57

Анонимен

преди 2 години

Военен преврат с нова конституция ще спаси отечеството.Президентска република със законодателна инициатива.Забрана на всякакви мафиотски партии тип ДПС.Не се ли случи промяна няма да има и порциите пак ще ги раздава Ахмет Доган с нови парламенти и мнозинства.

56

Анонимен

преди 2 години

Не може държава тръгнала от ниво 3 долара заплати, да стигне далече в Европа, нали имате малко мозък да помислите.

55

Премиер

преди 2 години

Абе то как няма още 5-6 като този Янев дано занапред да бъде и ще забравим за идиотското управление на герб!

54

Анонимен

преди 2 години

Борисовото колко доверие имаше?

53

Ямболски цървул

преди 2 години

МАЧКАЙ ЯНЕВ!...С ТЕБ СЪМ.

52

Диана

преди 2 години

До до диана Какво опоскаха бе *** за 12 г.твоите гепаджии?То всичко вече беше опоскано от предишните години, от прехода на БСП, на късогледите и глухи въл.чи глутници на БСП дето сега завиха отново за плячка от възстановителния ЕС фонд..Докато тези са около властта, тежко ни! Истината е, че и вие, дребните никакъвци /според едрите такива/ се надявате да докопате нещо, но ще си останете със зяпната уста този път-нищо не само няма да стигне до вас, ами и партията-майка ще ви "покаже мястото"

51

Анонимен

преди 2 години

ЯНЕВ И В ЗАТВОРА ЩЕ СРЕЩА ГОЛЯМО ОДОБРЕНИЕ ОТ РОМСКАТА ОБЩНОСТ

50

баба мара

преди 2 години

служебното правителство тръгна добре сега очаквах да сменят здравния и военнияминистри двамата юнаци след гафа с екогласност отгърмяха при моя избортака че изб активност вече е много ниска просто няма за кого

49

Анонимен

преди 2 години

до 57: огледай се около теб, всичко построено от герб се разпада, защото е крадено безогледно, държавата беше напълно катастрофирала още преди ковид и Бойко спасяваще положението всяка година с нови заеми.

48

Анонимен

преди 2 години

Като ги гледам тези резултати все повече се убеждавам в две неща - че всико което ни се случва е заслужено, и че трябва да емигрирам.

47

КаквоЩеКажетеЗаТова

преди 2 години

Ха-ха ония двете вървежните министерчета бяха извадени като жокер от зеления чорап на радев, а сами радев бе изваден като жокер от пазвата на Нинова преди 5 години. Бръкнаха в кривото гърло на баце

46

Анонимен

преди 2 години

Само не става ясно къде е краденото от Герб, щото нещо нищо не се вижда. Ама много се говори. Милиарди, милиони, чекмеджета, каквито има още такива стотици произведени и са по къщите на много обикновени хора, ама нещо всичко е мираж. Аз не вярвам, докато не се докаже, другото е просто омаскаряване и ЛЪЖИ - стани, да седне червеният.

45

Анонимен

преди 2 години

Алкохолика нека разследва и да намери доказателства, да видим как Гешев ще го отърве, а най накрая има думата съда, а не прокуратурата.

44

пи ар севи

преди 2 години

Тикви колкото и да не ви се вярва вие приключихте

43

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Който не харесва е ЗАДРЪСТЕН и не зазбира, ...нормално за гербаджии, може и да ме изтриеете !

42

Анонимен

преди 2 години

до 47: Защото каскета на дпс го пази

41

Анонимен

преди 2 години

До АнонименМи в затвора няма как да иде, щото нищо не му доказаха. Нали се мъчат толкова години? Нещо бълнуваш

40

СКЪСАН МЕНИСКУС

преди 2 години

Па че сам най-великио у свето и сички че ми окат ''канграчюлейшънс'' и ногу торта ''Сахер'' че *** черпат, оти сам интелегентен

39

Анонимен

преди 2 години

Като е крал Боко, алкохолика Рашков що не го е арестувал още?

38

Карачобан

преди 2 години

Е кое точно му хареват на Янев- 0 инвестиции, нула инфраструктура, мигрантски орди, скъпотия до шия, фирми затварят заради скъп ток, последни по ваксинация в Европа, всичко е спряло, а коронката жъне ли жъне човешки души....Моля някой фен на това правителство да ми обясни кое точно му харесва?