ами тя Кристилинка още като неше Евродепутатка каза, че 50% трябва да се поема от собственика. Ама това саниране си е чисто съсипване на панелките.

33

Селянин

преди 2 години

Понеже съм селянин, така съм роден и така живея, не разбирам защо с всеки литър платено гориво, защо с всеки лев даден за брашно или олио, с всяко купено лекарство, аз плащам данъци за да облепят сградите на гражданите с фибрант или каквото и да е там. Защо???

32

Истината

преди 2 години

За БеляНе първо бе 10 милиарда, после 15 милиарда, но като го знаем какъв е крадец Тулупа, уникално крадлив, щеше да удари 25 милиарда и тока от там щеше да е абсолютно непродаваем. А нашият блок наполовина е саниран и без тези крадци

31

Никк

преди 2 години

Някои хора вече са направили изолация на апартамента си, както и смяна Вик-то. И те няма да са съгласни да плащат отново. Затова трябва да се мисли в две посоки - едната е да се направи механизъм за саниране на несанираните апартаменти от блока, както и за саниране на общите части - например стената на стълбищната клетка, под първия етаж и тн. Другото за което трябва да се измисли механизъм е боядисване на всички апартаменти, целия блок в един цвят

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29Не мога да разбера с какво толкова си изпатихте. Фирмата била тежка, работниците бавни и мързеливи. Но в крайна сметка има ли резултат? какво се случи с блока? Ако накрая все пак блокът ви е чист с нови дограми и външно боядисан какво от това че е станало бавно? на някои хора им дай само да говорят лошо за определени неща защото така обикновено се прави. да ама критика без покритие е досада.

29

Ай Сиктир

преди 2 години

Да шибне едно земетресение седма-осма по Рихтер да видите новите тухлярки как ще станат на купчини червена прах. Па айде ме гОворете как ще санирате комунистическите панелки, де идейната им фаза е за петдесет години. Минимум.

28

?!?

преди 2 години

Това е не социалистически подход, от социалиста Радев. Та хората пари за стълбище едва сабират, тия за саниране говорят. Лъжи да ни маже , че ще има саниране. Явно идеята ще залегне в новия " Проект" на двамата архитекти в политиката и икономиката. Нали казаха, че с десни идеи ще правят леви политики. Очаквайте още сливи за смет и да ви дойм като крава за общо благо. Благодаря не ща.

27

Анонимен

преди 2 години

Ние си изпатихме с това саниране. Фирмата, която дойде беше от хашлашка по-хашлашка. 4-етажен блок един месец санираха. Толкова мързеливи работници - един апартамент пет дена! Ако не им се даваше зор, щяха да си санират цяла година.

26

Анонимен

преди 2 години

Сланиране с ракия и много бири ! Пържоли и печени ребра на жар !

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14да така стана и с нашия блок. от три черинайсететажни блока само нашия го санирахме. Другите така и не се разбраха и сега нашият стои новичък и чистичък между двете олющени мърсолетини. Една стотинка не ни взеха. Който е мислил е постъпил умно. Сега да му мислят тези които сглупиха и на които сега кроят кюляфа. Явно ще си живеят така до момента в който блокът тръгне да се събаря. Но и тогава май няма да го санират. Хората са си просто такива.

24

Анонимен

преди 2 години

Нашият панелен блок целият се е облял в пукнати..., ако речем и да го санираме хептен ще се разпадне.