5

Анонимен

преди 2 години

Аз реално предпочитам да съм в офиса. С колегите е по-забавно, говорим си, смеем се, комуникацията про проектите е по-лесна. Вкъщи само е депресия. Хубавото е, че имаме избор, и повечето хора при нас предпочитат да са си на място.

4

Анонимен

преди 2 години

Като свърши пандемията друга песен ще запеят и ще задължат персонала да работи от офиса където тече наем и хората са продуктивни защото не се излежават цял ден.

3

Гост

преди 2 години

Работата по офисите е отживелица. Скоро ще влезе в историята. Безмислено е да си губиш времето в задръствания, за да пристигнеш на работното си място. Цялата суета и излишна показност отпада при работата в къщи. Всичко е по прозрачно относно работата....и може да работиш от по приятно за теб място. Стига с тези комунистически стереотипи...в офиса...от до...шефа...секретарката...клюкарите и интригантите и т.н.

2

Леша

преди 2 години

Какъв рай е в Австралия, направо да им завиди човек. Бият ги по улицата ако са без маски и не им разрешават да се отдалечават на повече от 5км от мястото на което са регистрирани, че живеят. Маските на плажа са също голяма екстра. Канада също е земен рай, там някакъв министър им каза, че няма как да измъкнат децата си от иинжектиране, защото са собственост на правителството.

1

Анонимен

преди 2 години

Аз съм 5 дена в офиса