31

хфшгфиш

преди 2 години

До АнонименЕто, от градустройство не разбираш и не мислиш че един град за да има облик и чар трябва да преобладва една обща хармония . Има много циреи построени последните години които не се вписват... на коляното на Раковска, на пл Македония, онуй зад НДК, а сега и в Лозенец. А за метрото не говори, то от 50 години се строи и накрая кво - грозни и шумни спирки, един зален червей сред гетата и да не забравяме вратите тип прсотор за дрехи на не-автоматизираната линия. Не си шоп не се изказвай.

30

Анонимен

преди 2 години

Честит празник на софиянци и дано скоро да се уредят с качествен кмет.

29

Алекс

преди 2 години

София е хубав град.На който не му харесва,по селата има евтини къщи.

28

До 12

преди 2 години

Добре бе, стой си в Дулово.

27

ххх

преди 2 години

Откакто Фъндъка е начело на София, градът постепенно и тихомълком се превърна в една смръдлива дупка населена от алчни и безкрупулни селяци, които осъществиха пъкления си план тя да няма вече облик на столица, камо ли европейска. Разруха, престъпност и гомор, макар че този град има два неизчерпаеми, но в същото време пренебрегвани от тези диваци ресурса - Витоша и многобройните извори. Да се надяваме, че някой ден ще видим истински управници, които ще съумеят да върнат облика на нашиа град.

26

Анонимен

преди 2 години

Най-добрия поздрав за софиянци ще бъде, ако картофената си подаде оставката

25

Резултат :

преди 2 години

България е в ЕС , само на хартия !

24

Даа!

преди 2 години

София не е България !Е да , затова ли в Парламента се е напълнил с хора от провАНСЪ , селяния до шия , Мая, Нинова ,Фандъкова , Карато-Поцинкованата кофа , ДеситУ Атанасова , Дончева ,... врескалници , крякане , и резултат : България на всички последни места в ЕС , по всички показатели , с такива свраки , държава не се строи !

23

питане !

преди 2 години

КогИ ще започне МИЕНЕТО НА УЛИЦИТЕ ПО-ЧЕСТО , ОСВЕН ВЕДНЪЖ ГОДИШНО ????????Нищо не научиха от бай Тошо !

22

Фактите !

преди 2 години

Строителство , до ДУПКА , но не и за детски заведения , а какво ни обеща госпоДжата Фандъкова , 2009г. ???

21

Даа!

преди 2 години

До Една добра идея...столицата може да се премести , мааАалко на запад , м/у кв. Филиповци и Факултето , аз съм ЗА , за да сме и по-близо до ЕС !

20

Дрън дрън

преди 2 години

Под "мъдрото" ръководство на другарката не остана незастроена градинка. Успя да превърне кварталите в бетонни гета, без места за паркиране, без паркове и детски градини.

19

Даа!

преди 2 години

Т.Колев: "СОФИЯ , РАСТЕ НО НЕ СТАРЕЕ , НЕ СТАРЕЕ , НО И НЕ МЛАДЕЕ "!Къде отидоА 1.8 милиарда за столицата ? Според цифратЪ , нито една плочка не трябва да е счупена , но изглежда , още първото тримесечие си ги прибраха , за да не ходят зян !Общинар да си в тая дРъжавЪ !

18

До 18

преди 2 години

Много добра идея.Подкрепям те. Дано около Румен Радев да се поеме тая идея.

17

кофти

преди 2 години

Поредната *** -политичка !

16

иван

преди 2 години

айде моме - куфар, автобус, Самоков...

15

Една добра идея

преди 2 години

Най-добре е столицата да се премести на друго място,съвсем ново и проветриво.София носи лоша карма и няма да мръднем грам напред ако не я изоставим!Впрочем преместване на столицата не е прецедент в БГ историята.

14

Факт

преди 2 години

София изглежда жалка на фона на бюджет от 1.8млрд.

13

Анонимен

преди 2 години

И нека София да стане чиста както аз я помня от детството. Да се мият улиците ежедневно, но наистина, да се оправят тротоарите, да се поддържат тревните площи, да няма само строеж до строеж, без никаква зеленина и въздух и т.н. и т.н. София е един пренаселен, с доста мръсен въздух, доста мръсен град....Не си за този пост г-жо Фандъкова. Стани си отново учителка. Може би там ти е призванието, но за кмет.....Иначе Честит Празник на всички софиянци!!!!

12

Анонимен

преди 2 години

Ще съграждате ,след като унищожихте поминъка в провинцията и принудихте хората да дойдат тук за да не умрат от глад!