11

konstiga mаnniskor

преди 2 години

Не искат мерки, не искат маски, не искат ваксини, защото то Ковид няма, но тръгнали хората да си вършат работата и са се загрижили за Ковид пандемията за която нищо не направиха да се ограничи. Няма угодия. Затова пуснаха онлайн преброяване, защо не се възползвате.

10

Евроатлантик

преди 2 години

След преброяването,ще падне яко изтърбушване на апартаменти.

9

до 11

преди 2 години

Страшен филмар си! Може да поговориш малко с психолог за тези паник атаки и дереализации

8

Анонимен

преди 2 години

След като електронното преброяване се удължава до 30 септември,преброителите по домовете да тръгнат след тази дата/като тя се удължи съответно толкова колкото и за електронното/ за да установят непреброилите се онлайн.Кави са тези паралелни действия-да ти звънят и тропат по вратите делник и празник от 8 до 20ч.

7

ПроСоТо

преди 2 години

До Христо ХристовЕй лъжец ти все ми обещаваш, че ще ходим у вас да направим секс и досега така и не си ми пуснал. Чувам, че и други хора от протеста си излъгал. Не те ли срам бе! Така да лъжеш хората.

6

Анонимен

преди 2 години

Я, чакайте малко!Нали се взе решение електронното преброяване да се продължи до края на месеца...какви са тия глупости, дето ги пишете?!

5

Анонимен

преди 2 години

а след това ще има не скок, а взрив на ковид когато тия тръгнат да го разнасят от порта на порта!

4

Преброяване

преди 2 години

На пилците през есента...класика. Така Карл Швааб ще знае какво имате да му давате на него и Ротшилдови до 2030г.

3

Христо Христов

преди 2 години

Заптиетата на гербаджииската мафия тръгват да огледат какво още могат да откраднат от бедния народ, който грабеха безмилостно през последните 12 години.

2

Анонимен

преди 2 години

А тия бройкажии ако ми заразят семейството кой да тепем.

1

Анонимен

преди 2 години

Хич и да не ми досаждат! Всичко което ги интересува и е важно за преброяването го имат в общината, а какво притежавам в къщи и какви са ми намеренията не е тяхна работа.