106

ами

преди 2 години

Баце не дължи ли нещо в НАП за чекмеджето?

105

Анонимен

преди 2 години

Спецов май напъна герберите.Вият на умрело.

104

Анонимен

преди 2 години

А Борисов кога ще върне откраднатите,източените и изкараните с рекет от ГЕРБ пари на българския народ?

103

Анонимен

преди 2 години

До 404 - Щом герберите и депесарите реват, значи този човек върши работа!! - ______ - Така ще да е! И тогава щом чалгарите на ИТН и мутрите на ИБ(г)НИ много неистово реват срещу Борисов, значи този човек си върши работата много добре!

102

Анонимен

преди 2 години

А казват ли колко дьлжи техният лидер и техните фирми в цифри

101

Бай Кольо

преди 2 години

Браво бе Радев - назначи данъчен измамник за шеф на службата,която трябва да следи и предотвратява данъчните измами.Нищо чудно,че държи на този пост човек измамил държавата с 1.5 млн.лв,след като държи в екипа си хора заподозряни в престъпления и ги пази от преследване.Кой знае каква сделка стои зад упоритото му нежелание да го смени.

100

404

преди 2 години

Щом герберите и депесарите реват, значи този човек върши работа!!!

99

Киро Рамбото

преди 2 години

Мда, било законно да продадеш фирма със задължения. И всеки като почне да продава фирми с милиони задължения на бездомници, както ще стане?! Това ли е промяната, която искаха яйцехвъргачите? Гласувайте пак за бабикян, мая и фигуранта.

98

Сата НАТО

преди 2 години

Да продадеш фирма със задължения е също толкова законно, колкото да продадеш фирма без задължения. Длъжник е този, при когото са отишли задълженията. Гербилите много добре го знаят, но лаят, поради липса на друг повод. Спецов няма имунитет и ако имаше законово основание, Прокуратурата щеше да го е захапала. Но законово основание НЯМА.

97

Анонимен

преди 2 години

Щом ревът по всички медии, явно си върши работата човекът.

96

Няма по добро

преди 2 години

От това да назначиш крадец на ДДС за шеф на НАП да лови крадците на ДДС щото той най-добре знае как става. На същата логика ЦвВасилев е най- добър за шеф на БНБ, Божков за Министър на финансите ...

95

ББ

преди 2 години

До Гениално!е гроб помагаше грабежа на божков през лотариите...Божков дължи над милиард,телевизиите на домузите ви лъжеха да търкате...пеевски през лафките си ви ги продаваше...само факти...ама за тези грабежи мълчат...изсмукват и налагат манипулации по гьобелс дпс-гроб!САЩ и приятели създадоха нов Военен Блок...безкомпромисен...Честито на Свободният Свят...имаме си защитник...решителен!и децата на...офшорковците го населяват..добре дошли!!!

94

Гениално!

преди 2 години

Най-добре е Радев да награди Спецов за успешната сделка - щракнал с пръсти и 1.5 милиона дългове били изчистени. Така айдуците на Радев като завлекат държавата с няколко милиарда, пРезидентът ще му възложи да продаде държавните задължения на сламеното лице, дълговете ще станат несъбираеми и всички ще бъдат щастливи и хоро ще играят. . (Приказка за Нов Морал)

93

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ да са били оправили законодателството да не може да си продаде фирмата на "сламен човек" имаха 12 години да го направят, само че не го направиха, за да могат да си крадат на воля без никакви последствия. За 12 години в ръцете им са потънали 12 милиарда. 1.5 милиона е жалка сума в сравнение с откраднатите от шайката на ГЕРБ.

92

Анонимен

преди 2 години

А колко дължат ГРОБ????

91

Анонимен

преди 2 години

Тоя тия милиони по край културизма ли си е спечелил

90

Анонимен

преди 2 години

Чета в коментарите как герберите лъже ли , защото дамаджаната Рашков не сигурно.

89

Анонимен

преди 2 години

Във ГЕРБ всички да фигуранти на Бойко Борисов и сега фигурантите се разлаяха.

88

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ откраднаха стотици милиарди чрез управлението си. Защо още са на свобода?

87

Шкумбата

преди 2 години

ДДС източвач да стане шеф на НАП. Е това ако е вярно!!!!! - Ще бъде вица на годината>